Ik had een cadeaukaart van mijn werkgever ontvangen die ik via dit bedrijf mocht uitgeven. De bon was goed voor 600 punten met de waarde van €60. Ik vond de site al minder uitgebelried want de troe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Slechte kwaliteit van de geleverde fietstassen, na 1 maand al kapot en niet te zwaar beladen. OK, vijf sterren erbij, prima klantenservice, had mijn werkgever die maar, probleem opgelost hopelijk gas... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Buiten de vraag: Ik vind het concept helemaal niets. Ik wil gewoon iets inmijn handen, persoonlijk. Dit is erg anoniem Mijn ervaring: Hetgeen ik had uitgezocht stond op de website als 'niet voorradig... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
More Than Gifts is een leverancier van duurzame geschenken als kerstpakketten en relatiegeschenken. De kerst-, en relatiegeschenken onderscheiden zich door hun MVO en duurzaam karakter.
Dane kontaktowe
Populierenlaan 80, 1911 BM, Uitgeest, Holandia
- 088-0273600
- verkoop@morethangifts.nl
- morethangifts.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer zwaar teleurstellend 😡
Ik vond de site al minder uitgebelried want de troep daar zoals ene tostiapparaat etc was al heel duur dan in een reguliere winkel. Dus dacht ik koop producten van Rituals. Op de foto leken die op een gerot doos wat we gewend zijn in een winkel, maar minder waar. Ik schrok een hoedje toe ik de kleine tubes zag. Het gaat om die kleine monstertjes wat je krijgt bij een parfumerie zaak als je ene parfum koopt. Dus More than gifts verdient een koude douche van mij.
Cadeaukaart ontvangen duurt belachelijk…
Cadeaukaart ontvangen duurt belachelijk lang
Waardeloze website
Waardeloze website. Ik had een kaart van 25 Euro gekregen van werkgever. Geprobeerd om te wisselen voor decathlon bon maar je kunt er alleen maar achterlijke rommel voor kopen. Het wordt echt tijd dat onze overheid dit soort sjoemel bedrijven eens verbiedt.
Waardeloos
Waardeloos, bestel een bol.com kaart. Krijg decathlon en kan niet ruilen.Krijg je een keer iets van je werkgever, kan het zo de prullenbak in. Watmij betreft nooit meer met deze site
ik kocht een fashion kaart
ik kocht een fashion kaart , niks ontvangen ik heb ze zo vak gemaild geen antwoord je kan ze ook niet bellen je krijgt ai mail antwoordt terug, die niks kan.
Goede klantenservice
In eerste instantie geen fijne ervaring. Vanuit werkgever de mogelijkheid gekregen om geschenken uit te zoeken. Bestelling definitief gemaakt. In het verstuurde pakket blijkt echter niet alles aanwezig te zijn. More Than Gifts heeft dit echter keurig opgelost!
Wat een slechte website 20 dec …
Wat een slechte website 20 dec kerstpaket van mijn werkgever besteld, kado's die ikzelf later besteld heb via andere webshops zijn al binnen en de kerst pakket is nog niet eens aangeboden aan een koerier service.. schande.!!!
Ik wacht al dagen op mijn digitale cadeaukaart.
Ik wacht al dagen op mijn digitale cadeaukaart. Hoort dezelfde dag in je mail binnen te komen. Het contactformulier volledig en juist ingevuld, die geeft een foutmelding met verzenden: er is een fout opgetreden, het formulier is nog niet verzonden.
Digitale assistentie herkent mijn vraag niet.
Een telefoonnummer is er niet.
Kortom geen idee hoe ik mijn gekozen cadeaukaart van €45 ga ontvangen.
En waar blijft het goede kado?
Een totaal verkeerd kado ontvangen. Gemeld bij more than gifts en je krijgt een mail terug dat je het kado retourneren kan met pakbons etc. Kortom lastig en veel doen zonder ook maar enige toezegging dat het gevraagde kado na retourneren alsnog komt. Waardeloos.
Top assortiment met keuze voor iedereen.
waardeloze site, bestelknop doet niks
waardeloze site
Bestellen lukt simpelweg niet, de site reageert niet op de bestelknop.
Helpdesk is ook onbereikbaar, als je belt wordt na het doorkiezen simpelweg de verbinding verbroken.
Uren bezig voor een simpel kerstgeschenk van mijn werk en nog niet gelukt.....

Odpowiedź od More Than Gifts
Blijven zeggen heb geduld….
Had een giftcard besteld. Krijg elke keer een standaard bericht: “heb nog even geduld hij komt er spoedig aan.” Nou ik geloof er weinig van. Elke keer ook de tekst: “is een systeemfout bij de leverancier.” Die computerfout duurt dan al 5 weken….. Gok dat het bedrijf, wat enkel giftcard verstuurd voor jullie, al failliet is als je zolang problemen hebt met het versturen van een giftcard. Klacht ook neergelegd bij mijn werk alwaar ik deze “waardering” van heb gekregen. Hoop volgend jaar maar op een ander bedrijf die de waarderingen gaat regelen.

Bestellingen wordt niet geleverd
Op 10 dec 2024 bestelling van 2 produkten geplaatst. Tot op de dag van vandaag 7 januari 2025 (4 weken verder) niets mogen ontvangen. Diverse telefoontje, e-mails aan gewaagd maar zonder resultaat. Jammer.

Moeizaam, maar gelukt
In eerdere review hieronder aangegeven dat ik ben opgelicht door More than Gifts.
Na diverse mails over-en-weer heeft more than Gifts een en ander inmiddels rechtgezet. Jammer dat deze inspanningen nodig waren, maar eind goed, al goed.

Slechte webshop
In 1e instantie kwam mijn kerstgeschenk niet aan, pas na 1 week, hierover contact gehad met "morethangifts ". Vraagt de medewerkster om een ordernummer, uitgelegd dat ik dit niet heb, dat begreep ze niet, nogmaals uitgelegd dat ik niets had besteld, dat het kerstgeschenk niet is aangekomen. Uiteindelijk ontvangen, 2 cadeaukaarten besteld, ik krijg er maar 1, kun je er weer achteraan, ik vind dit waardeloos, al die tijd die je ermee kwijt bent. Tijdens het bestelproces werd ik er wel 10 uitgegooid, steeds weer opnieuw moeten inloggen, kortom heel vervelend, ik zou deze webshop zeker niet aanbevelen!

beperkte keuze
de keuze werd steeds verder beperkt, de gekozen opties waren niet meer beschikbaar, het administratieve proces werd steeds lastiger
Ik wou sushi bestellen bij de sushi…
Ik wou sushi bestellen bij de sushi team maar de kaar hebben ze niet accepteerd, dat was voor mij telursteling

Odpowiedź od More Than Gifts
De plant komt totaal niet overeen met…
De plant komt totaal niet overeen met de foto. Pachira aquatica zou een gevlochten stam hebben, helaas is dit helemaal niet het geval. 6 stengels zijn aan elkaar gebonden d.m.v. een touw.
Bezorging bij de buren, zonder bericht over de bezorging en ook vooraf niet wanneer ik de plant kon verwachten.
Ik heb bloem en plant kadobon besteld
Ik heb bloem en plant kadobon besteld.
Bestelnummer ; ORD-412456
Maar niks ontvangen. Geen idee wat er aan de hand is.

Leuke VR omgeving
Leuke VR omgeving, maar helaas beperkte keuze, veel prullen en weinig nuttige gebruiksvoorpwerpen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.