Fashionqueen.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og fantastisk jakke. Bestilte sent fredag aften og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente jakken ved uddeleren.. Bestilte jakke en nr. større end normalt efter deres anvisning på hj... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde købt en super lækker jakke gennem dem, desværre begyndte lynlåse at åbne sig hver gang den blev lynet efter en lille måneds tid. Jeg kontaktede kundeservice og fik meget hurtigt respons og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestiller 2 jakker . Får kun den ene leveret og på fakturaen står der bare beklager under den jakke , de ikke har og ikke har kunnet levere. Det ville jeg gerne have fået at vide inden de bare sender... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Vi sælger årligt ca. 10000 vinter jakker til rimelige priser, og har solgt over 100000 jakker i Danmark siden 2019.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

230 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Super gode priser

Har fornyligt købt en vinterjakke og vil starte med at sige der ingen sider der kan hamle op med deres lave priser på vinterjakker, ud over dette var jakken utrolig varm, vand og vindtæt, hvilket ikke var min forventning til prisen. Dog fik jeg jakken i str. M (jeg er selv en small) hvor der stod en seddel med at det var for at tilpasse størrelserne til vores egne størrelser. Det skal dog lige siges at den er meget tættere på en M end en S, da jakken var for stor til mig. Har til trods for det valgt at beholde jakken, dog var det et lille minus fra min side. Har handlet flere gange hos fashionqueen ellers, og har altid været tilfreds :)

5 lutego 2017

Odpowiedź od Fashionqueen.dk

Tak Helena ..for din anmeldelse, Vi er super glade for at nogen tager sig de 5 min. det tager og lave en anmeldelse, når man er tilfreds med sit køb og den service vi yder.

Oceniono na 3 z 5

Okay sted

Fik en jakke derinde fra af min kæreste i julegave. Og er da glad for den, men billederne og jakken stemte altså ikke overens med det der var bestilt. Hvilket jeg synes er lidt mærkeligt.
På jeres facebook side er der flere konkurrencer, nærmest hver dag. Men det er nogen gange mærkeligt at ligge den samme jakke op to dage i træk ?
Iforhold til dem der deltager burde i lave flere vindere. Og det er altid en der siger noget mega pænt der vinder. Ikke dem som faktisk bare gør hvad der står i opslaget. Man kan ikke kræve at opslaget eller noget skal deles, da det er imod loven på facebook. Flere burde læse reglerne før de begynder.
Stram lidt op med andet end konkurrencer. Og måske flere rigtige tilbud og ikke tilbud som har været der det sidste halve år.

5 lutego 2017

Hej Denice.

Vi vil gerne besvare din anmeldelse.

Vi mener ikke at der er forkerte fotos til vores jakker, da de er taget direkte på den pågældende jakke, men der kan være små forskelle med hensyn til farver da det variere afhængigt at lys mm. Det kan også nogle gange være svært at vurdere længden ud fra foto og vi skriver så hvor lang jakken er.

Det virker også som om du misforstår noget omkring vores Facebook konkurrencer.

Vores konkurrencer køre over flere dage, det vil sige at i weekenden vil opslaget kommer både Lørdag og Søndag, hvor man så kan deltage begge dage hvis man ønsker det, vinderen findes så søndag aften.
Køre konkurrencen i løbet af ugen kan den jo så godt være slået op 2-3 gange og vinderen findes så evt. om fredagen.

Hvem der vinder er 100% tilfældigt og har intet at gøre med hvad man skriver, og hvis du tager dig den tid at se godt igennem alle vindere vil du også se at mange kun lige har svaret det vi beder om og ikke andet.
Vi kræver ikke at man skal dele vores opslag men skriver at man gerne må, og vi tror rigtigt mange er glade for konkurrencerne og det er jo helt frivilligt om man ønsker at deltage.
Mange af vores kollegaer køre deres konkurrencer på Facebook på helt samme måde.

Vores TILBUD omhandler mest vinter jakker og da vi nærmer os slutningen på sæsonen vil det jo være de samme jakker som bliver yderligere nedsatte, da vi jo gerne vil have dem solgt ud før de nye modeller kommer.

Men vi tager gerne din kritik på os, og ser om der er noget vi kan gøre bedre

Hilsen

Super sted at handle.

Jeg har ingen klager overhovedet! Super service og super tøj!! Jeg fik en jakke i julegave derinde fra som jeg ELSKER dejlig varm og virkelig smuk! Jeg kan kun anbefale fashionqueen.dk til alle 👌

21 stycznia 2017

Ingen klager herfra

Købte en jakke på shoppen.
Der var mange fede jakker til billige priser - jeg fik valgt en og bestilte :)
Der stop, der kunne gå op til 5 hverdage med leveringen - jeg bestilte torsdag og havde jakken allerede mandag :)
Jakken kom i fin indpakning, fin tilstand og med en lille pose vingummier :)

Jeg køber gerne på siden igen - og anbefaler veninderne til at gøre det samme :)

19 stycznia 2017

Fantastisk service

Jeg havde købt en jakke på deres hjemmeside, 3 uger efter går lynlåsen i stykker - møg ærgerligt! Jeg troede min dejlige nye jakke var lige til at smide ud, jeg skrev til fashionqueens kundeservice og forklaret mit problem jeg fik en ny jakke tilsendt samme dag! Og jeg kan nu gå vinteren imøde med min dejlige varme jakke.. så tak for fantastisk service! 🙏🏻

10 stycznia 2017

Små i størrelsen

Super lækker jakke, men lille i størrelsen så jeg kan ikke passe den og den hænger bare i skabet. Den er købt i starten af oktober og jeg fik den i julegave, så byttefristen er overskredet.

2 stycznia 2017

Hej Camilla.
Tak for din anmeldelse, Vi bytter jo gerne den jakke til en større ...

Oceniono na 4 z 5

Jeg modtog min jakke, som er super lækker, men bælte stropperne, går op i sygningen, hvilket er mega træls.
Men har fået min svigermor til at sy det.

13 listopada 2016

Odpowiedź od Fashionqueen.dk

1000 tak Katinka ..for til anmeldelse, vi er super glade for at nogen tager sig de 5 min. det tager og lave en anmeldelse, når man er tilfreds med sit køb og den service vi yder, Jeg går ud fra vi har fundet en løsning på det med den syning, ellers kontakt os da vi gerne ordner det.

Oceniono na 5 z 5

Skøn service og hurtig levering

Har haft en enorm positiv oplevelese ved handel med Fashionqueen.dk

For det første svarer de enormt hurtigt på spørgsmål på facebook (inden for 30 in ved alle henvendelser, også kl 21 om aftenen).

For det andet er tonen ved kontakt rigtig rar og nede på jorden. Man føler at man snakker med en person og ikke en "robot" der blot svare med standard svar.

For det tredje var leveringen meget fleksibel og enorm hurtig!

For det fjerde er den jakke jeg har modtaget af lækker kvalitet! Farven (orange) var jeg lidt nervøs for, om den nu var som på billedet, og den matchede perfekt. Størrelse og alt andet er også bare perfekt.

Rigtig god oplevelse, og handler gerne her igen. hvis jeg finder noget der falder i min smag.

Ingen negative bemærkninger herfra.

31 października 2016

Odpowiedź od Fashionqueen.dk

1000 tak Katinka ..for til anmeldelse, vi er super glade for at nogen tager sig de 5 min. det tager og lave en anmeldelse, når man er tilfreds med sit køb og den service vi yder, Vi gør jo hvad vi kan for at man får en god købs oplevelse.

Fantastisk service & Super kvalitet

Min kone og jeg købte to vinterjakker her for 10 dage siden. Leveringen var hurtig, men desværre var der en lille og faktisk ubetydelig fejl på en syning ved en lomme. Ham vi skrev med på mail hed Tommy og han var hurtig til at tilbyde at vi kunne få pengene retur, men det ønskede vi ikke. Det er rart at handle med et firma som dette der svarer hurtigt og vi følte 100% vi blev taget seriøst.

I øvrigt vil jeg sige at de jakker vi købte og nu bruger hverdag nok er vores bedste køb af den slags beklædning nogen sinde. Fantastisk høj kvalitet til under Kr. 1000 pr stk. Jeg vil vove at påstå at tilsvarende kvalitet i en fysisk butik nemt ville koste omkring Kr. 1800 - 2500 stk så vi føler virkelig vi har fået en god pris og en god behandling og vil helt sikkert handle hos dem igen.

Mvh,

FBS

31 października 2016

Odpowiedź od Fashionqueen.dk

1000 tak Flemming ..for til anmeldelse, vi er super glade for at nogen tager sig de 5 min. det tager og lave en anmeldelse, når man er tilfreds med sit køb og den service vi yder.
Vi gør jo vores bedste for at alle bliver tilfredse.

Meget dårlig service

Købte en jakke, som jeg efter et par dage, opdagede var syet forkert. Sendte den retur, da jeg fik at vide at deres skrædder ville kigge på den. Efter nogle dage havde jeg stadig ikke hørt fra dem, og skrev derfor en mail. Det svarede de ikke på og jeg skrev et par dage efter igen en mail, hvor de så svarede at de ikke havde modtaget jakken (jeg sporede jakken, og kunne se at de havde modtaget og skrevet under på at de havde modtaget den, hvilket jeg skrev til dem, men de ignorerede det) i løbet af to uger skrev jeg regelmæssigt for at høre om de havde fundet jakken, og fik hver eneste gang flabede svar igen, om at det måske var min fejl og at jeg havde sendt den forkert osv. Det hele endte ud i at jeg fik pengene tilbage (efter en kamp). Jeg vil aldrig handle derfra igen, for har aldrig oplevet så dårlig og flabet en service.

30 października 2016

Odpowiedź od Fashionqueen.dk

Vi vil gerne besvare din anmeldelse.

Vi betaler ikke de 4000-5000 kr. om måneden som trustpilot vil have fra os om måneden for at indsamle de positive bedømmelser.

Vi har 1000 vis af glade kunder som ikke føler trang til at skrive her på trustpilot.

Vi sælger 200-300 jakker om dagen, og der vil kunne være enkelte som har en lille fejl, det er vi naturligvis kede af når det sker, og vi søger altid at løse problemet hurtigt og uden omkostninger for kunden - Vi sælger vores jakker til rimelige priser fra 600 til 1100 kr. som er utroligt billigt i forhold til hvad man får.

I dette tilfælde har har kunden lavet en reklamation på en mindre fejl og vi giver hurtigt en gratis retur label så vi kan få varen retur, vi venter og venter på at den kommer og spørger så kunden hvordan hun har sendt mm. for at kunne løse problemet, og vi mener vi har haft en ret fornuftig dialog.. varen er dog stadig ikke kommet og vi vælger så alligevel at give kunden alle penge tilbage da fejlen jo kan være hos GLS.

Kunden meddeler så at hun stadig har pelsen til jakken liggende og om hun skal sende den til os, og så svare vi jo at det må hun jo gerne da vi jo nok får brug for den hvis jakken dukker op.

Der findes desværre 0,01% kunder som er meget vanskelige at gøre tilfredse.

Oceniono na 1 z 5

De annullerede min order fordi jeg var lidt skeptisk i en mail

Vi kender jo alle den bekrymring der kan være omkring kvaliteten af pels på en kanten i en jakke. Så jeg skriev en mail til dem og forklare at jeg er bekymret omkring kvaliteten af den jakke jeg lige havde bestilt. Og jeg kan godt være ærlig og sige jeg kunne godt ha skrevet det på en anden måde så de måske ikke havde følt det som et angrib mod deres kvalitet af deres produkter eller noget. Men så igen skal jeg da ikke sidde og undertrykke mine fødelser og bekrymringer og risiker mit budskab ikke kom igennem. Så får jeg dette svar tilbage... . Jeg tror med den holdning du har til køb på internettet at det nok er bedre at du laver dit køb i en fysisk butik hvor du kan se og prøve varen før du beslutter dig, og vi har derfor valgt at annullere dit køb hos os. .
Så sidder jeg nu og tænker hold da helt op det er da bare den bedste servis ever!! NOT! Jeg vil skuda stadig godt ha den jakke, for som jeg skrev i mailen til dem hvis jeg ikke kan li den sender jeg den tilbage igen. Og jeg havde også Bestilt et par sko som jeg så heller ikke får nu når orderen er blevet annulleret..

12 sierpnia 2016

Odpowiedź od Fashionqueen.dk

Vi vil hermed gerne svare på din anmeldelse:

Når en kunde allerede før hun har modtaget varen har kontaktet os flere gange på e-mail og 2 gange i telefonen med bekymringer om hun over hoved vil modtage varen, og om den nu også er så flot som på de fotos vi har på annoncen og andre ting, er vi nød til at reagere.

Vi har forsøgt at forklare kunden at hun natuligvis vil få varen, og hvis den ikke er som hun ønsker kan levere den tilbage og få sine penge retur, og at de var rigtig flotte, at vi hvert år sælger flere tusinde vinterjakker mm. .. Men hun var stadig bekymret, og vi beslutter så at annullere købet, og skriver til kunden at det nok er bedre hun køber sine vare i en fysisk butik når hun nu er så bekymret, når hun handler på internettet.

Kunden forsøger så igen at købe varen, som vi så igen annullere... Måske er det derfor hun bliver lidt sur og vil dele sin oplevelse her på Trustpilot, til trods for at hun intet har mistet, eller haft omkostninger mm.

Simoron

Modtog forkert ordre

Jeg bestilte min ordre, og efter kun halvanden dag kunne jeg hente min pakke. Da jeg åbner pakken kan jeg dog se, at det er den forkerte ordre, jeg har modtaget. Desuden lå der en ordreseddel i pakken til en anden person og med et forkert ordrenr. Jeg skriver så til Fashionqueen, der så svarer mig rimelig hurtigt, at de er kommet til at bytte om på to ordre. For at få afklaret tingene ringer de mig op og fortæller, at de dog ikke har flere af mine kjoler på lager, så at de er nødt til at have fat i dem hos den kunde, der har fået mine kjoler, inden de kan sende dem til mig. Jeg kan desværre hverken nå at få dem med på ferie eller på til den fest, som de var købt til. Efter 14 dage har jeg dog endelig modtaget mine kjoler, som heldigvis er lige så fine, som på billederne. I pakken havde de også lagt en foundation (BB-cream). Jeg skrev så til dem, om man ikke fik nogen former for kompensation i sådan en situation her. Jeg fik så at vide, at der ikke var så meget at hente på mine kjoler, fordi de begge var udsalgsvarer, men at de ville tilbyde mig 20 % på mit næste køb. Det synes jeg sku er god kundeservice efter sådan en uheldig situation, som jo selvfølgelig er usædvanlig. Men de har været rigtig søde og hurtige til at svare på mails og spørgsmål og til at holde mig opdaterede. Jeg tør godt handle der igen.

28 czerwca 2016
Oceniono na 5 z 5

Jeg har oplevet hurtig betjening og god service. Min kæreste kunne ikke passe en jumpsuit hun havde bestilt, så vi fik sendt varen retur og pengene hurtigt tilbage. Kan varmt anbefales! :-)

24 lutego 2016

Meget tilfreds!

Har købt en masse af lækkert tøj der! Kvaliteten er i top. Jeg skulle også returnere et par gange pga forkert størrelse og der var slet ingen problemer. Kan varmt anbefales :-)

5 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg fik min pakke leveret i fredags efter et par dage kun. Og da jeg havde nogle forskellige spørgsmål til min levering og andre ting, var jeg nødt til at få fat i deres kundeservice, som var utroligt søde og hjælpsomme og de svarede meget hurtigt tilbage.
Jeg vil klart anbefale Fashionqueen. Har handlet der flere gange og jeg føler mig sikker og tilfreds hver gang.

20 grudnia 2015

Dejlig hjemmeside

Jeg elsker at handle hos FashionQueen. Deres tøj er det bedste og kvaliteten er god. Desuden har den gode vejledning til størrelser på deres hjemmeside, hjulpet mig til at finde de rigtige størrelser til mine køb. Mit sidste køb var en vinterjakke og den er jeg utrolig glad for! Deres levering er også hurtig. Man får ofte varen efter kun et par dage :-)

Elvira

20 grudnia 2015

Super tilfreds kunde

Jeg har været en fast kunde ved fasionqueen.dk i de sidste par år og vil fremhæve deres super gode kundeservice. De er altid venlige ved telefoniske henvendelser eller evt. returneringer. Deres vare i rigtig god kvalitet i forhold til prisen og så får man dem leveret meget hurtigt.
Jeg vil rigtig meget anbefale dette virksomhed og håber på, de vil fortsæt sælge deres gode vare til gode priser😄😄😄
Mange hilsner
Natalya C, Odense

13 grudnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Super service og perfekt kvalitet!

Jeg kan kun varmt anbefale fashionqueen.dk! Jeg har handlet der flere gange og utroligt tilfreds med det hele! Kjolene er bare så fine! Jeg får masse af søde ord når jeg har dem på:)) De er meget hjælpsomme på telefon, hvis man er i tvivl om noget. Desuden har jeg fået rigtigt god kvalitet for små penge!

10 grudnia 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej