FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd Recenzje 4

4,0

Beemdsteeg 11, 5411 NG Zeeland, Noord-Brabant, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Leuke ervaring met ons gezin. Zeer ontspannend, maar ook avontuurlijk en leerrijk. De kinderen konden een heke dag hun hartje ophalen aan leuke activiteiten of gewoon spelen.

Informacje dotyczące firmy

6. Biuro podróży

O FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd

Napisane przez firmę

FarmCamps logo

Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis

Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.

Kinderen bij de boerderij Gezin op de boerderij Kinderen voeren dieren

Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.

Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.

Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Geweldig weekendje weg

Wij hebben hier de 40e verjaardag van mijn man gevierd door een weekendje weg te gaan met vrienden. Het was geweldig! De boer en boerin waren super lief, de rondleiding en helpen met melken waren leerzaam en leuk! De kinderen hebben hele dagen buiten gespeeld. Wij gaan zeker vaker logeren bij farmcamps!

16 maja 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd

Wat een geweldige manier om een 40e verjaardag te vieren samen met vrienden op de boerderij! 🎉🐄 Super dat het zo'n geslaagd weekend was, met lieve boeren, leuke en leerzame activiteiten én blije kinderen die de hele dag buiten speelden. We zien jullie heel graag terug!

Het was echt geweldig

Het was echt geweldig. Samen met Oma en 2 kinderen (2 en 4) geweest. Het was een top weekend. Heerlijk weer (eerste weekend oktober), kinders konden lekker spelen op het overzichtelijke veldje voor je tent, waardoor je ze goed in de gaten kan blijven houden.
We hebben per toeval een kalfje geboren zien worden, diertjes eten mogen geven en mijn dochter heeft zelf ijsjes mogen maken. Het was een super beleving. Voor herhaling vatbaar!

20 października 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd

Wat een fantastisch weekend hebben jullie gehad samen met oma en de kleintjes! 🐄🍦 Zo bijzonder dat jullie een kalfje geboren hebben zien worden én zelf ijsjes mochten maken. En dan ook nog eens heerlijk weer en een veilig speelveldje voor de tent… dat is echt puur genieten. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Oceniono na 5 z 5

Leuke ervaring met ons gezin

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd

Wat fijn dat jullie zo’n leuke mix van ontspanning, avontuur en plezier hebben beleefd met het gezin! De kinderen klinken als echte boerderijhelden 🐓🎒 Dankjewel voor je leuke review!

Oceniono na 5 z 5

Toplocatie & geweldige gastheer/vrouw

Een fijne en rustig gelegen camping. Luxe tent, van alle gemakken voorzien. Met het winderige weer was ook het fijn goede verwarming te hebben. Een goed verzorgd ontbijt in een picknickmandje bij de tent elke dag, met de nodige variëteit. Maar wat het áf maakte is de warmte van Peter & Monique zelf. Peter nam ons op bijzondere wijze mee in het reilen en zeilen van het melkveebedrijf. Monique was geweldig in de omgang met onze autistische dochter. Door de rust daar samen met haar ons F1 Max Verstappen Lego project mooi samen kunnen afronden. Al met al zeer mooie dagen beleefd op de boerderij, en het geluk gehad de geboorte van 2 kalfjes mee te mogen maken. En natuurlijk zijn we ook even F35's gaan kijken op het nabijgelegen vliegveld Volkel. Zeer aan te bevelen.

26 września 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - Op de Beemd

Bedankt voor je prachtige review! Wat bijzonder om te lezen hoe jullie genoten hebben van de rust, het comfort van de tent én het warme contact met Peter & Monique 🧡 En wat gaaf dat jullie samen het Max Verstappen Lego-project hebben afgerond én de geboorte van twee kalfjes hebben meegemaakt dat zijn herinneringen voor het leven! 🐄✨

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej