Drie geurtjes geprobeerd en ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen over het parfum wat ik draag. Premium geurtjes voor een schappelijke prijs!
Zobacz, co mówią recenzenci
Heb hier nu 3 keer besteld. De sterkte van de verschillende geuren wisselen soms. Maar over het algemeen erg tevreden. Leveringen gaan echt snel, eind van de middag begin van de avond besteld d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I'm so impressed with this vegan perfume shop! The quality of their imitation scents is amazing — they smell just like the high-end brands but at a fraction of the price. Plus, knowing everything is c... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Leuk voor even, maar verwacht er niet te veel van. Ik had de imitaties van One Million, Dior Sauvage Elixir en Spicebomb geprobeerd. In het begin ruiken ze prima, maar de geur vervliegt heel snel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Luxe Parfums Geinspireerd op je favoriete merken!
Dane kontaktowe
Rondweg 15, 6515 AS, Nijmegen, Holandia
- +31 6 14804496
- info@fairfume.nl
- fairfume.nl
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Artikel snel ontvangen
Gemakkelijk besteld, snel ontvangen. Ruikt lekker en de hele dag door.
Snel geleverd en de geur is prima…
Snel geleverd en de geur is prima blijft lang hangen en de fles vind ik ook best mooi
Geur vervliegt direkt.
De service is prima ! Helaas houdt de geur bij mij nog geen 10 min. Vervliegt heel snel. Dst vind ik erg jammer. Ik zal dus niet meer bestellen.
Teleurgesteld.heb 2 flessen parfum besteld
Ik heb 2 flessen parfum besteld. Service is prima. De geur is amper te ruiken en blijft niet hangrn. Zonde van het geld. Ik zal hier dus niet meer bestellen.
Tweede keer besteld en goed ontvangen
Tweede keer besteld en goed ontvangen, geuren blijven lang hangen zoals parfum hoort te doen
Ik vind de geur redelijk goed het ruikt…
Ik vind de geur redelijk goed het ruikt bijna hetzelfde wnr je het eerst spuit ruik je wel een beetje zwaar alchohol maar na 2 minuten ruikt het heel lekker alleen ik vond het verzending niet heek goed ze schreven dat ik binnen 1 week de parfum kon krijgen maar het duurde ruim 2,5 weken maar naast alles is het wel goed vind ik.
Het parfum ruikt precies hoe het…
Het parfum ruikt precies hoe het original en het houd echt lang . Ik ben helemaal happy en goed koop is het ook nog

Odpowiedź od Fairfume
Giveaway 2 dagen geleverd!!
Ik had een giveaway gewonnen en had het product in 2 dagen bij mijn voordeur liggen!! Heel mooi flesje supere kwaliteit en fijne service!! Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Fairfume
Ik ben teleurgesteld ik had mijn erste…
Ik ben teleurgesteld ik had mijn erste bestelling gedaan daar ging goed parfum is prima mooi product kort dar naar tweede bestelling gedaan maar ik kreeg helemaal wat anders.
Poging gedaan om het recht te zetten met die bedrijf maar gaat niet lukken jammer genoeg.
Moet even bij zeggen parfums zijn veel goed jammer genoeg dat het zo moeilijk is om dat recht te zetten

Odpowiedź od Fairfume
Bestelling niet ontvangen en geen contact mogelijk!
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en krijg geen reactie op mijn berichten daarover. Oplichting?

Snel verzonden
Snel verzonden, vriendelijk mailcontact en sowieso goede geuren die lang blijven hangen!

Odpowiedź od Fairfume
Ik heb contact via whatsapp gezocht
Ik heb contact via whatsapp gezocht, tot op heden geen enkele reactie.
Snel lekker en kwalitatief zeer goed.
Snel lekker en kwalitatief zeer goed.
Geurtjes ruiken goed en blijft echt lang hangen.

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldige ervaring met Fairfume. Snelle en vriendelijke service en de kwaliteit van de producten is fantastisch. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen. Absoluut een aanrader.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.