Fagerbits Recenzje

1. Zwierzęta

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

FREE WORLDWIDE SHIPPING | GREAT SERVICE. FAGER bits gives your horse and you as a rider the best feeling of harmony and control. Snaffle, kimblewick, bradoon and many more types of bit designs. Good anatomic bits for showjumping, dressage, crosscountry...

Słaba

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Man beställer ett eller nytt…

Man beställer ett eller nytt kombinationsbett med skänklar, bett etc. Sedan returneras ordern oöppnad då vi ändrat oss. Man accepterar inte returen av själva bettet som är oöppnat. Vad ska jag ha det till? Det är endast en mundel såldes inget komplett bett så vad ska jag använda det till? Så otroligt dåligt att inte ta tillbaka den helt oöppnade returen. Ångerrätt av oanvänd vara borde gälla!!!!

9 października 2026

Missnöjd med leveranssätt och tid

Jag beställde ridstrumpor och valde early bird som leveranssätt. Jag fick efter några dagar ett sms från fager att early bird i te levererar till min adress vilket de visst gör. Jag har fått via dem många gånger. Jag fick frågan om att byta till dhl, jag sa okej till det om det blev hemleverans då jag bor 11 km från närmsta utlämningsställe och inte hade planerat att åka dit. Det gick inte utan det bel dhl till utlämningsställe, leveransen tog och 10 dagar från beställning (visserligen helg) till leverans.

4 kwietnia 2026

Allt annat än smidigt!

På hemsidan görs reklam för ”smidiga byten och enkla returer”. Tröjan passade inte då den var väldigt stor i storlek vilket inte framgick på hemsida och jag vill därför göra en retur. Returen kostar 59 kr. Sen vill de ha betalt 59 kr till i frakt för den nya tröjan. Det kostar mig alltså 118 kr i frakt för att byta tröjan. Extremt missnöjd med detta företag!

2 czerwca 2025