Fabletics Sverige Recenzje 1064

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Fantastiska kläder men glöm att få något bra svar från kundtjänst. De har ingen svensk avdelning även om du ska tro det. Allt kommer översättas och du kommer få ett mail fyllt med ord för kundtjänst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alla de fableticsplagg jag har köpt har passat bra och kvalitén har varit bra utom på ett par tights där sömmarna hade gått upp. Jag sände dem tillbaka och fick ett nytt par efter flera veckor där söm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ett helt grymt företag som säljer oroligt bra grejer, har beställt två gånger och är alltid nöjd, man får dock tänka på att man godkänner en prenumeration på 599 varje månad som då kallas VIP men som... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kläderna är jättebra men konceptet är uselt! Om du inte fyller i att du inte vill handla en månad så dras 599 kr som du kan handla för en annan gång. Problemet är bara att du bara kan handla för exakt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą aktywną
  2. Krawiectwo na miarę
  3. Sklep dla biegaczy
  4. Sklep sportowy
  5. Sklep z odzieżą sportową
  6. Producent odzieży sportowej

Napisane przez firmę

Fabletics grundades av Adam Goldenberg, Don Ressler och Ginger Ressler 2013 och är ett globalt varumärke för aktiv livsstil som är utformat med alla i åtanke. Det är den ultimata destinationen för världens bästa lifewear och activewear för kvinnor och män. Med miljontals femstjärniga modeller i storlekar från XXS till 4X och från korta till långa byxor finns det något för alla - och för varje träningspass, oavsett hur du väljer att svettas!

Napisane przez firmę

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Alla produkter som jag får hem är i bra…

Alla produkter som jag får hem är i bra kvalité, de är stretchiga och sköna för att inte tala om fina!
Önskar bara att man kunde avbryta inbetalningen uran att behöva ringa till en engelsk pratande person.

Annars mycket nöjd!!

26 maja 2021

Hej Emma,

Tusen tack för att du delar din positiva upplevelse med oss,
det är fantastiskt att höra stilarna lever upp till dina förväntningar. 😊
Om du har frågor kring din profil är du alltid välkommen att kontakta oss
på sociala medier där man alltid kan få hjälp på svenska.

Önskar dig en fortsatt fin dag! 🌸

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter!
Lite små i storlekarna men när man väl lärt sig vilken storlek som passar så sitter de superbra!

26 maja 2021

Hej Emelie,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem!
Det är underbart att höra du är nöjd med dina Fabletics stilar
och vi uppskattar det otroligt mycket att du tog dig tiden att rekommendera oss här.

Vi önskar dig en fantastisk dag och ser fram emot att höra från dig igen! 🤗

Hej Zahra,

Tack för ditt positiva omdöme, det gläder oss att du gillade Fabletics stilarna!
Ifall det uppstår ett problem vid beställning är du alltid välkommen att kontakta oss på sociala medier
och vi hjälper dig gärna ha den bästa möjliga shoppingupplevelsen.

Önskar dig en trevlig dag! 😍

Ni är bäst!

Ni är bäst!
Älskar er

22 maja 2021

Hej Melika!

Det är du som är bäst och vi absolut älskar ditt omdöme! Tusen tack för att du tog tiden att rekommendera oss här. Vi hoppas du alltid blir supernöjd med dina Fabletics stilar och att de alltid lever upp till dina förväntningar 😊

Önskar dig en underbar dag!

Hej Emma,

Vad kul att höra du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss! Tusen tack för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem.
Vi önskar dig en trevlig dag och ser fram emot att shoppa med dig igen!

Tidigare varit nöjd

Tidigare varit nöjd. Men denna gång kom det nya linnet noppigt och med maskor i tyget som gått upp och ett par av leggingsen var snett sydda

19 maja 2021

Hej Johanna,

Tack för ditt omdöme. Vi ber så mycket om ursäkt för att det blev så med din senaste beställning och vi kontaktar dig på mail inom kort för att hjälpa till.

Hejsan!

Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden att dela din positiva upplevelse med oss! Vi ser fram emot att shoppa med dig igen och hoppas du alltid hittar nya Fabletics stilar du gillar.

Hej Lena,

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du är vår medlem! Det gläder oss att höra du är nöjd med dina Fabletics stilar och vi uppskattar att du tog dig tiden att dela din positiva upplevelse med oss.

Önskar dig en trevlig dag!

Trassligt

Trassligt. Jag förstod inte att jag blev medlem där det dras 599 kr per månad och man måste ringa och prata engelska för att avsluta medlemskapet. Utöver det göra ett sista köp och själv logga ur medlemsskapet. Mycket besviken!

7 maja 2021

Hej Kerstin,

Tack för ditt omdöme. Vi är ledsna att höra du var missnöjd med ditt medlemskap hos oss då det är både frivilligt och gratis. Man väljer det själv genom att välja VIP pris istället för ordinarie pris vid sitt första köp. Dessutom blir man aldrig tvungen att betala 599 sek utan kan få alla VIP förmåner helt gratis genom att helt enkelt hoppa över månaden på sin profil innan den femte i månaden. Endast om man inte gör det överförs pengarna till profilen och man får handla för dem.
Man får också avsluta sitt medlemskap när man vill genom att kontakta vår kundsupport på sociala medier eller ringa oss. Vi svarar gärna på alla frågor du har och man kan kontakta oss, kl 10-18 varje dag.

Oceniono na 3 z 5

Dålig info om vad som gäller för vip…

Dålig info om vad som gäller för vip medlemskap. For krångligt att säga upp vip medlemskap.

7 maja 2021

Hej Elin,

Tack för ditt omdöme! Vi är verkligen ledsna att höra du var missnöjd med informationen kring VIP medlemskap. Man kan hitta den på flera ställen på vår hemsida och vår kundstjänst svarar gärna på alla frågor du har. För att avsluta medlemskapet kan man helt enkelt ringa oss eller skriva till oss på sociala medier.

Glöm inte att hoppa över månaden på din profil innan den femte så att du njuter av VIP förmånerna gratis och hör gärna av dig om det finns något vårt team kan hjälpa med.

Vi önskar dig en fin dag!

Sämst kundbemötande

Sämst kundbemötande. Svarar inte ens på mail (skickade mail för 3 v sedan). Vill inte ringa utomlands för att få svar på min fråga. Fick göra det sist när jag ville avsluta min prenumeration.

4 maja 2021
Opinia niezależna

Hej Thitisuda,

Tack för ditt omdöme. Vi är verkligen ledesna att du känner så och skulle gärna vilja hjälpa med allt.
Man är välkommen att kontakta oss på sociala medier (Facebook och Instagram) och vi kontaktar dig också via mail för att svara på alla dina frågor.

Sköna!

Sköna både träna och arbeta i.

2 maja 2021

Hej Anne-Lie,

Vad kul att du tycker så!
Tack för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem! Glöm inte att kolla din profil innan den femte i månaden för att antingen shoppa nyaste stilar eller hoppa över månaden.

Vi hoppas Fabletics stilar alltid lever upp till dina förväntningar och ser fram emot att shoppa med dig igen!

Samma stilar - oftare!

De/Ni skulle kanske kunna ha samma stilar oftare!! Jag kunde inte beställa tidigare några av de som jag väldigt mycket gillade! Och det var ingen bra upplevelse. Men det är allt. Annars funkar er tjänst väldigt bra!👍🏼

2 maja 2021

Hej Emese,

Tack så mycket för ditt fina omdöme, det är underbart att höra du är nöjd med servicen och att du gillar dina Fabletics stilar.
Vi brukar ofta få in nya stilar och ibland även fler storlekar och färger på största bästsäljare, så vi hoppas du hittar något för dig i din nya Fabletics butik varje månad.
Om det finns något vår kundtjänst kan hjälpa med är du alltid välkommen att kontakta oss.

Önskar dig en jättefin dag!

Oceniono na 1 z 5

Bli inte medlem - du kan inte nyttja dina poäng för nedsatta varor

De drar månadsvis en summa som man får handla för, vilket man kan avsäga sig om man vill. När man låtit detta ske kan man inte ta del av deras reor, utan då får man betala med nya pengar. Summan man låtit dem dra som är tänkt att man får handla för går alltså bara att nyttja högre priser. Annorlunda upplägg som inte tillför något till kunden.

1 maja 2021

Hej Eleonor,

Tack för ditt omdöme, vi är ledsna att höra du var missnöjd. Om man väljer att inte hpopa över månaden och få en medlemskredit på profilen, får man absolut använda den för att handla till lägre, VIP priser.
Om det också finns reor eller erbjudanden får man alltid läsa villkoren som gäller och se hur man kan använda krediterna.

Kass

Jag tycker detta är en dålig sida med dåliga villkor, blivit dåligt bemött i kundtjänst och när man ber om hjälp. Det dras ofta dubbla summor från ens konto osv. Kläderna är dock helt okej kvalité och väldigt sköna. Men rekommenderar inte.

30 kwietnia 2021

Hej Klara,

Tack för ditt omdöme. Vi är ledsna att höra du var missnöjd och vi skulle gärna vilja hjälpa till med allt och svara på alla dina frågor. Vårt team kontaktar dig via mail inom kort.

Oceniono na 1 z 5

Scam artists of the highest order

I received an email saying that if you become a member and agree to receive their monthly email, you get a nice discount. I thought 'fine, that sounds good'. It is normal practise for companies to promote their newsletter by giving some short of a discount on first purchase. So upon check out i signed out my order as prompted thinking that i am just agreeing on receiving a monthly update. What i did not know at the time, nor it was anywhere stated, is that i was signing up for a monthly fee of 599kr to have the 'honor' of being their VIP member. So more than 3.500kr were accumulated on my 'VIP account' without my knowledge nor consent and of course there is no button to cancel the membership nor an email to contact them. They make it hard for you by having to actually call them to request a membership cancellation, where they give you the rehearsed response that 'it is stated in our terms and conditions'. Nah girl! If you work for a reputable company that has ambassadors the likes of Kate Hudson, you properly annouce that there is an option to 'join our membership program for 599kr per month'. You dont ask to 'subscribe to your membership/newlsletter' and then you put hidden fees like a scammer on the tiniest fine print- that i have to go and search for myself because the info is not readily visible and available. When a reputable company says that i am subscribing to a membership and newsletter, there is a mutual understanding between myself and your party that you are not trying to scam me. It is not that hard.
And calling to cancel its the absolut worst. I got back only 2.300kr instead of the whole amount and basically i was told to be happy i even i got something back. The rest of my money were forcefully applied as a credit on their store though i NEVER want to buy again something from them. Also you are not allowed to buy products with your credit on discounted prices and offers, unless you become a VIP again. So all that money need now to be spent on overpriced junk.
Disgraceful scammers!!! I have reported you to Konsumentverket because that kind of attitude does not fly in Sweden.

28 kwietnia 2021

Hello Leah,

Thank you for taking the time to write a review. We are sorry that you were dissatisfied with the membership and for the misunderstanding about how it works.

Our VIP membership is something you choose yourself when choosing a VIP price instead of regular, retail price. The terms and conditions and then clearly visible in the shopping cart, before you confirm the purchase, and you always have the option to check out as a guest member instead.
Moreover, the VIP membership is completely free and you are never required to pay 599 a month, as a membership fee.
You can enjoy all the VIP benefits for free and shop precisely when and how often you like. You only need to log into your profile before the 5th of the month and let us now if you wish to shop or skip the month. Even if you do not skip and 599 sek are transferred, you can shop for them whenever you like, at VIP prices, so you only gain benefits when shopping as a VIP!

The terms of the membership, as well as our contact details, can be found on multiple places on our website. If you have any questions or there is anything we can assist with you are always welcome to reach out to our customer support team who will be more that happy to help.
We will contact you via email shortly and hope to answer all your questions!

Best regards,
Your Fabletics Team

Oceniono na 1 z 5

Dras pengar utan att man godkänner med…

Dras pengar utan att man godkänner med bankID eller liknande.

27 kwietnia 2021

Hej Sofia,

Tack för ditt omdöme. Om det har uppstått ett problem med betalning är man altlid välkommen att kontakta vår kundsupport som gärna hittar en lösning så snabbt som möjligt. Inga pengar kan dras ifall man inte köper något eller missar att hoppa över månaden. Dock har man som VIP medlem alltid möjlighet att hoppa över månaden på profilen och undvika att krediten överförs.
Ifall du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på sociala medier, mail eller telefon och vi hjälper gärna till.

Älskar kläderna

Älskar kläderna! Tycker att det kan vara lite frustrerande ibland att all Kundtjänst är på engelska, men de är tillgängliga fram till kl 18 alla dagar i veckan.

Hej Bex,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra du har varit nöjd med dina Fabletics kläder och vi uppskattar att du är vår medlem.
Om du har några frågor eller det finns något vi kan hjälpa med är du alltid välkommen att kontakta oss på sociala medier eller mail där man kan få hjälp på svenska.

Bra produkter

Bra tycker om era produkter

Hej Mariana,

Vad underbart att höra du är så nöjd med dina köp hos oss!
Stort tack för ditt positiva omdöme och för att du tog dig tiden att rekommendera oss här!
Vi önskar dig en fantastisk dag och ser fram emot att shoppa med dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att handla roligt rabattsystem

Enkelt att handla roligt rabattsysterm

Hej Ingela,

Tusen tack för ditt positiva omdöme! Det är så kul att höra du gillar hur medlemskapet fungerar och exklusiva rabatter :)
Vi hoppas du hittar fler stilar du gillar och njuter av alla VIP förmåner framöver!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej