Sto provando questo integratore. Ovviamente ci vuole qlc mese per capire i suoi effetti. Per il resto tutto bene solo un piccolo ritardo nella spedizione ma dovuto semplicemente alle festività in cor... Zobacz więcej
sito molto chiaro , potrebbero arricchire le schede tecniche dei prodotti . metodo di pagamento veloce e sicuro . spedizione e consegna più rapidi del previsto .
A rapidez na resposta ao solicitado e depois a entrega também se processou com celeridade Continuo a acreditar na qualidade dos produtos adquiridos
il sito è molto chiaro e semplice trovare il necessario. la spedizione è stata puntuale e tutte le informazioni relative all'invio sono state chiare.
EuroHealthProject is a family-owned health brand with roots dating back to 1980. Our mission is simple: to make it easier for people to take care of their health through honest, high-quality, and science-backed supplements they can rely on for years to come. We develop and produce our products in Europe under strict quality standards, using carefully selected ingredients and clean formulations without unnecessary additives. Instead of plastic bottles, we use blister packaging — a smarter and more hygienic solution that keeps every capsule protected, fresh, and safe while reducing unnecessary plastic waste. Our range includes supplements for sleep, recovery, beauty, immune support, and healthy aging. We don’t believe in quick fixes; we believe in long-term wellness supported by products designed to fit a balanced lifestyle. As a small and dedicated brand, we truly care about our customers. We aim to provide fast, helpful support and clear, trustworthy information so you can feel confident in your choices. On Trustpilot, we welcome all feedback — both positive and constructive — as it helps us improve and continue developing products that genuinely make a difference in everyday life.
Szwecja
- eurohealthproject.com
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
tutto perfetto grazie
All perfect..
I'm still waiting for my last order
I'm still waiting for my last order, from july 3rd.
Maybe you should worry about checking if what you sell reaches the buyer who pays you. I mean, you selected the transportation company.
Regards.

Odpowiedź od Eurohealthproject
Délais rapides
everything perfect !
Everything was perfect.
Easy and quick
Très bons produits,expédition rapide.
Excelente servico.
A rapidez na resposta ao solicitado e…
Continuo a acreditar na qualidade dos produtos adquiridos

Odpowiedź od Eurohealthproject
serietà e professionalità sia nella…
serietà e professionalità sia nella qualità del prodotto che nella gestione della consegna veloce
Toujours très satisfaite de vos…
Toujours très satisfaite de vos produits !
Je les recommande vivement.
Thank you for helping me leads w my…
Thank you for helping me leads w my order and deliver it fast. Your products help me a lot.
Es lief alles schnell und…
Es lief alles schnell und komplikationslos. Alles zu meiner vollsten Zufriedenheit!
Very fast delivery service