Vi har netop solgt vores hus med Et Nyt Hjem som mægler og giver vores varmeste anbefalinger. Susanne Axelsen var ejendomsmægler på vores hus, da vi i sin tid købte selv, og vi var slet ikk... Zobacz więcej
Jeg fortrød og trak mit sommerhus tilbage fra markedet og blev kun mødt af forståelse fra Michaels side og en opstartsfaktura, som var langt mindre end jeg havde frygtet Utrolig varmt, trygt og ree... Zobacz więcej
Kan læse de fleste har haft gode oplevelser, men det kan jeg desværre ikke tilslutte mig, måske fordi vi havde Michael, og ikke Susanne? Efter betinget købsaftale var underskrevet, skete ingenting.... Zobacz więcej
Susanne Axelsen fra “et nyt hjem” får vores varmeste anbefaling. Vi har både købt hus og senere solgt, igennem “et nyt hjem”. I begge situationer har Susanne været en klippe! Som nye købere og senere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vores grundlæggende holdning til ejendomsmæglerfaget er, at alle der skal sælge eller købe et hjem, fortjener at blive mødt af en ærlig, interesseret og faglig dygtig ejendomsmægler. En ejendomsmægler, der forstår, at boligsalg ført og fremmest handler om mennesker. Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig trygge igennem hele forløbet. Vi er begge rutinerede ejendomsmæglere med benene solidt plantet på jorden. Hver opgave er forskellig, så grundighed og opfølgning er vigtige nøgleord.
Dania
- etnythjem.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Stevns og formodentligt Sjællands bedste mæglere
Vi valgte Et Nyt Hjem efter indledningsvis at have købt hus igennem dem, hvilket var en meget positiv oplevelse.
Et Nyt Hjem viste sige som mægler for vores nylige salg igen at være en overordentlig god, nærværende og professionel samarbejdspartner. Deres erfaring, ordentlighed og konstante anstrengelser på både vores og sælgers vegne muliggjorde salget.
De er med hele vejen - også når det bliver svært. Og hele tiden med et nærvær og en menneskelig forståelse, som ikke er en selvfølge hos mæglere.
Vi giver dem de varmeste anbefalinger.
Top professionel ejendomsmægler
Vi har netop solgt vores hus med Susanne Axelsen og hendes dygtige team. De er så professionelle og lige til. Meget gode til at informerer og meget hjælpsomme ...... ja - sådan nogle, man kun kan syntes om.
Vi fremviste selv vores bolig , og det skal man bare kaste sig ud i ...ingen problemer i det. Tværtimod sjovt at møde evt købere.
Vi solgte på under 14 dage
Vores ALLERSTØRSTE anbefaling til Etnythjem
Efter at have haft mit hus til salg i…
Efter at have haft mit hus til salg i mere et et år, var der er bekendt som sagde, at jeg skulle ringe til Susanne Axelsen fra et nyt hjem. Susanne kom og kiggede på huset og sagde at prisen var helt rigtig, men at billederne skulle være bedre, for man så slet ikke alle de gode sider. Vi lavede så en aftale og Tina kom ud og flyttede lidt rundt på nogle ting og gemte nogle andre ting. Det hele blev meget flot og 20 dage efter var huset solgt. Jeg kan varmt anbefale Susanne. Hun er dygtig og meget menneskelig og køberne var også rigtig glad for Susanne.
Tak Et Nyt Hjem
Tak Et Nyt Hjem - Susanne Axelsen og Michael Mønster (Susanne) og tak for at du var ALT hvad jeg forstillede mig du var, har ikke et sekund været i tvivl om at jeg valgte rigtigt, da pilen pegede på dig, du har mega styr på det og du er top professionel 🌸
Tak fordi at du ikke bare så vores salg som en pengemaskine, men at du var personlig, nærværende og støttende hele vejen igennem.
1000 tak for dig og din måde at være på og ikke mindst tak for godt samarbejde. 🌸🦋
De bedste hilsner fra Belinda.
Mit hus blev solgt på bare 18 dage,
Mit hus blev solgt på bare 18 dage,
Nu er det anden gang at Michael har solgt hus for mig,
Super professionel og en utrolig god kommunikation hele vejen.
Perfekt præstation
Jeg kendte Susanne fra dengang jeg købte Åstræde 5 for otte år siden, og da vi havde en positiv oplevelse, var det naturligt at indbyde Susanne som en af de tre mæglere, der gav tilbud på hussalget. Kemien var der med det samme, og da salæret også var fair, var valget let.
Vi fulgte anbefalingerne til præsentationen af boligen, og det gav et meget indbydende og retvisende resultat – stærkt hjulpet af boligstylist Tina. Da jeg ikke selv har boet i huset, valgte jeg at lade Michael Mønster stå for fremvisningerne, og det har virket perfekt. Jeg var særligt glad for Michaels hurtige tilbagemeldinger. Det gav altid et godt overblik over, hvor vi var i processen.
Da vi til sidst skulle have forhandlet salget på plads, var Michael som altid velforberedt og støttende, så vi fik et resultat som både køber, mægler og sælger var glade for.
Jeg kan kun varmt anbefale Et Nyt Hjem, hvis man skal have solgt sit hus.
Seriøs nytænkende ejendomsmægler
Tak for hjælpen med at sælge vores bolig.
Susanne og Michael er informative og seriøse, alt i alt en god oplevelse og med kommunikation og fokus som højeste prioritet.
De får hermed vores varmeste anbefalinger.
Mette og Kim
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.