De har varit väldigt bra, men helt plötsligt slutade de svara när jag frågade om kampanjer. Försökt att nå dom i 2 veckor via mejl och sociala medier utan resultat. Kommer inte att handla här igen,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snabb service Har beställt olika moddar och juicer härifrån, både på hemsidan och i deras butik i Malmö. Har gått snabbt och smidigt varje gång. Trevlig personal i butiken, hjälper en att hitta... Zobacz więcej
Tycker denna butik är helt fantastisk. Personalen är väldigt tillmötesgående, och svarar så trevligt på alla frågor man har. Dom försöker inte sälja på en massa annat än det man kom för och har både b... Zobacz więcej
Jag är helt fast hos eSmokes.se. Kundservicen ligger på topp, vid ev. problem löser dom det inom ett par dagar. Tackar säger jag! Dom har ett enormt lager med olika smaker och essenser. Behöver man hj... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o eSmokes.se
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Med Sveriges största sortiment på allt från e-cigaretter, e-juice till DIY och exklusiva produkter har vi något för alla. Vi tar konstant in nya produkter för att kunna erbjuda den senaste tekniken och de hetaste smakerna.
Snabb och säker leveranser
Med över 6 års erfarenhet vet vi hur en beställning blir packad direkt och levererad dagen därpå. Med vårt packteam på 4 personer garanterar vi snabba och korrekta leveranser, varje dag.
Sluta röka
Om du går i tankarna på att sluta röka är det vetenskapligt bevisat att e-cigaretter är det mest effektiva hjälpmedlet. Kontakta oss för hjälp att välja ut ditt första startpaket.
Om eSmokes.se
Sedan 2013 har vi varit online och 2016 öppnade vi vår första butik. Bakom eSmokes.se står företaget Black Box Sweden AB (org.nr: 556924-7124), som agerar på nätet, i fysisk butik och som återförsäljare till andra butiker.
Följ oss på Facebook: eSmokes.se.
Följ oss på Instagram: eSmokesse.
Dane kontaktowe
Bergsgatan 14, 21554, Malmö, Szwecja
- 040-6170400
- Info@esmokes.se
- esmokes.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fick trevligt svar och hjälp snabbt.
Bra service & snabba leveranser som inte kostar
Snaba leveranser samt frifrakt oavsett belopp. Lite dyrare på det mesta jämfört med andra butiker men det vägs upp av att det inte utgår någon fraktavgift. När något blivit fel eller kommit bort har jag fått nytt utskickat samma dag som jag kontaktat företaget.
trygg e Handel
trygg e Handel
väldig trevlig både i butiken och på hemsidan via deras kundtjänst
Kanon
Kanon! Var lite besviken på att jag inte fick min order innan julafton. Sannolikt PostNord som strulade till det. Men jag fick en rejäl kompensation av ESmokes. Dels fixade dom till så att jag även fick en efterföljande order inkluderat i paketet, men också prylar och shortfill.
Bästa ecig butiken
Jag har handlat hos esmokes ända sedan jag slutade med vanliga cig. Det har fungerat perfekt varenda gång. De är snabba, vänliga, svarar på mail där jag ställt konstiga frågor, fixar leverans till landet när man missat att ändra leveransadressen, man fixar fram vätskor som man egentligen inte hade i lager osv osv. Det här är den absolut bästa nätbutiken (har inte varit inne i fysiska butikerna) som jag någonsin använt. Från det att de startade upp verksamheten (två personer) till idag har allt fungerat mer än utmärkt. Synd att inte alla jobbar på samma sätt. Stor eloge till er på Esmokes (särskilt till Niklas).
Bra service
Bra service, snabba leveranser och schyssta priser! Kan varmt rekommenderas!
Efter att PostNord slarvat
Efter att PostNord slarvat bort min beställning så tog jag kontakt med kundtjänsten och fick snabba svar, snabb lösning och superbra service. Jobbar själv med service och reklamationer och som sagt jag är supernöjd med deras kundtjänst. Bra jobbat!
Snabba och tydliga svar
Snabba och tydliga svar, väldigt skön kundservice!
proffsiga
fick fel produkt. men de löste det på ett professionellt sätt och kommer få rätt vara om ett par dagar
tack esmokes
Helt nöjd
Helt nöjd med servicen, problemfri, snabb leverans
Kanske bara jag, men ja skulle vilja se paypal som betalalternativ med
Mycke nöjd i övrigt

I've tried the others
I've tried the others, but eSmokes are the very best.
Free & fast delivery, great pricing and a fantastic range... Yes! I like the Klarna invoice option and thier customer service is really top class, if you ever need it.
These guys nail it every time.

Odpowiedź od eSmokes.se
Always fast responding and good…
Always fast responding and good services.

Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice, snabba leveranser och jag kan inte vara annat än super nöjd. Blir än mer nöjd när jag ser tidigare recensioner och ni tog stort ansvar genom att stoppa en minderårig från att handla. Bara plus och mina varmaste rekommendationer!!

Odpowiedź od eSmokes.se
Sveriges bästa DIY utbud.
Sveriges bästa DIY utbud.
Snabba leveranser av toppen produkter till bra priser och gratis frakt.

Retur odre
Retur odre: 00004780 ble innvilget: 2019-05-13.
Varene ble returnert med sporing.
KV003290766NO
Nå svarer ikke esmokes.se på verken e-poster, live chat eller retur ticketen.
Ingen penger er gitt tilbake. Obs obs!
EDIT: Svar til bake til eSmokes.se
Dere svarer fryktelig sent :) Og dere er frekke på både tickets, her på trustpilot og på epost.
Ekstremt dårlig service og even steven, denne ratingen står.
Takk for meg, ekstremt skuffet over dere og skal aldri handle hos dere igjen.

Odpowiedź od eSmokes.se
Utmärkt bra service och väldigt trevlig…
Utmärkt bra service och väldigt trevlig kundtjänst, stort ombud i butiken och snabb och bra leverans med överkomliga priser. En väldigt bra butik med andra ord!

Väldigt dålig kundservice
Väldigt dålig kundservice. Jag fick kontakte de för att få reda på att de var tveksamma på åldern och därför inte packat mina varor. det sluta med att jag avbröt min order pga brist av tid.

Odpowiedź od eSmokes.se
Bra utbud av internationella smaker
Bra utbud av internationella smaker. Snabb leverans och bästa kvalitet!

Odpowiedź od eSmokes.se
Billigast, Snabba leveranser, Informativa.
Billigast, Snabba leveranser, Informativa. Helt klart bäst av alla jag handlat ifrån.

3/5 puffar
Snabb leverans, känns som ett trevligt seriöst företag och bra utbud.
Minus - Hemsidan fungerar halvbra, svårt att hitta och svarar dåligt/segt.
3/5 stars

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.