Jeg elsker ESMARK 🥰🥰 Jeg har booket sommerhus hos dem flere gange og de er altid bare SÅ søde og SÅ venlige - TAK specielt til ESMARK i Søndervig !! Tak for gode last minute priser - skønne sommerhu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super kompetent, imødekommende og professionel firma. Alt spiller bare. Man blir mødt af super hjælpsomme medarbejdere og rengøring er der ikke en finger at sætte på og har/får man brug for teknisk el... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En oplevelse i top, at komme til Esmark og møde et smilende, søde og dygtige medarbejder, møder en medarbejder der præsenterer sig og giver hånd, det er top kvalitet👍🌹🇩🇰, Huset i topkvalitet, al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt fungerer bare godt, lige fra booking af huset, beskeder før ankomst og til afrejse. Vi havde brug for kontakt under ophold for udredning af fejl på huset, og det blev også udført hurtigt og mege... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er et 100% dansk, familieejet firma, der har udlejet sommerhuse siden 1965, og tilbyder i dag mere end 5.000 kvalitetssommerhuse langs den jyske vestkyst – fra Søndervig til Rømø.
Vores fire kerneværdier – nærvær, ansvar, fællesskab og passion – guider os i hverdagen til at skabe serviceoplevelser i særklasse. Med vores motto "we love people" og "we love nature" sætter vi mennesker og natur i centrum for alt, hvad vi gør. 💙Læs mere her:
Har du et sommerhus og overvejer udlejning? Vi står klar til at hjælpe dig med at få det udlejet – på dine præmisser.Kirkevej 6, 6960, Hvide Sande, Dania
Får besked 3 timer før , at “vores” sommerhus er klar før tid.
- da vi så kommer til sommerhuset . Er det møg beskidt .. virkelig beskidt.
- Trampolin er ødelagt,
fodbold mål er også ødelagt og rutchebane er skruet med en skrue og sidder løs.
Ringer til ESMARK, og de sender et rengøringhold inden for 20’min .. som går straks igang . de ryster også på hovedet over , hvordan det her sommerhus ser ud.
- Efter 1 - 1 1/2 time er de
Færdige .. og vi rykker ind .
De havde virkelig gjort er fint stykke arbejde , på den tid de nu engang havde haft .
Men man skulle nok ha brugt de 3 timer inden vi kom tidligere også , til at få det helt rent. Da der stadig var meget spindelvæv, døde myrer osv. ( meget af det , tog vi selv med støvsugeren )
Da vi skal bruge spabadet , vælter det ud med fluer, myrer og snavs fra jetdyserne . Selv efter 3 gang , er der stadig “skidt” der kommer ud
Efter 3 dage får vi simpelthen nok , af myrer , og beskidte og ødelagte ting . Så vi kører hjem.
Esmark Blåvand får alligvel 4 stjerner, trods et forfærdeligt ophold. Da vi syntes at Diana , fra Esmark Blåvand, tog tingene seriøst og reagerede hurtigt .👍🏻
- Dog er jeg stadig ik enig i at der er sand i drikkevandet ( til spabadet) på Vestkysten 😉
Vi har før brugt Esmark - dig oppe i Søndervig . Og der spillede både hus og service bare . Så vi tør godt at bestille sommerhus hos Esmark næste gang igen

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Vi har igennem en periode på 2 år lejet vores sommerhus ud gennem Esmark, vi er lige fra første dag blevet taget godt imod, de er top professionelle, og altid til at få fat i, deres service niveau er i top.
Vi havde desværre indbrud i vores sommerhus i en periode hvor det stod tomt, men vi blev ringet op af en medarbejder "Claus Andreasen" med det samme de fandt ud af det, og sjældent har jeg mødt en person som har så meget styr på det, han tog hånd om det med det samme, og kontaktede os med alt, hjalp oven i købet også med koordinering med forsikring ⭐⭐⭐⭐⭐
Ligeledes har vi kun positive oplevelser med Line og Trine som altid svarer ved spørgsmål, ja ros til alle vi har været i kontakt med.
Det var bare det jeg ville sige, god mandag til jer alle 😊
Mvh René Depping
D3978

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Uge 8 ved vesterhavet i et hus hos Esmark er ved at være en tradition i vores familie. Vi ved at vi altid møder ind til ordentlige forhold og rammer der er med til at gøre ferien til endnu mere ferie.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Var i vinterferien i et hus ved Søndervig. Egentlig et super fin hus til en god pris.
Vi kom dog til et hus uden strøm i det halve af huset og bøvlede med nettet i løbet af ugen. Vi havde “ håndværkere” (elektriker, netværks folk osv.) i huset 4 gange under vores ferie hvor vi måtte sætte planer på stand-by og have fremmede rendende rundt. Esmark reagerede super hurtigt på henvendelserne og fik sat tingene igang. Men vi kunne godt have ønsket en form for kompensation/forståelse for de gener/forstyrrelser det gav på vores ferie af flere omgange.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Dejligt sommerhus, rent og pænt, samt en sommerhusudlejnings firma der fungere...

Altid venlig og imødekommende personale - SUPER service

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Vi kan kun anbefale Esmark i Bjerregaard. Hver gang vi har lejet et sommerhus hos Esmark, så har der bare været 110 % styr på det. Der er en super service og smilende ekspedienter. Informationsniveauet inden selve ferie er også i top. Så lej trygt dit sommerhus hos Esmark i Bjerregaard.

Alt fungerede perfekt
Godt udlejningsbureau
Med styr på tingene

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Alt fra bestilling, kommunikation før ankomst, tidligere ankomst, nøgleudlevering og ankomsten til et dejligt varmt hus forløb perfekt. ( ophold i uge 4 )

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Vi ejer et sommerhus ved Vedersø klit, og skiftede udlejningsbureau til Esmark for lidt over et år siden. Det er virkelig 1. klasses service - både koncept og ansatte er med stor fokus på optimal service. Huset har en del udlejninger, men når vi selv bruger det, er der rent og pænt og inden spor efter udlejning. De få gange noget er gået i stykker (et vinglas eller lign) bliver det erstattet uden bøvl. Har vi brug for ekstra hjælp, er de altid klar.
Afdelingen i Søndervig giver lejere gratis adgang til lån af haveredskaber, industrivaskemaskiner og tørretumbler (til dyner) - super dejligt at kunne vaske dyner inden en ny sæson. Sidst vi var i huset, sprang der en hoved-sikring grundet overbelastning (varmepumpe, gulvvarme og bil-oplader). Jeg ringede rundt til byggemarkeder og supermarkeder, men ingen havde en 25A sikring. Jeg ringede til Esmark, og de tilbød at komme forbi med en sikring(hentede den dog selv).
Skal du udleje dit sommerhus, så tag en snak med Esmark - bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Jeg har hidtil være tilfreds med Esmark, men var denne gang dybt skuffet over deres manglende ansvar for at sikre en vis standard af de huse, som de udlejer. Jeg lejede et hus, som viste sig at være umuligt at opvarme om vinteren på grund af husets dårlige stand og manglende isolering. Jeg tog hjem efter mindre end et døgn i huset, hvor varmepumpe i stuen og el-radiator i soveværelset kørte på max kraft i 17 timer og temperaturen nåede ikke op på mere end 14,8 C. Jeg måtte sove med tøjet på for at holde varmen og sov stort set ikke. Og alt de kunne sige var, at det var jo mit valg at vælge at tage hjem!
Det endte med at blive både den dyreste og dårligste overnatning, jeg nogensinde har oplevet.
Når man ikke kan stole på, at udlejer leverer en vis standard, men blot vil udleje en hvilken som helst rønne og lokke kunder i fælden, så bliver det virkelig svært at turde leje et hus af dem en anden gang.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Lejet sommerhus med spabad, som ikke virkede ved ankomst. Esmark sørgede for at der kom teknikere og vi har fået kompensation for de dage det ikke kunne bruges.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Har fulgt Esmark siden ejerskiftet for mange år siden og beundret den vækst firmaet har haft.
Vi fik så i sommeren brug for et stort sommerhus for at kunne samle familien og valget faldt selvfølgelig på Esmark.
Det har vi så fortrudt lidt, da vi ikke synes Esmark lever op til værdigheden som det selskab de er blevet.
Fejl kan ske alle steder, men så skal man erkende det over for kunden når det sker og her er manglen i denne situation.
Her er så en beskrivelse af vores oplevelse, som vi har været i tvivl om skulle sendes, men vi synes det er rimeligt at komme med den.
Lyngvejen 14, Klegod.
Vi valgte huset ud fra de fotos der var på siden, men virkeligheden var desværre en helt anden – huset er meget træt og trænger til en kærlig hånd!
Det er ikke et luksushus – men alligevel et hus til høj udlejningspris! Derfor synes vi også, det bør være i orden!
Der var 20 påtalepunkter – mange af dem alvorlige – og nogen mindre!
Vi påtalte tingene overfor Esmark lige efter hjemkomst med et brev til lederen af kontoret i Søndervig. Der kom et standardsvar fra en medarbejder – ikke lederen!
Vi rykker for et svar og igen kommer der kun et standardsvar!!
Næsten 14 dage efter kommer der igen noget som ligner et standardsvar – der bliver ikke taget konkret stilling til vores klage! Efterfølgende får vi at vide medarbejderen ikke er lederen, men en som er sat på sagen og som er i dialog med ejeren!
Hvorfor er det ikke lederen som kontakter os, når vi har bedt om det?
Pludselig ringer der en ejerrådgiver i stedet for lederen – det virker mystisk!!
Han er altså heller ikke OBS på situationen – det virker som om, det bare er noget, som skal overstås!
Jeg spørger ham helt konkret, om han synes, de har løst situationen på en optimal måde for os som kunde – og det mener han!
Esmark er jo en stor spiller på sommerhusmarkedet og vi forstår ikke at medarbejderne ikke er bedre rustet til at klare en situation som denne. Der er sikkert ikke mange af den slags sager, men når de er der, bør man også reagere professionelt og det har Esmark desværre ikke magtet denne gang.
Vi synes, det ville have været på sin plads at begge de involverede personer havde udtrykt f eks et: Vi beklager rigtig meget jeres oplevelse med huset, og er kede af det ikke levede op til jeres forventninger, men håber I alligevel har haft en god uge.
En sådan udtalelse kunne helt sikkert have forhindret denne anmeldelse.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Se langt bort fra Esmark som udlejer af dit feriehus.
De reagere alt for langsomt i forhold til at ændre afregning af el-forbrug..
Jeg betaler pt. 35 procent af det el-forbrug de tyske lejere bruger... og efter skat har jeg betalt over 50 procent!
Når man som ejer kontakter Esmark med henblik på forhøjelse af forbrugsafregning, vil de ikke “skræmme” de tyske lejere væk ved at forhøje afregningsprisen… Så hellere lade ejerne betale - Det koster jo heller ikke Esmark noget, idet afregning alene står mellem ejer og lejer…
Esmark afregningspris, EL d. 6. Sep.: 4,50 kr.
Øvrige udlejningsbureauer, ml. 6,00 - 7,50 kr.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Som vanligt fungerade allt perfekt. Nyckelutlämning gick snabbt och smidigt. Sommarhuset var stort, lite för stort för oss egentligen, men vi bokade också relativt sent, så det var denna hus-typ som var kvar.
I köket hade vi trasiga stekpannor som Esmark bytte ut direkt när vi kom in på kontoret med dem.
Frun behövde lite datorutskrifter under vår vistelse, som Esmark redan hade printat ut när vi kom in, vilken service.
Denna gång hade vi lite otur med vädret, endast 4 badvänliga dagar på 2 veckor, men det är ju inget som man kan lasta Esmark för.
Vi är totalt sett super nöjda med vår vistelse och kommer gärna igen!

Rigtig god service
Altid smilende og imødekommende

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.