Esmark Feriehusudlejning Recenzje 438

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker ESMARK 🥰🥰 Jeg har booket sommerhus hos dem flere gange og de er altid bare SÅ søde og SÅ venlige - TAK specielt til ESMARK i Søndervig !! Tak for gode last minute priser - skønne sommerhu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super kompetent, imødekommende og professionel firma. Alt spiller bare. Man blir mødt af super hjælpsomme medarbejdere og rengøring er der ikke en finger at sætte på og har/får man brug for teknisk el... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En oplevelse i top, at komme til Esmark og møde et smilende, søde og dygtige medarbejder, møder en medarbejder der præsenterer sig og giver hånd, det er top kvalitet👍🌹🇩🇰, Huset i topkvalitet, al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerer bare godt, lige fra booking af huset, beskeder før ankomst og til afrejse. Vi havde brug for kontakt under ophold for udredning af fejl på huset, og det blev også udført hurtigt og mege... Zobacz więcej

1. Agencja wynajmu domów wakacyjnych
  2. Domek
  3. Teren targowy
  4. Obsługa noclegów
  5. Dom letniskowy

O Esmark Feriehusudlejning

Napisane przez firmę

Velkommen til Esmark Feriehusudlejning!

Vi er et 100% dansk, familieejet firma, der har udlejet sommerhuse siden 1965, og tilbyder i dag mere end 5.000 kvalitetssommerhuse langs den jyske vestkyst – fra Søndervig til Rømø.

Vores fire kerneværdier – nærvær, ansvar, fællesskab og passion – guider os i hverdagen til at skabe serviceoplevelser i særklasse.

Med vores motto "we love people" og "we love nature" sætter vi mennesker og natur i centrum for alt, hvad vi gør. 💙

Læs mere her:

Har du et sommerhus og overvejer udlejning? Vi står klar til at hjælpe dig med at få det udlejet – på dine præmisser.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk modtagelse og venlig…

Fantastisk modtagelse og venlig personale med et højt serviceniveau.

9 czerwca 2024

Kære Bola,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet en fantastisk modtagelse og venligt personale med et højt serviceniveau hos os.

Skriv/ring endelig hvis I har nogle spørgsmål til jeres næste ferie. Vi sidder klar til at hjælpe hver dag fra 09.00-20.00. Vi tales ved 🥰

100% serviceminded og topprofessionel feriehusudbyder

Esmark har fra bestilling til afrejse været 100% serviceminded og top professionelle.
Vi har løbende fået info fra Esmark inden ankomsten til vores feriemål. Vi fik øjeblikkelig hjælp af venlige personaler, da vi havde småudfordringer i vores feriebolig. Og ved afrejse var der hurtig afregning af forbrug og alt foregår med respekt for kunden og et stort smil.
Vi har lejet sommerhus gennem flere udbydere, men Esmark er uden tvivl den bedste feriehusudbyder vi har oplevet. Så kunne jeg give 10 stjerner, gjorde jeg det.
Eneste anke er, at de ikke udbyder ferieboliger i resten af Jylland.

15 czerwca 2024

Hej Susanne,

mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord til vores team.

Vi glæder os over, at I har haft en dejlig ferie og til jeres næste ophold hos os :-)

Venlig hilsen - dit team fra Esmark

Oceniono na 5 z 5

Altid smilende og imødekommende både pr…

Altid smilende og imødekommende både pr telefon og på kontoret i Søndervig...Lelligheden vi var i ..var tip top i orden..og det er det altid med ESMARK...

24 maja 2024

Hej Hanne,

Dejligt at høre, at I igen har haft en dejlig ferie hos os. Vi takker for jeres anmeldelse og de pære ord til vores team.

Vi ses til jeres næste besøg :-)

Mange hilsner - dit team fra Esmark

Oceniono na 5 z 5

Vi har kun oplevet smilende og…

Vi har kun oplevet smilende og hjælpsomt personale på de forskellige Esmark kontorer.
Indtjekning og udtjekning er ukompliceret uanset om man kommer i åbningtiden eller uden for.
Vi har endnu ikke oplevet, der har været problemer med vores bookninger, alt har fungeret tilfredstillende

13 czerwca 2024

Hej Laila,

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at I igen har haft en dejlig ferie.

Vi glæder os til jeres næste besøg ved Vestkysten :-)

Mange hilsen - dit team fra Esmark

Fantastik service

Fantastik service, sms om formiddagen på dagen hvor vi skal overtage sommerhus. Hvor der står at Esmark forventer at sommerhus er klar omkring kl 11. 11.25 får en sms med at sommerhus er klar til os, så vi kan bare komme og skal ikke vente til kl 15. Rent pænt sommerhus og hvor beskrivelsen.

1 czerwca 2024

Hej Michael,

mange tak for din flotte anmeldelse og dine pæne ord til vores team.

Vi ser frem til jeres næste besøg hos os :-)

Venlig hilsen - Team Esmark

1 uge

1 uge , i et super lækkert sommerhus, i Henneby , alt var i skønneste orden , og der duftede dejligt rent, personale i Esmark Feriehusudlejning i Henne , er smilende, venlige , og hjælpsomme , så nok ikke sidste gang vi lejer sommerhus igennem dem.
Mvh Anita

25 maja 2024

Hej Anita,

mange tak for din flotte anmeldelse og dit ros til vores team.

Vi ses til jeres næste ferie ved Vestkysten :-)

Esmark sind die Besten !

Esmark sind die Besten !
Immer wieder, kleine Probleme werden von netten Mitarbeitern schnell behoben !

23 maja 2024

Hej Frieda,

vielen Dank für Deine tolle Bewertung und Deine lieben Worte an unser Team.

Auch bei Deinem nächsten Besuch steht Dir unser Service gerne zur Seite, bis bald :-)

Viele Grüsse - Das Team von Esmark

Effektiv kundebetjening

Esmarks personale er hurtige til at løse opståede problemer.
Vi måtte have hjælp ved ankomsten den 20.04., da vi havde glemt lejekontrakten og kode til nøgleboksen. Senere på ugen kom en servicetekniker i løbet af en halv time, da vi om aftenen ikke kunne lukke terrassedøren.

24 kwietnia 2024

Hej Alice

Vi er meget glade for at høre, at Esmarks personale er hurtige til at løse opståede problemer.

Det er vigtigt for os at være der for vores gæster med det samme. Og det glæder os at vide, at en servicetekniker var på stedet inden for en halv time, da I havde problemer med at lukke terrassedøren om aftenen.

Vi tales ved 📞 😍

Oceniono na 5 z 5

Venligt personale og god service

Venligt personale, god service og alt gå super nemt.

19 kwietnia 2024

Kære Anne Kathrine,
Tak!! Det er en fornøjelse at få så positiv en tilbagemelding fra dig.

Vi stræber efter at sikre, at alle vores besøgende føler sig godt modtaget og får en mindeværdig oplevelse. Vi håber, at din næste ferie hos os bliver lige så skøn, og vi står naturligvis klar til at hjælpe med planlægningen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sommerhus og super hurtig og…

Fantastisk sommerhus og super hurtig og god service.

6 kwietnia 2024

Hej Lone :)

mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at I har haft en dejlig ferie og en god oplevelse på vores kontor. Vi ser frem til jeres næste besøg.

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerede fra booking til…

Alt fungerede fra booking til afslutning af ferien.
Er altid spændt på hvordan huset er rengjort alt var i orden.

23 marca 2024

Hej Ulla :)

Oceniono na 3 z 5

Først chok så glæde

Vi fik brev om at vi var vip og særlig gruppe og kunne reservere 24 timer før alle andre. Det gør vi den 13/8 2023 til 8825kr . Vi får så 26/3 2024 lejebeviset hvor prisen er 11635 det er en stigning på hele 31% det synes vi er uforskammet. De kommer med undskyldninger hvor de siger det er ejeren som er skyld i det. Jeg mener så man skal stoppe med at man kan reservere forud. Esmark har åbenbart ikke styr på hvordan man behandler kunder. Vi stopper nu med at leje ved esmark.
Efter prisen er blevet reduceret til det vi forventede og en god samtale med esmark har vi besluttet at leje sommerhuset i 2025

26 marca 2024

Kære Jan,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Jeg beklager meget den forvirring, der blev skabt med mailen. Vi forstår din frustration over prisændringen og beklager forløbet. Jeg er utrolig glad for at høre, at du fandt en løsning med min kollega.
Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, så vi kan give vores gæster en god oplevelse. Det er meget vigtigt for os, at vores gæster føler, at de er i gode hænder hos os. Derfor sætter vi også stor pris på at byde jer velkommen i 2025.

Mange hilsner,
Charlotte,

Stor ros :)

Altid meget imødekommende og serviceminded personale.
Sommerhusene har altid levet op til forventningerne. Rengøringen er altid 100 % i orden. Diverse informationer er let tilgængelige både før, under og efter ferien.
De bedste anbefalinger herfra :)

11 lutego 2024

Hej Hanne :)

Super god service.

Super god service og der var styr på alt.
Vi har fået en fantastisk behandling og der har ikke været det mindste at sætte en finger på.

Topklasse.

10 lutego 2024

Hej Gitte :)

Meget god service

Meget god service - fik sms om at det var muligt at komme ind i huset ‘før tid ‘ fordi rengøring var færdig - og under hele forløbet oplevede vi kun god servic når der var behov .
Huset var dejligt og rummeligt og gid plads til alle -
Kunne nemt finde på at vælge både ‘huset ‘ og Esmark igen

16 lutego 2024

Hej Pia :)

Oceniono na 1 z 5

Røgfrit hus lugtede af tobak

Jeg er særligt overfølsom over for tobakslugt, og vi havde derfor booket et røgfrit sommerhus i Blåvand. Allerede da vi åbnede døren, kunne vi lugte, at der tidligere var blevet røget, og al plastic i huset var farvet nikotingult. Det ringede vi og fortalte til Esmark, der sendte en medarbejder ud. De kunne ikke lugte noget, og derfor kunne vi ikke få lov hverken at få pengene tilbage eller få ændret bookingen til et andet hus. Vi kunne ikke holde lugten ud og måtte køre hjem efter kun et par timer. Vi har flere gange tidligere booket hos Esmark og har aldrig haft en lignende oplevelse, så jeg er meget skuffet over den mangel på forståelse og service, vi blev mødt med i Blåvand.

10 lutego 2024

Hej Jan,

Tak for din besvarelse. Vi er meget ked af, at i har haft en dårlig oplevelse med huset pga. røg lugt. Vi fik en god snak omkring tingene på kontoret og vi vil gerne i kontakt med dig igen for at få tingene løst.

Du er velkommen til at kontakte os på mail: rikkel@esmark.dk

Mange hilsner Team Esmark

Super oplevelse

Professionelt og venligt personale ved både ankomst og afgang. God information om hus og nærområde. Nem hjemmesiden. Huset var som beskrevet og rengøringen helt iorden. Alle forventninger indfriet.

4 lutego 2024

Hej Wenche :)

Oceniono na 1 z 5

Sidste gang hos Esmark

Vores seneste oplevelse med Esmark var skuffende. På trods af at vi lejer et hus med pool hver år i uge 4, var poolen i det lejede hus denne gang ubrugelig på grund af dens overraskende kølige temperatur, som også lå under Esmarks sædvanlige standard. Trods gentagne teknikerbesøg i løbet af ugen blev poolen først brugbar den sidste dag, og den kompensation, vi modtog, var minimal. Efter endt ophold blev vi kontaktet af Esmark angående påståede ødelæggelser af en solseng og parasol, selvom vejret i uge 4 ikke indbød til brug af sådanne, så det var ikke tilfældet.

1 lutego 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at bringe disse problemer til vores opmærksomhed. Vi forstår din frustration og beklager meget, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, for at få snakket tingene igennem. Du er velkommen til at kontakte mig på rikkel@esmark.dk

Mange hilsner Team Esmark

Oceniono na 5 z 5

Venlig og imødekommende personale ved…

Venlig og imødekommende personale ved både ankomst og afgang. Sommerhuset var fint opvarmet til ankomst i januar måned og vi fandt hvad vi havde brug for af information om brugen af huset og guider til nærområdet. Vi nød at vores hunde var velkomne i huset, og som beskrevet var terrasse og have indhegnet så det var muligt at have dem udenfor til leg og træning. Tak for en helt igennem god ferieuge.

13 stycznia 2024

Hej :)

Trygt og nemt

God service og nemt at bestille via Esmark hjemme side. Esmark har tillid til deres kunder, det vil sige ingen depositum, udfyld jeres forbrug i sommerhus via en hjemme side, og betal når du låser døren og køre hjem. Det var første gang vi brugt Esmark og det bliver vores fremadrettet sommerhus udlejnings sted. Alle de andre firmaer har vi kun haft besvær i forhold til at få penge tilbage for depositum, overtager et beskidt sommer hus. Vi har ikke en finger at sætte på Esmark. Varmt anbefaling fra vores side af!

27 grudnia 2023

Hej Casper,

mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at I har haft en dejlig ferie og ser frem til jeres næste besøg.

Mange hilsner - Team Esmark

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej