Jeg elsker ESMARK 🥰🥰 Jeg har booket sommerhus hos dem flere gange og de er altid bare SÅ søde og SÅ venlige - TAK specielt til ESMARK i Søndervig !! Tak for gode last minute priser - skønne sommerhu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super kompetent, imødekommende og professionel firma. Alt spiller bare. Man blir mødt af super hjælpsomme medarbejdere og rengøring er der ikke en finger at sætte på og har/får man brug for teknisk el... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En oplevelse i top, at komme til Esmark og møde et smilende, søde og dygtige medarbejder, møder en medarbejder der præsenterer sig og giver hånd, det er top kvalitet👍🌹🇩🇰, Huset i topkvalitet, al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt fungerer bare godt, lige fra booking af huset, beskeder før ankomst og til afrejse. Vi havde brug for kontakt under ophold for udredning af fejl på huset, og det blev også udført hurtigt og mege... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er et 100% dansk, familieejet firma, der har udlejet sommerhuse siden 1965, og tilbyder i dag mere end 5.000 kvalitetssommerhuse langs den jyske vestkyst – fra Søndervig til Rømø.
Vores fire kerneværdier – nærvær, ansvar, fællesskab og passion – guider os i hverdagen til at skabe serviceoplevelser i særklasse. Med vores motto "we love people" og "we love nature" sætter vi mennesker og natur i centrum for alt, hvad vi gør. 💙Læs mere her:
Har du et sommerhus og overvejer udlejning? Vi står klar til at hjælpe dig med at få det udlejet – på dine præmisser.Kirkevej 6, 6960, Hvide Sande, Dania
Alle detaljer i vores booking og ophold var simpelt og levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til. Vi mødte et meget venligt og opfølgende personale 😃
Vil anbefale Esmark Feriehusudlejning 👌

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Kan virkelig anbefale Esmark.
Havde lejet sommerhus i uge 29 huset var som beskrevet på hjemmesiden. Service ved både afhentning af nøgle og aflevering igen var i top. Dejligt at der var masser af personale til at hjælpe os gæster med det praktiske.
Skønt med online beregning og betaling af forbrug.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Pæn og ren sommerhus, terrassen var lidt slidt, men ellers et dejligt sted

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Første men absolut ikke sidste gang, vi lejer sommerhus hos Esmark. Nem booking, masser af relevante informationer forud for opholdet, nem afhentning af nøgle udenfor åbningstid og smart med aflæsning/afregning af forbrug online. Og et opkald fra dem dagen efter indtjekning for at høre, om alt var ok 👍 Selve huset i Jegum var stort og lækkert og levede fuldt ud op til beskrivelse og billeder + der var køkkengrej, så man kunne have bespist et helt selskab, masser af spil til aftenhygge, og sofaer og lænestole nok til, at vi alle 8 kunne slænge os til Tour de France. Dejlig stor have med plads til spil og leg og skøn indhegnet terrasse, som er fin, når man har hund med. Det bedste hus, vi har været i gennem de ca 15 år i træk, vi har lejet sommerhus. Vi tumlinger kunne ikke finde ud af at tømme spa-badet, men Esmark sendte tekniker hurtigt, og så var det fikset af et par flinke folk. Kun kæmpe ros herfra… vi vender helt sikkert tilbage igen næste år 👍😊

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Vi lejede trygt et feriehus gennem Esmark og havde kun en positiv oplevelse.
Vi havde nogle få, mindre anmærkninger på noget udstyr i feriehuset. Men det blev håndteret både hurtigt og med et smil, så vi ufortrødent kunne fortsætte vores ferie.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
At huset var rent og pænt. Da vi ankom til det. Udover er der en skøn natur. Ro og fred.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Super professionelt. Den varmeste velkomst da vi skulle tjekke ind og det samme ved afgang. Fantastisk kundeservice både over mail og på sms og alt var tip top. Vi kan på det varmeste anbefale at bestille sommerhus gennem Esmark -

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Det var første gang vil lejede et sommerhus igennem Esmark. Huset var et skønt stort hus, der var rent og pænt intet, at klage over der. Da vores datter var ankommet lidt tidligere end os, der havde lejebeviset med. Gik de ind og spurgte om de måske kunne få nøglen. Go service for det kunne de nemlig godt.
Også en nem aflevring af nøgle.
Så alt i alt en rigtigt go oplevelse

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Dette sommerhus på Rømø er det bedste vi nogensinde har lejet, der alt hvad man kan få brug for både i køkken og ude. Servicen var i top fra Esmark der var problem med ude spa Esmark fik dette repareret på en lørdag kun et par timer efter henvendelse. Lejer meget gerne hos Esmark igen og også dette hus.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Feriehuset levede fuldt ud op til forventningerne og beskrivelserne.
Esmark Feriehusudlejning er absolut det bedste sted, hvor vi har lejet et sommerhus. De er hele vejen igennem venlige og hjælpsomme, og har styr på udlejning. Det kan ikke gøres bedre.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Esmark er bare de bedste.
Vi har lejet sommerhus gennem dem de sidste mange år. Kun 1 gang lejede vi gennem anden sommerhusbureau. Det gør vi så aldrig igen. Hos Esmark bliver du mødt af et venligt og meget smilende personale. Ringer du til dem under dit ophold udfører de opgaven med der samme. Esmark og deres ansatte får vores allerbedste anbefalinger.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Alt spillede fra bestilling til vi rejste igen. Fantastisk service og hjælpsommehed fra personalet.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
For fjerde år i træk har vi lejet sommerhus gennem Esmark, og det bliver næppe sidste gang. Hver eneste ferie har været en fornøjelse – både på grund af det høje serviceniveau og Vestkystens skønne natur.
Booking og kommunikation op til ferien fungerer upåklageligt – hurtigt, klart og venligt. Har der været småting under opholdet, er de blevet løst hurtigt og professionelt. Rengøringen har hver gang været i top – og det betyder noget, når man træder ind i et sommerhus og føler sig hjemme med det samme.
Esmark leverer en tryg og behagelig ferieoplevelse år efter år. Jeg giver fem stjerner: Én for hvert af de fire fantastiske år – og én ekstra for naturen, som altid tager pusten fra én.
Vi ses igen næste sommer!

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Meget fin service. Hurtige til at reagere på vores henvendelser. Opkald fra Esmark efter ankomst til sommerhuset, om alt var ok, var trygt og rart og forstærker oplevelsen af at Esmark har fokus på god og tilstedeværende service.

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Der er ikke noget at sætte en finger på. Dejlige sommerhuse hvor billeder og beskrivelser matcher det du faktisk lejer. De er altid venlige på kontoret vi har primært haft kontakt med Bjerregård, men har også lejet hus i Blåvand - og man modtages med smil begge steder. Vi er MEGET tilfredse med Esmark

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Servicemindet og venligt personale.
Høj rengørings standard
Mulighed for tidligere check in.
Huset var rummeligt med store soveværelset, gode senge og veludstyret køkken.
Et dejligt feriehus

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
der er ikke noget at klage over. folk er smilende og hjælpsomme

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Esmark har en uovertruffen go service. Man blir mødt med smil og håndtryk, når vi ankommer og hvis der er efterspørgsel på noget er de hurtige til at finde løsninger. Under opholdet er der Esmarks guide og anvisninger og det efterlader et godt og professionelt aftryk. Vi ville bare ønske den oplevelse kunne fås også på østkysten!!
Mvh Ann & Jørgen Vejle

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Rigtigt god service af Esmark teamet , huset levede helt op til de forventningerne som billeder og beskrivelse viste .

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Esmark leverer altid god service. Esmark personale er smilende ☺️ og søde . Hvis vi har brug for hjælp er de der med det samme. Kvaliteten er i top og husene lever op til billederne på hjemmesiden. Rengøringen er i top. ❤️❤️👌👌Vi har lejet igennem Esmark i en årrække og vi har altid været meget tilfreds. Efter vores mening er det Danmarks bedste udlejningsbureau. 😀 Jeg vil klart anbefale andre at leje igennem Esmark Søndervig 👌👌❤️

Odpowiedź od Esmark Feriehusudlejning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.