Esmark Feriehusudlejning Recenzje 438

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker ESMARK 🥰🥰 Jeg har booket sommerhus hos dem flere gange og de er altid bare SÅ søde og SÅ venlige - TAK specielt til ESMARK i Søndervig !! Tak for gode last minute priser - skønne sommerhu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super kompetent, imødekommende og professionel firma. Alt spiller bare. Man blir mødt af super hjælpsomme medarbejdere og rengøring er der ikke en finger at sætte på og har/får man brug for teknisk el... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En oplevelse i top, at komme til Esmark og møde et smilende, søde og dygtige medarbejder, møder en medarbejder der præsenterer sig og giver hånd, det er top kvalitet👍🌹🇩🇰, Huset i topkvalitet, al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerer bare godt, lige fra booking af huset, beskeder før ankomst og til afrejse. Vi havde brug for kontakt under ophold for udredning af fejl på huset, og det blev også udført hurtigt og mege... Zobacz więcej

1. Agencja wynajmu domów wakacyjnych
  2. Domek
  3. Teren targowy
  4. Obsługa noclegów
  5. Dom letniskowy

O Esmark Feriehusudlejning

Napisane przez firmę

Velkommen til Esmark Feriehusudlejning!

Vi er et 100% dansk, familieejet firma, der har udlejet sommerhuse siden 1965, og tilbyder i dag mere end 5.000 kvalitetssommerhuse langs den jyske vestkyst – fra Søndervig til Rømø.

Vores fire kerneværdier – nærvær, ansvar, fællesskab og passion – guider os i hverdagen til at skabe serviceoplevelser i særklasse.

Med vores motto "we love people" og "we love nature" sætter vi mennesker og natur i centrum for alt, hvad vi gør. 💙

Læs mere her:

Har du et sommerhus og overvejer udlejning? Vi står klar til at hjælpe dig med at få det udlejet – på dine præmisser.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Vi har igen igen brugt Esmark.

Vi har igen igen brugt Esmark.

Som sædvanlig bliver man mødt af serviceminded personale, som er imødekommende og løsningsorienteret.

Vi havde enkelte problemer med et sommerhus vi lejede. Vi ringede ind til Esmark og før vi vidste af det stod der en tekniker, klar til udbedring. Tak til Esmark for at være et bureau man kan regne med.

Kan kun anbefale folk at bruge Esmark.

13 listopada 2025

Hej Kevin

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at vælge Esmark igen og igen. Det er dejligt at høre, at vores servicemindede personale har kunnet hjælpe jer på den bedst mulige måde. Vi er glade for, at vores tekniker hurtigt kunne løse de problemer, I oplevede med sommerhuset. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart.

Lone/Team Esmark

Modtagelsen

Modtagelsen, da vi skulle hente nøglen, omsorg og varme , personlig betjening

18 października 2025

Hej,

tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for, at du følte dig godt modtaget med omsorg og varme, da du hentede nøglen. Det betyder meget for os at kunne give en personlig betjening. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos Esmark😀.

FANTASTISK PERSONALE HELE VEJEN RUNDT

Service manden i Henne strand yder en fantastisk service, altid klar til at hjælpe, altid er han glad og imødekommende, det gælder også alle på kontoret, man bliver altid mødt med smil og godt humør, man føler sig altid velkommen.
Jonna Friberg

25 października 2025

Hej Jonna

Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at vores servicemand i Henne Strand og hele teamet på kontoret har gjort dit ophold så positivt. Det betyder meget for os, at du føler dig velkommen og mødt med smil og godt humør. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Esmark igen😀.

Alt var perfekt

Vi har lejet et lækkert sommerhus gennem Esmark i efterårsferien, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Selve processen med at leje huset var enkel og ligetil, og kommunikationen med Esmark har været både hurtig og nem. Medarbejderne var meget opmærksomme, hjælpsomme og utroligt flinke – man føler virkelig, at de går op i, at gæsterne får en god ferie.

Ved ankomst stod huset pænt og rent, klar til brug, og vi kunne bare nyde ferien fra første øjeblik. Alt i alt en super oplevelse – jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Esmark og vil helt sikkert leje gennem dem igen.

18 października 2025

Hej Casper

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I havde en skøn efterårsferie i det sommerhus, I lejede gennem os. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores enkle lejeproces og kommunikationen med vores team. Det er dejligt, at du følte dig godt taget imod, og at huset levede op til jeres forventninger. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden😀.

Vi kommer igen!

Vi oplevede en virkelig god service fra start til slut - et skinnende rent hus, en god kommunikation, gode rabatordninger på oplevelser i området og en lettilgængelig måde at booke og indtaste oplysninger i systemet.

10 października 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en så god oplevelse med vores service fra start til slut. Vi sætter stor pris på, at du nævner det skinnende rene hus, den gode kommunikation og rabatordningerne. Det er vigtigt for os, at systemet også er nemt at bruge, og vi er glade for at det fungerede godt for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen😀.

Oceniono na 5 z 5

Rundum alles super gewesen!

Rundum alles super gewesen!

4 października 2025

Hej Birgit,

vielen Dank für deine positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass bei deinem Aufenthalt rundum alles super gewesen ist. Wir sind immer bemüht, den bestmöglichen Service zu bieten, und es ist schön zu wissen, dass du zufrieden bist ;-)

Viele Grüße
Sietske - Team Esmark

Vi kan varmt anbefale Esmark

Vi kan varmt anbefale Esmark. Vi har kun positivt at sige. Altid smilende og hjælpsomme personaler, dom løser evt udfordringer i løbet af meget kort tid og altid med et smil på læben.
Modtager gæsterne med et håndtryk og et smil og det samme ved aflevering af nøgle.
Vi vil helt sikkert bruge Esmark igen.
Tak for jeres hjælp , så vores ferie blev en så dejlig oplevelse.

7 września 2025

Hej Carina

Tusind tak for din anmeldelse og de varme anbefalinger. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en dejlig oplevelse med vores personale, og at vi kunne være med til at gøre jeres ferie uforglemmelig. Det glæder os, at du satte pris på den personlige modtagelse og vores hjælp undervejs. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang ;-)

Sietske - Team Esmark

Oceniono na 5 z 5

Altid venlig ,hjælpsom og hurtig svar

5 września 2025

Hej Jens,

mange tak for din flotte 5-stjerne-anmeldelse og dine pæne ord til vores team. Vi står altid gerne til rådighed og er glade for at høre din positive tilbagemelding til det.

Vi håber du snart kommer på besøg igen, vi ses :-)

Mange hilsner,
Christin fra Esmark

venlig modtagelse ved ankomst

venlig modtagelse ved nøgleudlevering,sms besked til aflæsning og betaling af forbrug umiddelbart efter afrejse

30 sierpnia 2025

Hej Werner,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med nøgleafleveringen og vores service ved afrejsen. Vi håber at byde dig velkommen hos Esmark igen snart. ☀️

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut - alt har bare spillet, og Esmark personalet står til rådighed når man har brug for det.
Vi har nydt en skøn sommerferie ved Houstrup, og alt var som det skulle være.

26 lipca 2025

Hej Malene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en skøn sommerferie ved Houstrup, og at alt forløb som det skulle. Vi sætter stor pris på din feedback om vores service og er glade for at have kunnet hjælpe når der var brug for det. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Oceniono na 5 z 5

Det har været fornøjelse at leje…

Det har været fornøjelse at leje sommerhus gennem Esmark! De er venlige, hjælpesomme, imødekommende og meget søde hos Esmark både pr. mail, pr. telefon og personlig. Så jeg vil til en hver tid anbefale Esmark og de får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 sierpnia 2025

Hej Henriette,
Mange tak for din flotte anmeldelse og din dejlige tilbagemelding til vores team. Vi står altid gerne til rådighed og jeg glade for at høre din tilmelding omkring vores service.

Vi håber, du snart vil besøge os igen - vi glæder os til at byde dig velkommen hos os igen. Vi ses :-)

Mange hilsner,
Christin fra Esmark

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Pænt og rent hus. Alt i alt en dejlig ferie 😊.

12 lipca 2025

Hej Anja

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en dejlig ferie, og at både vores kundeservice og feriehus har levet op til dine forventninger.

Vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen hos os. 😊

Super godt udlejningsbureau

Dejlig modtagelse ved afhentning af nøgle. Gave til børn og hunde er en flot gestus.
Vi blev taget seriøs da vi ringede om et problem med spabadet.
Et udlejningsbureau vi har fuld tillid til og vi er ikke nervøs for hvad der venter os når vi kommer ud til huset vi har lejet

19 lipca 2025

Hej Bente,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I følte jer godt modtaget hos os, og at gaverne til både børn og hund blev værdsat. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe jer med spabadet. Din tillid betyder alverden for os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner,
Esmark

Oceniono na 5 z 5

Utrolig god service fra vi bestilte…

Utrolig god service fra vi bestilte ferien, hvor vi fik flere mails omkring vores booking, aflæsningsskema af forbrug, koder til kontoret, hvis vi kom efter lukketid. Vi modtog en SMS, at nu var huset klart, før tid, men da vi kommer fra Sjælland, kunne vi ikke løbe an på at vi kunne komme ind før.
Da vi ankom til Esmarks kontor, stod der flere smilende medarbejdere klar til at hjælpe og udlevere nøglen. Endnu engang fik vi af vide, at vi endelig måtte ringe eller skrive, hvis vi manglede noget eller vi havde spørgsmål.
Da vi afleverede nøglen igen, blev vi spurgt om det havde været en god ferie, og om huset levede op til vores forventning. Det havde vi bestemt haft og huset var lige os.
De håbede at se os igen og det er bestemt ikke sidste gang vi leje igennem Esmark.

19 lipca 2025

Hej Jannie

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service – lige fra booking til nøgleaflevering. Det er dejligt at høre, at huset levede op til jeres forventninger, og at I havde en god tid.

Vores team gør altid sit bedste for at give jer den bedst mulige service. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen hos Esmark igen snart.

Mange hilsner Team Esmark

Oceniono na 5 z 5

Dejlig oplevelse fra start til slut

Venligt, smilende og imødekommende personale hos Esmark da vi hentede nøglerne til feriehuset.

Dejligt feriehus med 2 fine terrasser og en dejlig stor og indhegnet have, som vores hunde kunne løbe rundt i.

Fin opdeling af husets rum - dejlig opholdsstue med billardbord.

Nok det bedste feriehus vi til dato har lejet.

18 lipca 2025

Hej Ulla,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at vores venlige og imødekommende personale har gjort en forskel ved nøgleafhentningen. Det betyder meget for os, at I havde en dejlig oplevelse i feriehuset med de to fine terrasser og den store, indhegnede have til jeres hunde.

Det er også skønt at høre, at I nød opholdsstuen med billardbordet, og vi er glade for at høre, at det er det bedste feriehus, I har lejet til dato. Vi håber at byde jer velkommen hos Esmark igen snart!

De bedste hilsner,
Esmark

Oceniono na 5 z 5

Vi havde lejet sommerhuset TaneHedevej…

Vi havde lejet sommerhuset TaneHedevej 35B i uge 28.
Vi var spændte på om huset svarede til billederne, og det kan vi kun sige Ja til. Huset var rigtig fint og hyggeligt indrettet. Stor have der var fint indhegnet til hunden. Mange legeredskaber til børnene. Der manglede absolut intet i hverken huset eller haven.
Vi fik en rigtig god information løbende pr. Mail før ferien. Medarbejderne hos Esmark mødte os med stor venlighed både ved ankomst og afgang.Det var en ferie man ikke så gerne ville hjem fra.

4 lipca 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I havde en skøn ferie i sommerhuset på Tane Hedevej 35B. 😊

Vi er rigtig glade for, at huset levede op til jeres forventninger, og at både børn og hund havde glæde af haven og faciliteterne. Det betyder meget for os, at I følte jer godt informeret før ferien, og at vores personale tog godt imod jer – det sætter vi stor pris på, at I bemærker.

Vi håber, I har lyst til at vende tilbage en anden gang – I skal være mere end velkomne. ☀️

Oceniono na 5 z 5

Super venlighed, imødekommenhed og formidabel service

Vi har valgt at udleje vort sommerhus i Vester Husby, der ligger lidt nord for Vedersø Klit, gennem Esmark.

Allerede ved vores første møde med Esmark fik vi en meget positiv oplevelse!

Vi havde derfor store forventninger til de efterfølgende møder med kontrakt, praktiske spørgsmål etc. Forventninger, der til fulde blev indfriet. Der gik ikke mange dage før huset var udlejet, herunder også jul/nytår i 2025/26.

Fem stjerner er ikke dækkende for den service, der er kommet os til del fra teamet i Søndervig. Derfor følger de fulde stjerner hermed
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 maja 2025

Hej Just,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse – vi er både glade og rørte over jeres ord! 💙

Det betyder utroligt meget for os, at I har følt jer godt mødt og trygge hele vejen igennem processen med at udleje jeres sommerhus. Vi gør os umage for at levere en nærværende og professionel service – og det glæder os virkelig, at det er blevet mærket.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og glæder os over, at jeres dejlige hus allerede har fundet glade gæster – også over jul og nytår. 😊

Klar anbefaling herfra 😃👍

Nu har vi brugt Esmark flere gange og vi oplever altid en helt fantastisk service og der er altid hjælp at hente, hvis der skulle være noget. Vi vil klart anbefale at benytte Esmark og det er altid vores go-to når vi kigger sommerhuse 😃👍

13 lipca 2025

Hej Danielle,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – og for at I vælger os gang på gang!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I oplever en fantastisk service, og at I altid føler jer godt hjulpet.

Vi er stolte over at være jeres go-to, når der skal findes sommerhus – og vi glæder os allerede til næste gang, vi får lov at byde jer velkommen 😊

Oceniono na 5 z 5

Et dejligt hus med gode faciliteter

Et dejligt hus med gode faciliteter. Mulighed for hjælp fra Esmark, hvis noget ikke er, som det skal være. Vi havde problemer med tvet, som blev fikset af en tekniker samme dag, vi meldte det - Servicen er af høj kvalitet og man bliver mødt med et smil.

14 lipca 2025

Hej Ida,

Tusind tak for din venlige anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I havde et dejligt ophold, og at huset levede op til jeres forventninger. Det er vigtigt for os, at man hurtigt kan få hjælp, når der opstår noget – så det glæder os, at vi kunne løse tv-problemet med det samme.

Tak for de pæne ord om servicen – det sætter vi stor pris på.💙

Meget tilfreds

Husene lever op til beskrivelsen, alt er rent og ryddeligt.
Vi har lejet sommerhus ved Esmark de sidste 5-6 år og er aldrig blevet skuffet.

4 lipca 2025

Hej Ib,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og ikke mindst for jeres trofasthed gennem årene! 😊

Det betyder meget for os at høre, at husene lever op til beskrivelsen, og at I oplever dem som rene og ryddelige hver gang.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

mange hilsner Rikke - Team Esmark

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej