Banner for Holafly

Holafly Recenzje 96 898

4,7

Kupiłam karte e-sim na podróż do Gruzji. Esim zainstalowałam przed wylotem z Polski i internet zadziałał zaraz po wyladowaniu w Gruzji. Karta esim połączyła się szybko z lokalną siecią komórkową. Int... Zobacz więcej

Bardzo sprawny zakup i bezproblemowa aktywacja karty w Korei Południowej. Świetny zasięg oraz szybkość połączenia przez cały okres pobytu zarówno w mieście Seul jak i poza nim podczas podróży pociągie... Zobacz więcej

Świetne rozwiązanie dla podróżujących. Bez kłopotu już na lotnisku, po wylądowaniu w innym kraju, można korzystać bez ograniczeń z internetu. W każdym miejscu, bez przywiązania do hotelowego wifi. Sup... Zobacz więcej

Niestety karta nie zadziałała w Chinach Kontynentalnych. Byłam zmuszona kupić lokalną kartę eSIM. Klientom, z którymi podróżowałam (2 os.) również nie działała. Dopiero w Hong Kongu karta zaczęła dzia... Zobacz więcej

1. Dostawca usług telekomunikacyjnych

O Holafly

Holafly is an eSIM online store for international travel. They provide internet connection in more than 160 destinations around the world. Customers can choose data plans for trips from 5 days to three months. The key products include eSIMs with unlimited data in Europe, the United States, Mexico, Türkiye, Japan, Italy, France and 40 other destinations.

Features:

• Customized and multilingual 24/7 customer service (English, Spanish, French, German, Italian, Portuguese, among others).
  • Holafly has an App so you can manage and monitor your eSIM.
  • Multi-operator coverage in many countries.
  • Unlimited data plans.
  • Top up extra days or data.

Support:

4,7

Doskonała

97 tys. recenzji

Byłem bardzo zadowolony

Byłem bardzo zadowolony, łatwy montaż, prosta obsługa. Bez nieprzyjemny co niespodzianek

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Holafly

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Cieszymy się, że byłeś bardzo zadowolony z usługi oraz że instalacja i obsługa eSIM okazały się łatwe i przejrzyste, bez żadnych nieprzyjemnych niespodzianek.

Dziękujemy za zaufanie i za wybór Holafly.

Z wyrazami szacunku,
Analityk Doświadczeń Klienta

esim za kazdy razem dziala bez problemu…

esim za kazdy razem dziala bez problemu 100 stress

1 grudnia 2025

Cześć Marcin,

Bardzo się cieszymy, że Twoja eSIM działała bezproblemowo za każdym razem i że mogłeś cieszyć się podróżami bez stresu. Taka niezawodność to dokładnie to, co staramy się zapewnić.

Dziękujemy za zaufanie do Holafly - mamy nadzieję, że będziemy mogli wspierać Cię podczas wielu kolejnych podróży.

Maria Orjuela
Analityk ds. doświadczeń klientów w Holafly.

Pomoc z internetem

Witam zwolnił mi internet skontaktowałem się z biurem obsługi sprawa załatwiona bardzo szybko i profesjonalnie po 10 minutach internet znowu normalnie funkcjonuje jeszcze dodam że obsługa bardzo miła i pomocna dziękuję bardzo

1 grudnia 2025

Cześć, Jarosław,

Bardzo dziękujemy za Twój komentarz. Doceniamy Twoją cierpliwość i zaufanie, że się z nami skontaktowałeś. Cieszymy się, że zespół mógł Ci pomóc szybko i profesjonalnie.

Jesteśmy tutaj, aby Cię wspierać w sposób sumienny i skuteczny oraz zapewnić, że będziesz mógł korzystać z usługi tak, jak oczekujesz.

Dziękujemy za zaufanie.

Maria O.
Analityk ds. Doświadczenia Klienta w Holafly

Karta e sim działała tylko dwa dni

Karta e sim działała tylko dwa dni, w 3 dniu brak zasięgu i byłem zmuszony kupić drugą karte u konkurencji

30 listopada 2025

Odpowiedź od Holafly

Dominik, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Rozumiemy, jak frustrujące jest utracić zasięg po kilku dniach korzystania z eSIM, zwłaszcza gdy prowadzi to do konieczności zakupu innej karty podczas podróży.

Chcielibyśmy sprawdzić, co dokładnie się stało i pomóc Ci odpowiednio. Ponieważ nie otrzymaliśmy informacji o zamówieniu, poprosimy o ich uzupełnienie bezpośrednio przez Trustpilot, abyśmy mogli przeanalizować sprawę z priorytetem.

Analityk ds. Doświadczenia Klienta

Szybko i fachowo

Dzień dobry
Bardzo szybka i wykwalifikowana i na wysokim poziomie obsługa klienta,
Dziękuję i pozdrawiam

30 listopada 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że doceniłeś szybką i profesjonalną obsługę na wysokim poziomie.

Zapewnienie sprawnego i rzetelnego wsparcia to dokładnie to, do czego dążymy. Dziękujemy za zaufanie!

Maria O.
Analityk ds. Doświadczeń Klienta w Holafly.

Zakupilem nielimitowany internet w…

Zakupilem nielimitowany internet w Turcji w Holafly na 8 dni z myślą o udostępnianiu go dziecku i żonie z mojego telefonu. Po jednym dniu hotspot przestał działać i rodzina została na wakacjach bez internetu! Kontaktowałem się z Holafly, straciłem bardzo dużo czasu lecz nie otrzymałem żadnej pomocy. Kategorycznie odradzam Holafly!!!! Gdybym wiedział to zakupil bym w Arialo dla każdego z rodziny tańsze pakiety tak jak robiłem to zawsze i nigdy nie pozostałem bez internetu. NIE POLECAM!!

28 sierpnia 2025

Witaj, Krzysztof, tu Ana,

Dziękujemy za opinię. Cenimy naszych klientów i przepraszamy za wszelkie niedogodności, których mogli Państwo doświadczyć w związku z funkcją hotspotu, wynikające z dziennego limitu i opóźnień w kontaktach z naszym zespołem wsparcia. Naszym celem jest zapewnienie jasnego i skutecznego wsparcia przez cały czas.

Informujemy, że nasz zespół już rozpatruje Państwa wątpliwości i wkrótce się z Państwem skontaktuje. Jeśli w międzyczasie będą Państwo potrzebować dalszej pomocy, prosimy o kontakt.

Ana Camayo | Analyst
Customer Experience

Karta Holafly - bardzo pożyteczna :)

Ogromnym plusem była łatwość instalacji i korzystania, przyzwoity zasięg oraz intuicyjna obsługa. Cena była również bardzo atrakcyjna.

19 listopada 2025

Odpowiedź od Holafly

Dziękujemy za podzielenie się opinią, Łukasz.
Cieszy nas, że łatwość instalacji, intuicyjna obsługa oraz zasięg spełniły Twoje oczekiwania, a cena została odebrana jako atrakcyjna. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna.

Zakupiłem pakiet z Holyfly

Zakupiłem pakiet z Holyfly, nie mogłem uruchomić internetu, pomoc uzyskałem od pana Karola , po fachowej pomocy wszystko zaczęło działać, dziękuję bardzo.

15 listopada 2025

Odpowiedź od Holafly

Dziękujemy, Mariusz, za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że dzięki fachowej pomocy Karola udało się uruchomić internet i że wszystko zaczęło działać prawidłowo. Takie doświadczenia są dla nas bardzo ważne.

Holafly super

Super sprawa

8 listopada 2025

Hi, Andrzej

Thank you so much for your kind comment! We’re delighted to know you had such a good experience with your Holafly eSIM. We hope to accompany you again on your next trips.

Kindly,
Maria Orjuela,
Customer Experience Analyst from Holafly.

Najlepszy e-sim

Zweryfikowałam kilka dostępnych dostawców e-sim i Holaflay okazał się najlepszy. Bardzo dobra oferta i jeszcze lepsi specjaliści, który doradzą Ci jaki produkt wybrać (pozdrawiam Juana!). Serdecznie polecam!

6 listopada 2025

Cześć Milena, tu Ana.

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z korzystania z naszych usług. Cieszymy się, że podobały Ci się usługi Juany i że udało Ci się wybrać najlepszy plan podróży.

Pamiętaj, że jesteśmy do Twojej dyspozycji, jeśli będziesz czegoś potrzebować.

Ana Camayo | Analyst
Customer Experience

Your help was quick and successful.

29 października 2025

Hello, Marcin, this is Ana,

We're so glad to hear you had a positive experience with our support team. Thank you for taking the time to share it; it's a pleasure to be a part of your travels and assist you when needed.

Please don't hesitate to contact us if you require any assistance.

Ana Camayo | Customer Experience Analyst

Very good Service

Very good Service, exellent quality and not limited access.

28 października 2025

Hi Tomasz,

Thank you for your feedback! We’re happy to hear you enjoyed excellent service, great quality, and unlimited access during your trip. We appreciate you choosing Holafly!

Mauricio Salas | Customer Experience Analyst

everything is ok.

everything is ok.

19 października 2025

Hi Laki, I'm Ana.

It's great to hear that your experience was positive. Comments like yours motivate us to continue improving every day. We hope to join you on future trips.

If you need any assistance in the future, we're here to help.

Ana Camayo | Customer Experience Analyst

Nie pomogli mi i się dowiedziałem że za…

Nie pomogli mi i się dowiedziałem że za dużo zużywam Internetu więc zostalem zablokowany. Jakiś zart a w dodatku czekałem od cholery na pomoc której nie uzyskałem

17 października 2025

Cześć Szymon,

Przykro nam, że doświadczyłeś takiej sytuacji i że pomoc nie dotarła na czas. Rozumiemy, jak frustrujące mogło to być, i chcielibyśmy wyjaśnić wszystko, aby uniknąć podobnych problemów w przyszłości. Nasz zespół już poprosił Cię o więcej informacji przez Trustpilot, żeby móc dokładnie sprawdzić sprawę i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Mauricio Salas | Analityk ds. Doświadczenia Klienta

Spełniło swój cel i była pomocna…

Spełniło swój cel i była pomocna podczas wycieczek w Turcji. Korzystałem z jednej karty esim i byłem zadowolony. Myślę że w przyszłości również skorzystam z oferty Holafly.

22 września 2025

Cześć Zbigniew.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji. Cieszymy się, że podczas podróży do Turcji korzystanie z naszej karty eSIM było dla Ciebie doskonałym doświadczeniem. Będziemy nadal pracować nad tym, aby zapewnić Ci najlepszą obsługę w kolejnych miejscach docelowych.

Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz pomocy dotyczącej karty eSIM, skontaktuj się z nami.

Z poważaniem.
Juan V. | Analityk
Doświadczenie klienta

Łatwość zakupu

Łatwość zakupu, jasne komunikaty przy instalacji

19 września 2025

Cześć Michał.

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji. Cieszymy się, że cały proces zakupu i instalacji naszej karty eSIM był łatwy i zrozumiały. Będziemy nadal pracować nad tym, aby zapewnić Ci najlepszą obsługę w kolejnych miejscach docelowych.

Z poważaniem.
Juan V. | Analityk

Bardzo dobry zasięg

Bardzo dobry zasięg , obsługa klienta pomocna i w pełni profesjonalna i najważniejsza rzecz , że mogłam korzystać z internetu bez ograniczeń

14 września 2025

Cześć Jagoda,

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że byłaś zadowolona z zasięgu, obsługi klienta i nieograniczonego dostępu do Internetu. To dla nas ogromna motywacja!

Z pozdrowieniami,
Mauricio Salas | Analityk ds. Obsługi Klienta

Profesjonalna i szybka pomoc.

Profesjonalna i szybka pomoc.

26 września 2025

Witaj, Dorota!

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasza pomoc okazała się profesjonalna i szybka. Naszym priorytetem jest zawsze skuteczna obsługa klienta!

Z poważaniem,

Maria Orjuela, analityk ds. doświadczeń klientów w Holafly.

Japonia

Korzystałem z karty e sim w czasie pobytu w Japonii. Sprawdziła się w 100%. Na początku miałem tylko problem z instalacją, ale wynikał on z faktu, że robiłem to po raz pierwszy. Dziękuje i polecam

10 września 2025