Rigtig god service både før og efter opholdet. Jeg blev kontaktet telefonisk et par gange inden ferien, for at sikre at alt var ok. Og alle bookninger gik som de skulle.
professionel rådgivning og en god overskuelig hjemmeside og søde mennesker hvis man gerne lige vil have en snak om stedet m.v. Dem vi talte med kendte stedet og det levede fuldt op til vore forventnin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god service. Op til afrejse får man en mail med vigtige oplysningen, og man bliver ringet op og ønsket god ferie samt man har mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Escapeaway virker proof... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Pakkerejser med de bedst anmeldte hoteller. Design din rejse med prisgaranti og nyd ferien på hoteller omhyggeligt udvalgt af passionerede fagfolk.
Frederiksholms Kanal 4B, 1220, København K, Dania
- 33 15 13 13
- info@escapeaway.dk
- escapeaway.dk
Perfekt service.
Vores fly blev desværre aflyst, og jeg var meget bekymret for, at vi ikke ville på fuld refundering, men aldrig har jeg oplevet så hurtig service. Vi fik vores penge tilbage 1 dag efter vi ringede. Overaskende god service :)
God service findes stadig
Jeg troede nærmest ikke, at god service eksisterede længere. Men jeg må sige, at jeg er blevet rigtig positivt overrasket over Escapeaway. God behandling hele vejen igennem - og en skøn ferie!
God service, ordentlighed og dejlige ferieminder
Vi har i mange år rejst med In-Italia, som nu er Escapeaway. Vi rejser oftest med to børn og svigermor og oplever altid ordentlighed, dejlige ferieboliger/oplevelser og god service - senest i dag, hvor vi modtog det fulde beløb tilbage for vores rejse til Toscana, som blev aflyst pga. SAS/pilotstrejke. Jeg vil derfor gerne anbefale Escapeaway.
Tak for en fantastisk ferie på Mallorca…
Tak for en fantastisk ferie på Mallorca i byen Cala Ratjada. Fantastisk 4 stjernet hotel kun for voksne. God hygiejne,lækker buffet på hotellet. Tusind tak for at ændre flybillet da easyJet aflyst afgangen en uge før afrejse. Selvom det blev til et fly med mellemlanding og Norwegian var lidt forsinket spillede alt fra voucher, fly og hotel ophold. Tak for en uforglemmelig oplevelse fra d.07/07-2022-11/7-2022.
Indeed good Service from EscapeAWay…
Indeed good Service from EscapeAWay finding other Travel options when we faced a ladt minute cancellatoon due to the SAS-Strike
Er yderst tilfreds
Er yderst tilfreds. Vi har fået hjælp, da vores fly blev aflyst grundet strejke. Blev ringet op uden for åbningstid og talte Marie, som tilbød at finde et andet fly, hvad der desværre ikke kunne lade sig gøre. Vi får alle vores penge retur. Kan varmt anbefales😊
Super…kan kun anbefales
Perfekt…
Er lige kommet hjem efter 14 dage ved Malaga. Alt fungerede, lige fra flyrejse til afhentning og den bestilte lejlighed. Meget lækkert resort, helt nyrenoveret lejlighed.
Super service at blive ringet op et par dage før afrejse og spurgt til om der er noget man er i tvivl om.
Det var første gang vi bestilte hos Jer, men bliver ikke den sidste
fem fulde stjerner værd!
fem fulde stjerner værd!
Rejste til Barcelona august 2021 med Escap Away. gode priser, godt hotel, og KONGE service. Blev ringet op et par dage før afrejse, blot et service opkald angående indrejseformular. Det hele var gennemført og rejser gerne med dem igen.
god kundeservice og spændende udbud af feriemuligheder
Har nu rejse 2 gange med Escapeaway. Der er en fantastisk dialog inden i forhold til ens tanker til ferien, ønsker og behov - også i forhold til budget. De finder nogle helt specielle muligheder og har gjort at begge vores rejser har været noget helt særligt i forhold til de steder vi har overnattet. Sker der en fejl i hotelbookningen (oplevede at hotellet 1 uge før havde dobbelt booket) men ingen problemer - Escapeaway tog hånd om det med det samme og fandt et andet godt sted. De tjekker op på dig løbende og lige inden du rejser for sikre, at der er styr på det hele. Glæder mig til også at bruge dem næste gang.
Yderst tilfredsstillende
Bestilling og modtagelse af alle rejsedokumenter gik problemfrit.
2 dage inden afrejse blev vi ringet op af en medarbejder som lige ville høre om vi havde styr på alt og nogle spørgsmål, samt kom med lidt gode råd om især billejen, som også var lavet gennem dem.
MEN dagen før afrejse bliver vores fly fra Easyjet aflyst. Det er naturligvis ikke Escapeaways skyld, og da jeg ringer til dem og kommer igennem med det samme, sætter de straks igang med at booke et andet fly. De må vende tilbage over et par gange, men når de siger de ringer tilbage meget hurtigt, så gør de det også.
De forslog et fly, men vi foreslog et andet, og det blev accepteret, selv om vores alternativt var lidt dyrere.
alt sammen naturligvis uden omkostninger for os
Vi kommer helt sikkert til kigge hos Escapeaway først, når vi for eftertiden skal rejse.
Hvilken service.
Dagen inden afrejse, bliver jeg kontaktet af Escapeaway, som bare lige ville høre om jeg var klar og fortælle mig om nogle småting, jeg skulle være opmærksom på. WAUW.
Vi ses igen.
Aldrig Escapeaway
Muligvis rejser er gode, hvis man kommer afsted, men ikke bare dukker der ekstraomkostninger op efter bestilling af rejse, men også afbestillingsoplysninger er forskellige på bestillingen på skrift, ifht når den er bestilt. Så trods hurtig afbestilling, bliver man vildledt, så man for tab. Vildledende markedsføring og kundeservice.
Første og bestemt ikke sidste gang vi…
Første og bestemt ikke sidste gang vi rejser med escapeaway.
Skønt, renligt og super venligt hotel vi boede på.
Vi røg desværre ind i problemer på hjem rejsedagen, da vores transfer bus kørte forbi os. Vi kunne ikke nå at tage en offentlig bus, da vi så ville komme for sent til flyet - så taxa var den eneste mulighed for at komme til lufthavnen. Jeg skrev en mail til escapeaway om situationen vel og mærke udenfor åbningstid (og på en helligdag) og uventet ringede Michael fra escapeaway op 4 min efter min mail var sendt. Jeg ved godt han ikke kunne gøre meget fra DK af- men hvor var jeg bare SÅ glad for at vide han var der til at hjælpe os i denne akutte situation. (Endnu engang - TUSIND TAK til Michael).
Men taxa var altså den eneste mulighed for at komme til lufthavnen - og det var helt umuligt at opdrive! Panikken lyste ud af mig - men det lykkes heldigvis at få en og vi nåede lige præcis lufthavnen og vores fly. Pyha…
Pengene for taxa blev også fluks overført til os fra escapeaway - det er simpelthen så god service!!! Bare TAK, TAK, TAK :-)
Escapeaway, jeg håber vi “ses” igen næste år, når vi skal rejse igen.
Tak for en skøn ferie på CYPERN
Skøn ferie på Cypern. Nem at bestille på hjemmesiden. Det tilsendte var nemt at forstå (Corona regler, shuttlebus mm). Opkaldet af en servicemedarbejder inden vi skulle afsted var super service. Det bliver ikke sidste gang vi rejser med Escapeaway.
Vi har været på en dejlig ferie ved…
Vi har været på en dejlig ferie ved Gardasøen med Escapeaway. Alt klappede fra start til slut og stedet var dejligt.
Supergod ferie
Vi havde en super god ferie til Malta. Få dage før afrejse bliver vi ringet op, af en medarbejder fra Escapeaway som spørger om han kan være behjælpelig. Han er meget venlig og svarer på vores spørgsmål. Hele ferien var bare fantastisk og alt klappede. Vi kan varmt anbefale Escapeaway
Super god service
Vi har haft en rigtig god rejseoplevelse. Alt var i orden, god kundeservice. Kan varmt anbefale escapeaway.
Virkelig god service
Virkelig god service. Vi blev ringet op personligt og fik bekræftet at alle aftaler, rejsedokumenter i overensstemmelse med det bestilte og en opdatering Coronaforholdsregler på destinationen - virkelig proffesionelt.
Alt klappede 👍🏻 Og levede til fulde…
Alt klappede 👍🏻 Og levede til fulde op til vores forventninger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk pris og service
Fantastisk pris og service. Vi kan varmt anbefale dem og vil helt sikkert bruge dem igen. Meget fin information via mail, og dagen før rejsen blev vi ringet op vedr obs på kø i lufthavn, coronapas osv.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.