Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service både før og efter opholdet. Jeg blev kontaktet telefonisk et par gange inden ferien, for at sikre at alt var ok. Og alle bookninger gik som de skulle.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Tak for en fantastisk ferie på Mallorca i byen Cala Ratjada. Fantastisk 4 stjernet hotel kun for voksne. God hygiejne,lækker buffet på hotellet. Tusind tak for at ændre flybillet da easyJet aflyst afg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service. Op til afrejse får man en mail med vigtige oplysningen, og man bliver ringet op og ønsket god ferie samt man har mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Escapeaway virker proof... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Agencja turystyczna
  2. Agregator turystyczny

Napisane przez firmę

Pakkerejser med de bedst anmeldte hoteller. Design din rejse med prisgaranti og nyd ferien på hoteller omhyggeligt udvalgt af passionerede fagfolk.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse med at bruge jer…

Rigtig god oplevelse med at bruge jer som rejsearrangør, super kundeservice og god vejledning undervejs i bestillingen af rejsen.
Er spændt på om den gode service følger med, når I slår jer sammen med Solfaktor, for de er ikke så gode som I er

10 września 2025

Kære Anette
Tak for din fine og venlige anmeldelse – den sætter vi stor pris på.

Jeg kan betrygge dig i, at den gode service og hjælp op til og under rejsen vil være nøjagtigt den samme som altid. Vi er det samme team, og vi vil fortsætte med at gøre, hvad vi kan for at give vores gæster den bedst mulige ferie :-)

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Solfaktor på en fremtidig ferie!

Johanne / Escapeaway

Nem og overskuelige hjemmeside

Nem og overskuelige hjemmeside. Nemt at bestille - efterfælgende en overbevisende god service med opkald, gode råd osv. Det er anden gang at vi rejser med dem, og ikke sidste gang.

27 września 2025

Kære Uffe

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os, og stor tak for de pæne ord.

Det betyder meget for os at yde en god og brugbar service, og derfor bliver vi så glade, når det værdsættes :-)

Tak igen. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen ved en fremtidig rejse!

Oceniono na 5 z 5

professionel rådgivning og en god…

professionel rådgivning og en god overskuelig hjemmeside og søde mennesker hvis man gerne lige vil have en snak om stedet m.v. Dem vi talte med kendte stedet og det levede fuldt op til vore forventninger. det var rart lige at bliver ringet op lige inden rejser og få tjekket at alt var parat og klar til rejsen. fem stjerner vi kommer tilbage næste år. mvh Morten Lind, Holte Danmark

24 września 2025

Kære Morten

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst tak for de rosende ord.
Det gør os usigeligt glade, når vores bestræbelser på at yde service og vejledning af høj kvalitet værdsættes!

Tak igen. Vi glæder os til at byde dig velkommen ved en fremtidig rejse.

Mange hilsner og ønsker om en dejlig dag,

Rigtig god service

Escapeaway virker proof, og tingene fungerer. Vi oplevede en "svipser" med en transfer som ikke dukkede op i lufthavnen - Escapeaway tog hurtigt hånd om situationen og løste problemet hurtigt.

11 września 2025

Kære Marianne,
Tusind tak for din søde anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os.
Det glæder os at høre, at du har følt dig godt informeret og taget hånd om op til afrejse, og at vores service levede op til dine forventninger.
Vi beklager naturligvis den svipser med transferen i lufthavnen, men er glade for, at vi hurtigt fik løst situationen, så rejsen kunne fortsætte uden større gener.
Vi ser frem til, at byde dig velkommen en anden gang :-)
Bedste hilsner Team Escapeaway/Christina

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service allerede inden vi rejste. Escapeaway kontakte os flere gange for at forsikre os, at alt var iorden med vores rejse. Det gav ro i maven.

6 września 2025

Kære Katja,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt taget hånd om allerede inden afrejse, og at vores opfølgning gav dig ro i maven.
Det er netop den tryghed, vi ønsker at give vores rejsende.
Vi håber, du havde en dejlig ferie og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang :-)
God dag - bedste hilsner

Kan kun anbefale Escapeaway

Kan kun anbefale Escapeaway til jeres næste ferie. Der er super service, og rigtig fin information om rejse, og hvad man skal være opmærksom på.
De har fantastiske destinationer, med hoteller der også er for voksne.

18 sierpnia 2025

Kære Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, information og rejsen som helhed.

Vi gør os umage med at yde god service, hele vejen fra bestilling til hjemkomst, og det betyder meget for os, at det mærkes.

Vi er også glade for, at du sætter pris på vores udvalg af destinationer og de hoteller, der er særligt velegnede til voksne, som ønsker en ferie med ro og gode rammer.

Vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen på en fremtidig rejse!

Oceniono na 5 z 5

Super service og stor viden om hotel og rejsemål

Har rejst med Escapeaway (tidligere In Italia) flere gange og er altid super tilfreds. De er meget dygtige til at finde særlige og autentiske hoteller med højt kvalitetsniveau og i områder udenfor de gængse charterområder, så man kommer tæt på den lokale befolkning og det ægte dagligliv.
Deres medarbejdere har en faglig og ægte viden om hotellerne og området, så man får en masse reel info og tips uden den sædvanlige salgstale.
Medarbejderne yder top service og er altid klar på at hjælpe og følge op - så kun varme anbefalinger herfra en trofast kunde.

26 lipca 2025

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de rosende ord.

Hvor er det dejligt at høre fra en mangeårig trofast gæst.

Vi bliver meget glade, når vores bestræbelser på at formidle de helt rette ferieboliger og på at gøre brug af vores fagkundskab bliver bemærket og værdsat.

Tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med endnu en god rejseoplevelse!

Mange hilsner Johanne/Escapeaway

12 sierpnia 2025

Kære Tine

Tusind tak for stjernerne - skønt at møde ind til dem sådan en mandag morgen :-)

Vi håber at kunne byde dig velkommen ved en fremtidig rejse.

Tak igen og rigtig god dag,

Super seriøs rejseleverandør

Vi havde besluttet os for at skulle på ferie på Amalfi kysten. Havde set et hotel vi kunne lide hos et par forskellige rejse selskaber. Ved at vi kiggede ekstra meget på det Hotel dukkede ESCAPEAWAY også op som en mulig rejseleverandør. hos ESCAPEAWAY fandt vi ud af at vi kunne vælge lige det antal dage vi havde brug for på hotellet, det kunne de velkendte rejseselskaber ikke tilbyde.
ESCAPEAWAY havde vi aldrig hørt om, så var lidt tilbage holdene med om de skulle stå for vores rejse!
Men vi tog chancen, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Da vi bestilte rejsen var der noget der drillede os, allerede der fandt vi ud af at Escapeaway var seriøse, for de sendte os en mail hvor de tilbød deres assistance, dette var selvom vi ikke engang havde spurgt indtil det. Super.
1 uge før afrejse ringer de en op for at hører om alt er ok, da de ikke fik fat på os på telefonen så skriver de til en om hvorfor det er de har forsøgt at ringe en op, man føler sig virkelig i gode hænder på den måde.
Et par dage før afrejse skal vi lave check-in hos flyselskabet vi har valgt, her ser vi så at vores kufferter ikke står noteret selvom vi har betalt for det. Vi ringer til ESCAPEAWAY som hjælper os med det samme, de kan nemlig selv gå bagom systemet hos flyselskabet så de nemt og hurtigt har fået rettet det til med kufferterne. Igen Super. Vi når endda at få et lille rejse tip fra den søde medarbejder vi snakker med, denne har nemlig selv været i samme by som vi skulle bo i. Igen super. Så mange tak for en helt igennem super oplevelse.
KH. FAM. PEDERSEN

10 sierpnia 2025

Kære Jesper og familie

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse - sikke en glæde at møde ind til den :-)

Det betyder meget for os at høre, at I følte jer i trygge hænder hele vejen igennem – fra bestilling og opfølgning før afrejse til hjælpen med bagagen og de små rejsetips undervejs. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster oplever personlig service og fleksibilitet, så det glæder os at læse, at netop de ting gjorde en forskel for jer.

Vi håber, at I havde en skøn ferie på Amalfi-kysten og vi vil glæde os til at hjælpe jer igen en anden gang.

Johanne / Escapeaway

Godt rejseselskab

Gode velkomst mails , opkald fra selskabet om at ønske go ferie, gode opfølgningsmails.
Mega godt hotel og flyturen gik også godt 😊

29 lipca 2025

Kære Anita,
Tusind tak for din anmeldelse - det glæder os at læse at alt var godt.
Vi glæder os til at byde dig velkommen som gæst en anden gang.
Bedste hilsner Christina/Escapeaway

Oceniono na 5 z 5

Er meget nemt og overskueligt

Er meget nemt og overskueligt. De værdsætter deres kunder. Man føler sig trygt og det er den mest dejligt følelse når man skal ude i det ukendt sted. Man bliver kontaktet pr. telefon og email og sige at alt er i orden samt øndke os et gode rejse.
Vi har haft et dejligt ophold i Rom med masse gode oplevelser. Tusind tak Escapeaway.

26 lipca 2025

Kære Liezl,
Tusind tak for din varme og positive anmeldelse – det betyder meget for os, at du har følt dig tryg og godt taget imod gennem hele rejsen.
Vi lægger stor vægt på personlig service og tryghed, så det glæder os oprigtigt at høre, at du har haft en god oplevelse – både før og under dit ophold i smukke Rom.

Vi håber, at vi snart får lov til at byde jer velkommen på endnu en rejse med os.
Bedste hilsner

Fantastisk ferie med Escapeaway

Deres kundeservice var imødekommende, hurtig og personlig – jeg følte mig virkelig set og hørt som kunde. De følger hele vejen fra booking til hjemrejse. Især deres opkald 1 uge før vi skulle afsted, hvor de lige ville tjekke om man havde styr på alt. Deres svartider på e-mail henvendelser er også meget korte!!!

19 lipca 2025

Kære Nahid,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Glæder os at du kan lide vores service, specielt vores god tur opkald - som vi prioriterer :-)

Vi håber, du har haft en dejlig rejse, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste ferie.

De bedste hilsner

Professionelt rejseselskab

Professionelt rejseselskab, hvor kunden sættes i fokus. Kvalitetsmæssigt ligger udbuddet af destinationer og hoteller højt.

24 lipca 2025

Kære Niels
Tusind tak, fordi du gav dig tid til at anmelde os, og ikke mindst tak for de rosende ord.
Det er altid en stor glæde, når vores bestræbelser på at sikre vores gæster en god ferieoplevelse bliver værdsat.
Vi håber at kunne byde dig velkommen ved en fremtidig ferie.
God sensommer og rigtig god dag,

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk tur til Krakow.

Jeg var lidt betænkelig ved at bestille en lille uges ferie med manden i Krakow med et, for mig, ukendt rejseselskab. Men da det var de billigste med flyvebilletter, og de billigste udbydere af det hotel jeg VILLE bo på, så gav jeg det et forsøg.
Må sige at det fortrød jeg absolut ikke. Vi havde den bedste ferie i Krakow, som forløb totalt problemfrit, så vi kan kun anbefale både at rejse med Escapeaway og bo på Hotel Francuski, hvis turen skal gå til Krakow. Vi benytter i hvert fald gladeligt Escapeaway en anden gang.

5 maja 2025

Kære Lisette

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at give os chancen, selvom vi var et nyt bekendtskab! Det glæder os virkelig at høre, at jeres ferie i Krakow blev en succes, og at både hotellet og hele rejsen levede op til forventningerne.

Hotel Francuski er en rigtig perle, og Krakow er en skøn destination – så vi er glade for, at I fik det bedste ud af turen. Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Escapeaway igen, når eventyrlysten melder sig!

De bedste hilsner,
Teamet hos Escapeaway/Christina

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og personlig betjening!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Escapeaway. Deres kundeservice var imødekommende, hurtig og personlig – jeg følte mig virkelig set og hørt som kunde.
Særligt (Johanne og Christina) skal have ros for deres venlige og engagerede kommunikation – det gjorde hele forskellen.

Alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige – jeg kan varmt anbefale Escapeaway og vil helt sikkert bruge dem igen!

9 kwietnia 2025

Kære Malene,
Tusind tak for dine søde ord - det varmer:-)
Vi er altid glad for at kunne hjælpe.
Hav en dejlig dag - bedste hilsner Christina

Oceniono na 1 z 5

Svindel

Svindel. Havde bestilt DIREKTE FLY men efter betaling var der 2 skift ! Svindel og bedrageri. Politianmeldt dem og skrev til EU forbrugerombudsmand !

2 marca 2025

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du føler dig snydt – det er selvfølgelig ikke vores intention. Når du bestiller på vores hjemmeside, gentager vi altid din bestilling, inklusive eventuelle flyskift, inden du endeligt accepterer vores betingelser og vilkår. Dette er for at sikre, at alle vores gæster har fuldt overblik over, hvad de har bestilt og betaler for.

Som vi også tidligere har informeret dig om via vores mailkorrespondance, har vi fulgt de gældende procedurer for din booking. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker yderligere afklaring, er du meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne.

Venlig hilsen,
Christina/Escapeaway

Oceniono na 1 z 5

Godt trænet personale til ingen form…

Godt trænet personale til ingen form for kundeservice. Bruger aldrig dette selvskab igen

18 marca 2025

Kære Nis,
Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke føler dig tilstrækkeligt hjulpet af vores kundeservicemedarbejdere, selvom jeg kan se, at de gentagne gange har forsøgt at række ud til dig.
Vi ville rigtig gerne finde en løsning, men nogle gange kan det desværre være svært, når forventningerne ikke helt stemmer overens med det, der er købt.
Vi sætter pris på din feedback og tager den med os.
Solskinshilsner,
Christina

Fantastisk kundepleje

Blev ringet op og ønsket god tur og blev spurgt om der var noget de kunne være behjælpelige med inden vi tog afsted osv. hvilket gav en rigtig god stemning blandt os der skulle afsted. Generelt bare en super service hele vejen igennem :)

22 grudnia 2024

Kære Søren,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at vores service lever op til det høje niveau vi selv ønsker - og en af de ting der er vigtige for os er glade gæster :-)
Vi ser frem til, at byde jer velkomne igen.
Godt nytår - bedste hilsner Escapeaway/Christina

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej