Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service både før og efter opholdet. Jeg blev kontaktet telefonisk et par gange inden ferien, for at sikre at alt var ok. Og alle bookninger gik som de skulle.

Oceniono na 5 z 5

professionel rådgivning og en god overskuelig hjemmeside og søde mennesker hvis man gerne lige vil have en snak om stedet m.v. Dem vi talte med kendte stedet og det levede fuldt op til vore forventnin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Tak for en fantastisk ferie på Mallorca i byen Cala Ratjada. Fantastisk 4 stjernet hotel kun for voksne. God hygiejne,lækker buffet på hotellet. Tusind tak for at ændre flybillet da easyJet aflyst afg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service. Op til afrejse får man en mail med vigtige oplysningen, og man bliver ringet op og ønsket god ferie samt man har mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Escapeaway virker proof... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Agencja turystyczna
  2. Agregator turystyczny

Napisane przez firmę

Pakkerejser med de bedst anmeldte hoteller. Design din rejse med prisgaranti og nyd ferien på hoteller omhyggeligt udvalgt af passionerede fagfolk.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

100% at anbefale.

Har aldrig købt rejse med så god service som Jer. Det varmede med en serviceopringning med ønske om god rejse. Info hjemmeside mv. 100% iorden. Alt i alt kun at anbefale

26 listopada 2023

Kære Flemming :-)
Tusind tak for de pæne ord:-) Hav en dejlig dag - bedste hilsner Christina

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem en positiv oplevelse

Lige fra første kontakt oplevede vi imødekommende medarbejdere og stor hjælpsomhed. Johan forstod lynhurtigt vores ønsker og gav os fremragende anbefalinger og empatisk rådgivning.

Det var helt igennem en positiv oplevelse at købe en rejse hos Escapeaway. Varm anbefaling herfra.

18 listopada 2023

Kære Steen,
Tusind tak for de pæne ord - det sætter vi stor pris på :-) bedste hilsner Christina

Oceniono na 4 z 5

Gode rejsetilbud

Gode rejsetilbud har I. Overskuelig hjemmeside. Fik dog kun 6 dages all inclusive ikke 7 dage som forventet.

9 listopada 2023

Super oplevelse

Fin oplevelse fra bestilling af rejse, til selve rejse tidspunktet og efter vi kom hjem. Føler vi blev taget godt hånd om med vejledninger og tips. Tak for det.
Den eneste der gik galt var, at den lovede transfer ikke var der, da vi kom ud fra lufthavnen, men det var vi selv skyld i, og escapeaway.dk havde beskrevet hvad der kunne gøres.

24 października 2023

Hej Birgitte
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, I havde en god oplevelse, trods den manglende transfer.
Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Vi købte gennem Escape en rejse til…

Vi købte gennem Escape en rejse til malaga. Nu er turen overstået og vi havde ingen problemer.
Havde et par spørgsmål vedr hotellet og de blev besvaret hurtigt og imødekommende.

18 października 2023

Hej Kaspar
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre I havde en god rejse og en god oplevelse.
Vi glæder os til at sende jer afsted igen på ferie en anden gang.

Ærligt, det spillede bare

Købte spontan rejse. Alt spillede - inkl. deres hurtige responstid i kundeservice mens vi var dernede

7 października 2023

Hej Simone
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, jeres rejse gik problemfrit, og at i havde en god oplevelse.
Vi byder jer meget gerne velkommen igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Escapeaway hjalp os hele vejen da vores…

Escapeaway hjalp os hele vejen da vores fly bliv aflyst, Norwegian ombookede os til en senere afgang, men da dette ikke passede i vores pogram, sørgede Escapeaway for en afgang dagen før samt overnatning. Så vi kom godt asted til London. Vi fik god service da vi skulle vælge hotel. Hotel var villig godt og der var mange gode muligheder vi kunne vælge imellem.

27 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Snydt

Overpriced hotel. Alva Donna Palace World.
Til 27.000kr, kan man få et gammelt, slidt, grimt og lugtende værelse.
Værelset ligner ikke det man kan se på billedet.
Kæmpe skuffelse herfra.
Vil aldrig benytte lig af denne rejse bureau. Føler lig fuldstændig snydt.

2 października 2023

Kære Ksenija.

Vi er naturligvis kede af, at Alva Donna Palace World i Tyrkiet ikke levede op til jeres forventninger.

Allerede inden din anmeldelse her på Trustpilot var vi jo i skriftlig dialog og ville gøre alt, hvad der stod i vores magt for at hjælpe dig med at vende din utilfredshed til en mere positiv oplevelse omkring jeres værelse. Vi var derfor i kontakt med vores samarbejdspartner og hotellet, der gerne ville i dialog med jer på stedet.

I blev derfor henvist til Guest Relation Manager på Alva Donna Palace World, og ud fra de oplysninger, vi har modtaget efterfølgende, så blev I tilbudt at flytte til et andet værelse inden for samme kategori (almindeligt dobbeltværelse), men hotellet har overfor os forklaret, at I ønskede en gratis opgradering til Terrace Suite, hvilket de ikke havde mulighed for eller begrundelse til at honorere, men at dette ville være mod et tillæg for jer.

Ligesom det fremgår på din bekræftelse fra Escapeaway, så har vi valgt at vurdere Alva Donna Palace World som et 4-stjernet hotel og dermed ikke fulgt den officielle kategori på 5 stjerner. Dette netop for at forventningsafstemme inden en bestilling.

Men vi er selvfølgelig alligevel meget ærgerlige over jeres tilbagemelding og ville ønske, at I havde kontaktet os igen (som aftalt i vores dialog), hvis løsningen, som Guest Relation tilbød jer, ikke var tilfredsstillende for jer.

Escapeaway

Oceniono na 5 z 5

ALT fungerede bare perfekt!

Meget positiv oplevelse med Escapeaway.dk

Faldt tilfældigt over hjemmesiden i søgen efter en pakkerejse til en forlænget weekend med 3 veninder.

Nem og overskuelig hjemmeside, hvor man kan sammensætte sin rejse som man ønsker. Der er et godt udvalg af destinationer og hoteller. Og til en super pris.

ALT fungerede perfekt. Fantastisk kundeservice både telefonisk og på mail. Jeg kan 100% anbefale andre at bestille rejse hos Escapeaway.dk

Jeg bestiller helt sikkert hos dem igen!

14 września 2023

Fantastisk ferie i Lissabon

Min bror og jeg havde en fantastisk ferie i Lissabon. Flyselskabet aflyste det fly vi skulle flyve hjem med, og bookede os på et nyt fly to dage senere - men Escapeaway betalte for de to ekstra dage på hotellet og vi fik derfor to ekstra "gratis" dage dernede. Fantastisk service :)

24 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Meget positiv oplevelse med Escapeaway.

Meget positiv oplevelse med Escapeaway.
Kendte det ikke, men faldt over det tilfældigt. God hjemmeside, meget nem og overskuelig bestiling. Virkelig godt udvalg af hoteller. Og rimelige priser.
Det bliver et genvalg næste gang vi skal rejse!

8 sierpnia 2023

Alt fungerede

Alt fungerede - meget nemt at booke, gode instruktioner, fik hurtig svar ved henvendelse på mail. Ferien var bare perfket :)

27 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Alt gled glat - tog sig professionelt af klage

Købte rejse for tre til Gran Canaria. Hotellet (Holiday Club Puerto Calma) oplyste at have et fitness rum, som var vigtigt for vores datter, der er elite atlet - og vi pakkede alle tre træningstøjet.
Alt omkring information før afrejse, fly, transfer til/fra hotellet o.s.v. fungerede super fint.
Vi konstaterede at hotellet imod forventning ikke havde det lovede motionsrum og skrev til Escape Away og selve hotellet omkring dette. Escape Away kontaktede os hurtigt og beklagede manglen og vi fik en økonomisk kompensation. Hotellets ledelse derimod fralagde sig ethvert ansvar - på trods af at de lader deres hotel markedsføre på falske vilkår på mindst 6-7 forskellige rejseportaler. Escape Away rettede straks fejlen.
Vi giver 5 stjerne for god service og professionel håndtering af vores klage.

1 sierpnia 2023

Styr på det

Styr på det

Alt var som forventet - ingen slinger i valsen, og ferien svarede til det lovede.

29 lipca 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej