Alle vinduer er super flotte efter vask. Kan varmt anbefales 😄. Besked om ankomst dagen før. Fin service
Daniel er super sød og svare altid med et smil på læben og nem at komme i kontakt med. Tak Daniel for altid og have et positivt sind og tak for at holde vores vinduer rene.
At det er rent og ordentligt lavet, at det bliver annonceret hvilken dag de ville komme… og at det var en venlig vinduespudser 🙂
altid pænt arbejde og til tiden er meget glad
Napisane przez firmę
Esbjerg Vinduespudser – din lokale vinduespudser i Esbjerg og omegn Hos Esbjerg Vinduespudser tilbyder vi professionel vinduespudsning til både private og erhverv i hele Esbjerg og nærområdet. Som lokal vinduespudser kender vi både området og kundernes behov, og vi sætter en ære i at levere flotte, rene og skinnende ruder hver eneste gang. Vi ved, hvor stor forskel det gør at komme hjem til helt rene vinduer eller at byde kunder og gæster velkommen i en virksomhed med et pænt udtryk. Derfor udfører vi vinduespudsning i Esbjerg med fokus på kvalitet, grundighed og personlig service. Vi går ikke på kompromis med resultatet – alle ruder skal være stribefri og klare, så du kan nyde udsigten uden besvær. Som din vinduespudser i Esbjerg prioriterer vi pålidelighed og tryghed højt. Når du vælger Esbjerg Vinduespudser, får du en fast og lokal samarbejdspartner, der møder til tiden, holder sine aftaler og leverer en service, hvor du som kunde er i centrum. Vi ønsker at opbygge langvarige relationer og gør os altid umage for, at du er fuldt tilfreds. Vi tilbyder vinduespudsning til private hjem, butikker, kontorer og andre erhverv i hele Esbjerg. Uanset om du bor i lejlighed, parcelhus eller driver en virksomhed, sørger vi for, at dine vinduer står knivskarpe. Med Esbjerg Vinduespudser får du ikke bare rene ruder, men også en lokal service med kendskab til området og fokus på kundetilfredshed. Vi er stolte af at være en del af det lokale erhvervsliv og glæder os til at hjælpe endnu flere kunder i Esbjerg og omegn med professionel vinduespudsning.
Tunøvej 16, 2 tv, 6705, Esbjerg, Dania
- info@esbjergvinduespudser.dk
- esbjergvinduespudser.dk
super godt arbejde
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.