Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Biorąc pod uwagę 66 recenzji, większość recenzentów była dość zadowolona z ogólnego doświadczenia. Konsumenci doceniają prostotę i czytelność strony, a także jej intuicyjny design. Wielu użytkowników uważa, że portal jest atrakcyjny wizualnie i oferuje duży wybór potencjalnych partnerów. Niektórzy podkreślają możliwość poznania realnych osób z podobnymi zainteresowaniami i fantazjami, ceniąc sobie anonimowość. Jednakże, znaczna część użytkowników wyraża niezadowolenie z działania strony i jej administracji. Pojawiają się obawy dotyczące weryfikacji profili i zdjęć, a także zarzuty o obecność fałszywych kont i botów. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z blokowaniem kont bez wyraźnego powodu, odrzucaniem zdjęć oraz brakiem możliwości kontaktu z zablokowanymi użytkownikami. Niektórzy użytkownicy wyrażają obawy dotyczące transparentności portalu w kwestii danych lub płatności.

O czym najczęściej mówią ludzie

Website

Klienci dzielą się niejednoznacznymi opiniami na temat strony internetowej. Niektórzy konsumenci są bardzo... Zobacz więcej

User experience

Użytkownicy opisują niejednoznaczne interakcje z user_experience. Niektórzy doceniają intuicyjny portal,... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Erodate ma dużo fikcyjnych kont a jak prawdziwe to laski i tak nie odpisują.. Ja zdecydowanie wolę randki na portalu ukrainki24, tam to jest się z kim umówić

Jakaś kobieta zaproponowała mi seks za 700 zł na erodate przez wiadomości a admin zablokował dla mnie konto za to... Ja nic jej nie proponowałem sama naruszyła regulamin a dostałem karę ja. Jacyś nien... Zobacz więcej

Podoba mi się w tej stronie że jest zrobiona w sposób prosty czytelny a do tego przyciągający uwagę gościa... Jedyną rzeczą którą moglibyście wyjść jeszcze do klienta tak myślę, sposób wykupienia paki... Zobacz więcej

Doświadczyłem poznania ludzi z mojej kategori nie cyber czy pseudo a realni ludzie i pomysłami i realnymi fantazjami i w 100%anonimowość

3,2

Średnia

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Strona jest niczym innym jak tablicą…

Strona jest niczym innym jak tablicą ogłoszeniową dla ukrytych prostytutek druga połowa to fake konta podszywających się pod kobiety zboczeńców. Jest regulamin którego kobiety nie przestrzegają a administratorzy nic z tym nie robią zero konsekwencji... Mężczyźni żeby móc pisać muszą mieć konto płatne a kobiety nie... co jest jawną dyskryminacją

Bardzo dużo niezweryfikowanych…

Bardzo dużo niezweryfikowanych użytkowników. Bardzo dużo fejkowych kont. Nie macie na wszystko wpływu ale bardziej reagujcie na zgłoszenia od autentycznych i płacących użytkowników.

22 marca 2025

Serwer se kupcie normalny

Serwer se kupcie normalny, kasujecie ciężkie pieniądze a strona ładuje się tak powoli, że można w tym czasie iść małe zakupy w biedronce zrobić.

15 marca 2025

Bezprawie i dyskryminacja

Jestem osobą transpłciową (trans kobietą). Nie ukrywam informacji o tym w profilu. Administratorzy zmienili nagle oznaczenie mojej płci na męską i zażądali weryfikacji dowodu osobistego. Działanie bezprawne, wyłudzanie danych osobowych, naruszenie dóbr osobistych i dyskryminacja (podobna weryfikacja dowodem osobistym nie jest wymagana w stosunku do innych użytkowników, więc jest to jawnie związane z informacją, której i tak nie ukrywam na portalu). Na zgłaszane z kolei pojedyncze wiadomości przemocowe (jak "wyp***laj męska dz***ko", a zaznaczę, że nie jestem sex workerką), admini nie reagują. Poza tym na portalu jest pełno botów, których również admini nie kontrolują.

22 marca 2025
Logo ero

Odpowiedź od ero

Przykro nam, że doświadczyła Pani takiej sytuacji i że nasze działania zostały odebrane jako dyskryminujące. Nie jest to absolutnie naszym celem – zależy nam na tym, aby nasza platforma była bezpiecznym i przyjaznym miejscem dla wszystkich użytkowników.

Weryfikacja tożsamości w określonych przypadkach jest standardową procedurą mającą na celu zapewnienie zgodności profilu z rzeczywistością i zwiększenie bezpieczeństwa.

Jeśli otrzymała Pani obraźliwe wiadomości, bardzo prosimy o ich zgłoszenie bezpośrednio na naszym portalu – takie treści nie są akceptowane na naszej platformie i podejmujemy działania przeciwko ich autorom.

Z szacunkiem,
Administracja Erodate.pl

Nie blokować drugiej osoby

Nie podoba mi się blokowanie drugej osoby oraz ograniczenia w wysłaniu wiadomości na przykład Pani ma w profilu od 50 do 80 lat jak się pisze wiado mość w wieku 60lat to jest ograniczenie wiekowe.

20 marca 2025

Dużo oglądaczy profilów

Dużo oglądaczy profilów, umawiają się, a jak ma dojść do spotkania to nagle cisza. Po za tym trochę za drogi ten portal. Rozumiem, że skoro nie można się umówić to adekwatną kwotą była by 20 zł.

21 marca 2025

Portal na przestrzeni ostatnich lat…

Portal na przestrzeni ostatnich lat zmienił się na gorsze. Zaroiło się od kobiet oferujących seks za pieniądze. Co zmienić? Jeśli nie da się usuwać ze społeczności osób ogłaszających płatne usługi na hotline to jest pomysł aby podzielić portal na dwie części. Jedna część dla prostytutek a druga dla normalnych ludzi spełniających swoję fantazje.

21 marca 2025

Nie warte ani jednej pochwały

Nie warte ani jednej pochwały. Założyłam konta, i to 1 po drugim. Nie napisałam noc obraźliwego, nie podałam naika, telefonu, ani innego odnośnika, który przekierowały wiadomość na inną stronę. I co - wszystkie konta miałam kolejno 1 po drugim blokowane. Ich podejście jest tak płytkie, jak podejście pseudopar i superfacetow bez zdjęć ba profilach, którzy piszą z gory( ledwie co konto założyłam) coś w stylu"?: daje 6 tys. Jesteś chętna? Gorszych ściemniaczy nie widziałam. Nie polecam i będą mieli wezwanie na przesłuchanie, a jeśli pozew nie będzie odebrany, to sprawa odbędzie się bez udziału administratorów erodate.

18 marca 2025

Uwaga, SCAM!

Serwis dramat, przypomina bardziej tablicę ogłoszeniową prostytutek, niż serwis randkowy. Administratorzy z byle powodu odrzucają zdjęcia, każąc robić weryfikację, polegającą na wysłaniu zdjęcia twarzy! W serwisie, w którym chcesz być anonimowy :D Może jeszcze dowód osobisty?!?
Poza tym masa botów i frustratów podszywających się pod innych, w celu wyłudzenia zdjęć.
Radzę skorzystać z konkurencji, a jeśli masz ochotę na divę, to są inne, lepsze serwisy, nie ukrywające tego, że są serwisem boordelowym.

1 marca 2025
Logo ero

Odpowiedź od ero

Przykro nam, że Pana doświadczenia z naszym serwisem nie spełniły oczekiwań. Naszym celem jest zapewnienie bezpiecznej i autentycznej przestrzeni do poznawania nowych osób, dlatego w niektórych przypadkach stosujemy weryfikację zdjęć. Prośba o zdjęcie twarzy pomaga nam eliminować fałszywe profile oraz zapobiegać oszustwom i podszywaniu się pod innych użytkowników.

Regularnie monitorujemy platformę i usuwamy boty oraz konta naruszające regulamin. Jeśli natrafił Pan na podejrzane profile, zachęcamy do ich zgłaszania – każda taka informacja pomaga nam poprawić jakość serwisu.

Stale pracujemy nad udoskonalaniem naszej platformy i cenimy wszelkie opinie. Jeśli ma Pan dodatkowe uwagi, prosimy o kontakt z naszym działem wsparcia – chętnie pomożemy!

Pozdrawiamy,
Erodate.pl

Strata czasu i energii

Masakra. Single udający pary, geje z prostytutkami szukający niby par a tak naprawdę żeby w tej parze dobrać się do faceta, admini, którzy nie reagują na zgłoszenia. Poza tym mnóstwo ściemniaczy - 90 procent użytkowników nie chce nikogo poznać tylko popisać i pooglądać nagie zdjęcia, Są lepsze portale to strata czasu

21 lutego 2025