Erodate ma dużo fikcyjnych kont a jak prawdziwe to laski i tak nie odpisują.. Ja zdecydowanie wolę randki na portalu ukrainki24, tam to jest się z kim umówić
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Oszuści blokują konta opłacone premium…
Oszuści blokują konta opłacone premium i każą robić zdjęcia dowodu osobistego i zdjęcie razy OSZUŚCI, oddajcie piniadze

Odpowiedź od ero
Spotkałem się z realna osoba.
Wywalajcie fejki o ludzi którzy obra…
Wywalajcie fejki o ludzi którzy obra aja a nie uponlminacie tylko cenę obniżcie trochę za sms platnosc

90% to prostytutki
90% to prostytutki. Niewiele osób zainteresowanych erotyką. Do tego geje rejestrujący sie jako kobiety, transy, też, bo nie mają swojej kategorii. To daje taki syf, że trze a się mocno zastanowić za im się zaplaci niemałą kasę za dostęp. I tu też trzeba uważać, bo potrafią brać potem z automatu kasę z konta automatycznie przedłużając członkostwo, jeśli użyłeś karty.

Odpowiedź od ero
Czasem mam wrażenie że portal dodaje…
Czasem mam wrażenie że portal dodaje ananse fake żeby tylko zachęcić kupno vip
Dużo nie realnych ale i są realne
Portal się czasami wiesza
Portal się czasami wiesza. Często trzeba na nowo ustawiać filtry wyszukiwania po odświeżeniu strony albo wciśnięciu " strzałeczki w tył".
Mozna poznac na prawde miłe kobiety i…
Mozna poznac na prawde miłe kobiety i bardzo doświadczone, które pomogą spełnić najskrytsze marzenia
Pełno prostytutek.
Spotkałem dużo fajnych osób 👍
Dużo rzeczy jest ukrywanie za paywallem
Lipa że jest cenzura
Lipa że jest cenzura , nie mogę wszystkiego pisać w opisie
Z portalu do erotycznych spotkań zrobił…
Z portalu do erotycznych spotkań zrobił się portal dziwek i prostytucji!
Jest przejrzyście intuicyjnie wszystko…
Jest przejrzyście intuicyjnie wszystko ok
Generalnie jest OK choć jest drogo
Generalnie jest OK choć jest drogo, jak na jakość usług. Chat pozostawia sporo do życzenia - słabo działające dodawanie emotikonów (być może to kwestia przeglądarki, ale to nie powinien być problem użytkownika). Często występują problemy z przesyłaniem plików w oknie czatu (fotografie, video itp). Czat potrafi mieć bardzo duże opóźnienia przy większej ilości treści co powoduje konsternację wśród rozmówców. Mam też ogólne pomysły na rozwój strony ale te wolałbym przekazać już na innych zasadach np. współpraca komercyjna