De havde et armbånd jeg ikke kunne…
De havde et armbånd jeg ikke kunne finde andre steder
Vi sælger smykker, ure, dåbsting, lykketrolde m.m. Vi har en fysisk butik i Egtved, tæt ved Vejle, her har vi lagt i 12 år. Egtved Pigens Guld og Ure er en del af Nyt Syn Egtved. Vores fokus ligger på kvalitet og at have et bredt udvalg, så vi har noget til enhver smag. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
Aftensang 28, 6040, Egtved, Dania
De havde et armbånd jeg ikke kunne finde andre steder
Super professionel og venlig betjening. Gode priser og hurtig levering

Odpowiedź od epguldogure.dk
Meget hurtig lev,selv op til jul
Fint indpakket. Man føler sig virkeligt godt behandlet.

Odpowiedź od epguldogure.dk
Fin handel.Det er en gave til min datter på 16. Hun har selv udvalgt smykkerne så jeg håber at hun bliver glad for dem.

Odpowiedź od epguldogure.dk
Rigtig dejlig butik og super dygtig personale.
Stort udvalg til rimelige penge.
Kan kun varmt anbefale dem.

Odpowiedź od epguldogure.dk
Nem hjemmeside at finde rundt på, med et godt udvalg af smykker og ure.
Dejligt med en lille overraskelse godtepose med i ordren.
Helt klart et sted jeg vil handle hos igen 😊

Odpowiedź od epguldogure.dk
Super godt udvalg med massere varer, så man kan finde det rette. Samt rigtig fine kvaliteter, som stemmer overens med mine forventninger. 🤩
Fedt man kan afhente i butikken - hvor man altid for hjælp at det super søde og imødekommende personale 👍🏼