I can highly recommend the restaurant
I can highly recommend the restaurant - from the service perspective I was astonished how well educated and professional Deny has served us. Give this man a raise
Dania
Mega flotte smykker i god kvalitet. Hurtig levering, god service og mega godt koncept med donationer til oprydning af verdenshavene og bæredygtige brevpakker og smykkeposer
😍

Odpowiedź od Amami
Fin “pakkepose”. Hurtig ekspedition.
Godt koncept.

Odpowiedź od Amami
Fine smykker og god service! Smykkerne var sikkert og fint indpakket og hurtig levering😊

Odpowiedź od Amami
Rigtigt gode priser, og gode kvalitet, og min mor blev meget glad for sin gave så kan anbefalde at købe. En perfekt gave

Odpowiedź od Amami
Smukke smykker og fantastisk go', hurtig og kærlig betjening🥰

Odpowiedź od Amami
Super god service samt hurtig levering 🫶🏽
Derudover bliver der leveret smykker i høj kvalitet, som både er stilfulde, slidstærke og vandfaste, hvilket er en kæmpe bonus ♥️
Jeg er vild med at der både er lagt fokus på smykker af høj kvalitet og miljøet igennem hele processen 🌍💦

Odpowiedź od Amami
Hurtig levering og bæredygtig indpakning som lovet - spændt på at se om produktet lever op til forventningerne 🙌🏼

Hej Amami. Jeg er meget tilfreds med mine 3. smykker, 😍
Laver du også andre smykker? 🙏
Hils Yvonne ❤
Super tilfreds med mine nye smukke smykker 🤩
Hurtig levering ✨
Smukke smykker ✨
God Pris ✨
Elsker at de kan tåle saltvand og at jeg ikke behøver at tá dem af, når jeg tar på stranden , eller når jeg går i bad ✨✨✨✨✨✨✨
SÅ glad for mine nye ankelkæde og armbånd 🤩
Hurtig levering og fantastiske smykker 😍 og Mie er bare et super rart menneske 🙏🏼

Odpowiedź od Amami
Smukkeste smykker af bedste kvalitet. Sindssyg god service og hurtig levering!

Odpowiedź od Amami
De smukkeste smykker jeg længe har set😍 Jeg må eje hele kollektionen! 🤩

Odpowiedź od Amami
Så fine smykker 🤩 kvaliteten er helt i top 🤩 indpakningen er så fin 🤩 Hurtig forsendelse 🤩 prisen er bare så 🙌
Alt i alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SÅ glad for mine nye smukke smykker 🥰