De bestelde enveloppen waren prima, zagen er netjes uit en waren er op korte termijn. Maar alles komt uit Spanje. Als je dus het verkeerde besteld hebt, mag je het dus ook op eigen kosten naar Spanje... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onduidelijk dat enveloppen uit Spanje komen. Slechte kwaliteit envelop voor veel geld. Slecht verpakt kwam beschadigd aan. Geen fatsoenlijke mogelijkheid om retour te sturen en je geld terug te krijge... Zobacz więcej
Voor het eerst ingekocht bij Enveloppe Nederland. Zeer tevreden. Samples kwamen snel, zien er goed uit. Enveloppen ook snel geleverd. Veel keuze in diverse prijscategorieën. Om service echt top... Zobacz więcej
Voor onze bruiloft hebben we witte en roze enveloppen besteld. De witte enveloppen waren goed, maar de roze bleken oranje te zijn. Helaas een wat langere levertijd dan een gemiddelde webshop, waardoor... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Unit A2, Knaves Beech Industrial Estate, HP10 9QY, Loudwater, Zjednoczone Królestwo
- service@enveloppe.nl
- enveloppe.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Keurige behandeling en oplossing!
Een goed bedrijf wat vanuit Engeland opereert en bij een probleem dit uiterst netjes oplost!
Boven verwachting!
Eerlijk is eerlijk, de website mag een updaten hebben. Dat is ook hetgene dat me deed twijfelen om hier te bestellen. Maar na het lezen van de beoordelingen hier op Trustpilote heb ik het toch gedaan. En geen moment spijt!
Scherp geprijsd, enveloppen waren helemaal top en erg snel geleverd. Ik zal hier dus zeker terugkomen.
Is een onderneming gevestigd in de VK!
Snelle levering maar de bestelde enveloppen bleken vensterrenveloppen. Niet gezien bij de bestelling. Retournering was wel mogelijk maar dan wel zonder vergoeding verzendkosten. Daar vanaf gezien vanwege porti buitenland.
Gewenste envelop niet voorradig
Gewenste envelop was niet voorradig, alternatief aangeboden, voor iets anders gekozen communicatie blijkt in Engels via Engeland te verlopen. Reactie tijd verder snel en goed. Ontvangst alternatief snel. Veel kleppen van de enveloppen waren gevouwen. Dat is wel heel zonde
Snelle verzending en goede prijs!
Snelle levering en een goede prijs, top!
Snelle levering, goede prijs, wel kleurverschil
Snelle levering van enveloppen. Kwaliteit van de enveloppen enkel was goed. Bij een grotere order van 110 enveloppen zat er echter kleurverschil in de enveloppen onderling.
Snelle levering conform afspraak, kwaliteitsprodukt geleverd.
Bezorging duurde heel lang! Week op moeten wachten!
Als je het snel wilt gebruiken hoef je hier niet te bestellen want het duurt heel lang voordat het bezorgd word. Helaas staat dit nergens vermeld dat producten helemaal uit Engeland moeten komen, en het daarom zo lang duurt. Geen aanrader.
Uitstekend verpakt en geleverd
Prettige service, prima geleverd, voor herhaling vatbaar
Snel, goede kwaliteit en prima prijs
Breed assortiment en prima prijs. Opvolging van bestelling is overzichtelijk. Aanrader!
Goede webshop
Duidelijke omschrijving op de website van hun producten. Je krijgt ook precies wat je uitzoekt.
Goede service en snelle levering
Breed assortiment, fijne en persoonlijke service. Ik had mijn bestelling snel in huis.
groot aanbod, goede kwaliteit
Ik vind het fijn dat Enveloppe.nl zo'n groot aanbod heeft, zoveel verschillende formaten, materialen en vormen. De service is goed, niet supersnel (drie werkdagen), maar ook zeker niet langzaam. De kwaliteit van mijn bestelde enveloppen is mooi.
Prima enveloppen op tijd geleverd ondanks de feestdagen!
Prima enveloppen op tijd geleverd ondanks de feestdagen!
Prijzen zichtbaar op de site, ook als je nog niet aangemeld bent
Aanrader
Ik been zeer tevreden over deze site. Kreeg precies wat ik wou hebben, de levering was snel en goed te volgen via tracking.
Doświadczenie Trustpilot