Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestellen ging makkelijk online. Webkeur keurmerk en dat het een Nederlandse leverancier was met veel positieve recensies trok mij snel over de streep. Geen zin in gedoe, zeker niet voor een nieuwe te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestellen ging vlotjes. Ook het op de hoogte houden van de bestelling heb ik al zeer prettig ervaren. De iPad A16, was bij twee bedrijven voor dezelfde lagere prijs. Gekozen voer Enjoy2Day omdat z... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z grami
- Sklep z oprogramowaniem komputerowym
- Sklep z podarunkami
- Producent oprogramowania
- Dostawca oprogramowania
- Sklep z grami komputerowymi
Napisane przez firmę
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Dane kontaktowe
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Holandia
- +31630273216 (Whatsapp)
- info@enjoy2day
- enjoy2day.nl
Mooie prijs en eenvoudig aankoopproces…
Mooie prijs en eenvoudig aankoopproces als ook goede installatie handleiding

Soepel en snel
Ik heb hier een Office 365 personal licentie gekocht. Ik kende de site nog niet, maar alles verliep soepel en snel. Ik zou hier zeker terugkomen in de toekomst!

Odpowiedź od Enjoy2day
Ik vond hier de laagste prijs
Ik vond hier de laagste prijs, de aankoop was makkelijk, en ik kreeg snel erna de mail met het serienummer. Geen probleem ondervonden!

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, goedkop dan andere websites, alles OK; wat wil je nog meer?

Super personeel!!!
Geweldig personeel na uitgebreide hulp na een foutmelding. Opgelost door de medewerkers, fantastisch!!

Odpowiedź od Enjoy2day
Heel erg blij met hoe mijn aankoop…
Heel erg blij met hoe mijn aankoop verliep kreeg meteen een mail met mijn desbetreffende aankoop code :D

Apple TV 4K
Zondag een Apple TV 4K besteld en dinsdag volgens afspraak bezorgd.
Apparaat werkt perfect! Bedankt.

Odpowiedź od Enjoy2day
Erg vriendelijke beleving met…
Erg vriendelijke beleving met bestellen. Alles netjes en op tijd afgeleverd.

Voordelig
Microsoft office 365 was op deze site het goedkoopst. Meteen na aankoop een mail met licentiesleutel ontvangen. Deze was dankzij de handleiding op de site makkelijk in te vullen.

Licentievernieuwing
IK kreeg via jullie een herinnering voor de licentievernieuwing. Prijs was zeer gunstig. Blij mee

Super snelle service!
Super snelle service!
Goeie service, snel in reageren en goed werkende producten.

Odpowiedź od Enjoy2day
iPad 2021 besteld en zéér snel…
iPad 2021 besteld en zéér snel ontvangen. Op het moment dat ik deze besteld heb was deze bij Enjoy2day behoorlijk goedkoper dan bij alle andere aanbieders. De iPad is wel Russisch (denk ik?) want ik kan niets van de info lezen. Maar hij werkt als een zonnetje

Odpowiedź od Enjoy2day
Snelle levering en fijne helpdesk ondanks drukte.
Het was weer tijd voor een licentie code voor Microsoft producten, en wederom stond dit bedrijf als een van de voordeligste in de lijst van Tweakers.
Je besteld, betaald en meteen (meestal) in de mail.
Nu had outlook waarschijnlijk geen zin, dus via chat alsnog een keer handmatig toegestuurd gekregen. Was wel druk bij ze, maar dat werd vermeld. Al met 10/10 en ik weer een jaar vooruit.

Vlotte bezorging
Vlotte bezorging. Geen 5 sterren omdat de optie 'bezorgen op postnl punt' ontbreekt.

Odpowiedź od Enjoy2day
Op zich prima ervaring al had het…
Op zich prima ervaring al had het prettiger geweest als ik direct had kunnen zien waar ik de ontvangen code moest invullen om weer een jaar vooruit te kunnen.
Die info heb ik nu na navraag van de heldesk ontvangen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.