Bestellen ging makkelijk online. Webkeur keurmerk en dat het een Nederlandse leverancier was met veel positieve recensies trok mij snel over de streep. Geen zin in gedoe, zeker niet voor een nieuwe te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nieuwe iPhone gekocht, ietwat sceptisch omdat vanwege de lagere prijs ik dacht dat ie refurbished was, maar… de telefoon is gewoon heel scherp geprijsd, echt helemaal nieuw! Snel verzonden, alles pr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestellen ging vlotjes. Ook het op de hoogte houden van de bestelling heb ik al zeer prettig ervaren. De iPad A16, was bij twee bedrijven voor dezelfde lagere prijs. Gekozen voer Enjoy2Day omdat z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Holandia
Snelle levering van de bol.com cadeau kaart. Eerst even research gedaan of de site betrouwbaar is en dat is hij. Bestelling geplaats voor de €100.- bol.com kaart en deze ontvangen na een SMS verificatie. Meteen bestelling geplaatst bij bol.com en het werkte.
Zal hier zeker weer bestellen met een mooie korting van €7.50 op de €100.-

Odpowiedź od Enjoy2day
Het bedrijf werkt gewoon prima en alles is zoals beloofd!

Odpowiedź od Enjoy2day
Werkt zonder gedoe en nu heb ik geen ergernis meer van Roblox kaarten waarbij de code makkelijk wordt weggekrast.

Odpowiedź od Enjoy2day
Kadootje - roblox card- voor neefje supersimpel geregeld. En het werkt prima.
Niet eerder zo gedaan, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Odpowiedź od Enjoy2day
Goeie ervaring over het algemeen.
Wel eens problemen gehad bestelling die maar niet in mijn mail aan kwam, maar werd goed geholpen door de klantenservice.

Odpowiedź od Enjoy2day
Toen ik een vvv cadeau kaart kreeg wist ik eigenlijk niet goed wat ik er mee kon. Uiteindelijk kwam ik op enjoy2day uit.
De site werkt goed en is snel. Mijn cadeau kaart werd direct geleverd in de mail en was ook al geactiveerd. Betalen ging makkelijk via iDeal en een betrouwbare betaal dienst.
Kortom een succes

Odpowiedź od Enjoy2day
Via Tweakers kwam ik uit bij deze Microsoft 365 licentie. Op een makkelijke en snelle manier geregeld. Binnen een half uur ben je met de installatie bezig. Top geregeld voor een kleine prijs.

Odpowiedź od Enjoy2day
Vanuit de Tweakers Pricewatch kwam Enjoy2Day als goedkoopste optie voor Microsoft365.
Omdat ik vaker licentiecode s online koop heb ik besteld. Na betaling duurde het een minuut of 4 voordat de e-mail met factuur en Microsoft365 activatiecode binnen was. Ik denk dat deze sneller was verzonden, maar mijn e-mail app werkt soms wat vertraagd.
Code geactiveerd, en de betaling is met een jaar uitgesteld. Je hoeft dus niet te wachten tot je abonnement 1 maand tegen reguliere kosten is verlengd.
Ik reviews lees ik dat de support zeer adequaat & attent is, altijd prettig om te weten.

Odpowiedź od Enjoy2day
Zeer goed, alles snel geregeld.
iPad gekocht, werd niet thuis afgeleverd,maar een ophaal punt.
Dit vond ik zeer prettig, ik moest me legitimeren voordat ik het pakket kon ontvangen.
Dit betekend veilig voor de koper maar ook voor de verkoper.
Zeer snelle levering, dank hiervoor.

Odpowiedź od Enjoy2day
Snel gekocht, snel geleverd. Uitmuntende bijgeleverde handleiding zorgde voor snelle installatie van Office 365.

Odpowiedź od Enjoy2day
Scherpe prijs en snelle levering. Enige minpuntje, de Iphone 15 was blijkbaar al in Oktober 2023 door het bedrijf ingekocht. Dat had ik graag van tevoren willen weten, dat kwam nu pas naar voren bij eerste gebruik van de Iphone.

Odpowiedź od Enjoy2day
Mooie prijs en eenvoudig aankoopproces als ook goede installatie handleiding

Odpowiedź od Enjoy2day
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.