Energii Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Att som 61 åring vara i bättre form än någonsin är i sig unikt - allt tack vara Energii Reformer. Jag har aldrig tyckt motion var fantastikt men Energii Reformer har ändrat det. Man bokar när det pas... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Great client service ! After a busy workday, I had not noticed I was taken off the waiting list for a training, so completely forgot to go. Normally you get charged if you don't cancel in time, but th... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er en meget glad kunde hos Energii som er blevet imødekommet hver gang jeg har haft brug for at ændre i mit abonnement ifb med graviditet og udsættelse af forudbetalt abonnement ifb med knæoperati... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde meldt mig til et reformer hold i fredags kl. 6, men instruktøren dukkede aldrig op. Det er virkelig frustrerende at stået så tidligt op, for så bare stå og vente der. Det havde virkelig være... Zobacz więcej

1. Studio pilatesu
  2. również w kategorii:
  3. Ćwiczenia fitness
  4. Klub fitness
  5. Trener osobisty
  6. Zajęcia z kształtowania ciała

Napisane przez firmę

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

338 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 206

Napisz recenzję

Kundeservice 10/10

Har endnu ikke prøvet deres centre, men jeg vil gerne slå et slag for deres fantastiske kundeservice. De svarer hurtigt og er meget hjælpsomme. Tusind tak for den gode kundeservice, det er ikke alle virksomheder der har dette.

5 grudnia 2025

Kære Amalie,

Tusind tak for de virkelig pæne ord!💚
Det betyder meget for os at høre, at vores kundeservice har gjort en forskel. Vi gør os umage for at svare hurtigt og hjælpe bedst muligt, så din feedback varmer ekstra meget. !
Endnu engang tak for tilliden 🙏

Effektivt!

Effektivt! Både træning og kundeservice. Selv de omstændelige momsregler fra 1. januar 2026 formår Energii at håndtere pragmatisk og simpelt. De varmeste anbefalinger her fra.

4 grudnia 2025

Kære Louise,

Tusind tak for de varme ord! 💚
Vi er glade for, at du oplever både træning og kundeservice som effektiv.
Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Oceniono na 4 z 5

Energii support er mega søde og…

Energii support er mega søde og hjælpsomme<3 Og de svarer meget hurtigt, hvilket er dejligt.

Kære Daniela,

Tusind tak! 💚💚
Vi er glade for, at du oplever vores support som sød og hjælpsom – og vi gør altid vores bedste for at svare hurtigt!

Oceniono na 5 z 5

Nice and helpful people working here.

They are always open to listen. Fast, helpful and nice service.
The trainers are always very nice, help you to do the exercises correctly and adapted to your physical situation. If you don't manage to communicate in Danish, they always try their best to do it in English.

Dear Teresa,

Thank you so much for your kind review! 💚

It means a lot that you appreciate both our customer service and our instructors💚🤩 — they always do their best to guide, support and adapt the exercises to each person’s needs. And we’re glad you feel comfortable communicating in english too.

Best regards

Fleksible

Energii er meget fleksible

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi er glade for, at du oplever energii som fleksibel – det betyder meget for os at kunne imødekomme vores medlemmer så godt som muligt.

Energii/Support

Energii har en vældig god og hurtig support. Dejligt, at det er rigtige mennesker og ikke en chatbot!🤗

26 listopada 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💚
Det betyder meget for os, at du oplever rigtige mennesker bag skærmen, der altid gerne vil hjælpe dig.😊
Tak fordi du deler.

Oceniono na 5 z 5

Always a great experience with energii

Always a great experience with energii, great facilities, experienced instructors and super kind customer service!

Dear Zuzanna,

Thank you so much for your lovely review!💚
We're thrilled you enjoy our facilities, our skilled instructors💚 and our customer service.
We truly appreciate your kind words!

Best regards

Oceniono na 5 z 5

Many centers, great opening hours, many reformer machines

They have many centers, great opening hours and many reformer machines, so there is always room. Wonderful courses, and nice teachers. Also customer support is very responsive and helpful. I would recommend energii to everyone !

Dear Esther,

Wow – Thank you so much for your wonderful review! 💚
We truly appreciate that you share your experience and value our energii-setup and our skilled instructors.

Your recommendation truly means a lot to us.
Thank you for being part of energii!💚💚

Warm regards

Oceniono na 5 z 5

Super nice instructors and the vibe is…

Super nice instructors and the vibe is perfect :)

Dear Luisa.

Thank you so much for your kind words💚💚💚 We’re thrilled you enjoy the instructors and the vibe in the studios.

Regards energii

Oceniono na 5 z 5

Alletiders koncept, lokationer og personale

Jeg har trænet fast hos Energii de sidste to år og blev hooked allerede fra første time. Instruktørerne er altid superkompetente, stemningen er god, og der er plads til alle niveauer.

Hvis du, som jeg gjorde før jeg startede, tænker, at det måske er lidt dyrt, så kan jeg kun sige: Det er alle pengene værd. Man skal ikke bruge energi på at planlægge øvelser som i et almindeligt fitnesscenter. Du skal bare møde op, følge med og nyde en virkelig effektiv træning :-)

24 listopada 2025

Kære Maria.

Tusind tak for de fine ord! 💚🙏
Vi er glade for, at du nyder træningen, stemningen og vores instruktører – og at du synes, det er pengene værd. Vi glæder os til mange flere timer sammen med dig!

Super Nice workout

Super Nice workout, get trough the whole body. Very nice studios, I have been in both studios and I love it! ❤️

20 listopada 2025

Dear Linn.

Thank you so much for your kind words💚💚💚
We’re thrilled you enjoy a full-body workouts in the reformer and love our studios.

Regards energii

Oceniono na 5 z 5

Mega god service og hurtig behandling…

Mega god service og hurtig behandling af min henvendelse til Energii Support

17 listopada 2025

Kære Charlotte.

Tusind tak for din feedback💚💚💚 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Oceniono na 3 z 5

Jeg er generelt rigtig glad for…

Jeg er generelt rigtig glad for træningen. Jeg synes dog at der mangler en beskrivelse af den time man booker, f.eks. en beskrivelse af træneren eller denne time har fokus på “puls”, “balance” osv. eventuelt kunne træningerne også inddeles i niveauer, og ellers mangler der ofte “lettere” alternativer. Det går meget ud over min træning hvis vægten er så tung at jeg fysisk ikke kan være med, og jeg er altså en ung veltrænet kvinde der har styrketrænet i mange år og som også løber meget, men jeg er ny i denne træningsform

17 listopada 2025

Kære Mathilde.

Tusind tak for din feedback💚
Alle energii's hold er ens, men hver instruktør er unik og sammensætter selv en træning, hvor alle de centrale muskelgrupper bliver arbejdet igennem. Undtagen på vores skånsomme reformer-hold, hvor fokus er mere blidt😊

Lyn hurtig support

Lyn hurtig support! Svar indenfor kort tid!

16 listopada 2025

Kære Camilla,

Tusind tak 🙏 Vi er glade for at høre, at du oplevede lynhurtig support og hurtige svar. 💚💚

Dygtige instruktører

Dygtige instruktører, fleksibelt med mange centre, og god hjælpsom kundeservice👍🏻

13 listopada 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💚
Vi er så glade for at høre, at du oplever dygtige instruktører, fleksibilitet mellem centrene og god, hjælpsom kundeservice. Det betyder rigtig meget for os!

Oceniono na 5 z 5

Stuff are always nice and helpful

Stuff are always nice and helpful, especially for the ones who cant speak in Danish. Support team is also great, they are fast to response any query.

11 listopada 2025

Dear Ozge,

Thank you so much for your kind review 🌸
We’re happy to hear that you find our staff friendly and helpful – especially for those who don’t speak Danish – and that our support team has been quick to assist.

We look forward to welcoming you back to the studio 💚

Best regards,
energii

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej