Energie van ons heeft indirect de energieleverantie van AGEM uit de Achterhoek overgenomen. Dit was een zeer betrokken coöperatie met hart voor de leden. Hiervan heb ik bij Energie van Ons nooit iets... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was tijdens contract wisseling op vakantie in een niet EU land. Zelfs daar hebben ze , na moeite, mij geholpen. Via mail de meterstanden doorgegeven, die ik weer van mijn huis oppas had gekregen.... Zobacz więcej
ik ben destijds bij Energie Van Ons gegaan omdat het nr. 1 stond in de rij van beste milieuvriendelijke energiebedrijven en omdat het eventuele winst ten goede laat komen aan voorzieningen in de buurt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het persoonlijke account is lastig te vinden maar ook lastig te bekijken. Dit ook omdat het externe energieverbruik (opladen auto elders) wel te vinden is, maar de gegevens over jaarrekeningen en stro... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Energie VanOns
Napisane przez firmę
Een duurzaam leven begint met lokaal opgewekte groene stroom.
Energie VanOns werkt net even anders dan andere energiebedrijven. In jouw buurt wekken energiecoöperaties met zonneparken, zonnedaken en windmolens jouw lokale stroom op. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd.
- 100% echte groene stroom
- 100% lokaal opgewekte stroom
- Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
- Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering
Het mooie is dat de opbrengsten via de energiecoöperaties worden besteed aan duurzame projecten in je eigen buurt.
Je vindt onze energiecoöperaties in steeds meer buurten in Nederland. Benieuwd welke coöperatie bij jou in de buurt zit?
Krijg je ook energie van ons verhaal? Steun de coöperatie in jouw buurt én word klant. Meld je nu aan en wij regelen eenvoudig en gratis je overstap .Dane kontaktowe
Rozenburglaan 1, 9727 DL, Groningen, Holandia
- 085-0160111
- klantenservice@energievanons.org
- energie.vanons.org
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Er moet veel worden verbeterd bij dynamische contracten
Ben pas drie maanden klant, neem alleen elektriciteit af en ben al tegen de nodige problemen aangelopen. Ik heb een dynamisch contract en al meerdere keren meegemaakt dat er problemen waren met de website en/of de app. Vooral het (tijdig) doorgeven of bekend maken van de uurtarieven die gelden voor de volgende dag lijkt bij Energie VanOns een flink probleem. Verder ben ik onaangenaam verrast door veranderingen die er op duiden dat er gerekend is of gaat worden met tarieven per kwartier. Daarnaast is er al een probleem geweest met de juiste registratie van het dagverbruik. Door dit alles heb ik al meerdere keren mijn energieverbruik niet vooraf kunnen inplannen. Mijn ervaring met de klantenservice is op zich goed en ook het idee bij te dragen aan lokale energiecoöperaties spreekt mij aan. Toch overweeg ik vanwege de automatiseringsproblemen van Energie VanOns een overstap naar een andere aanbieder.

Odpowiedź od Energie VanOns
Ze hebben naar mij geluisterd en zijn…
Ze hebben naar mij geluisterd en zijn mij wel tegemoet gekomen met de vaste tarieven aan te passen waardoor ik mij ook rustiger voel.
Ik alle microplastics de deur uitgedaan waardoor het wel stukken kouder aanvoelt vooral in de ochtend. Ik moet dus wel meer stokken en ik hoop dat mijn voorschot genoeg is.
Maar wij kunnen daar over communiceren en dat is wel fijn..👍👍👍

Goed op weg!
Op mijn vragen wordt altijd goed en snel gereageerd. De app met info werkt goed. Paar aandachtspuntjes:
1. Bij openen app mag 1e pagina wel de productpagina zijn, immers je wil de prijzen van de dag eigenlijk bijna elke dag wel een keer zien.
2. Ik mis nog de "tussenstand"
3. Teruglevering standaard ook in euro's weergeven.
Verder alles prima!!!

Odpowiedź od Energie VanOns
De website werkte regelmatig niet…
De website werkte regelmatig niet optimaal. Er werden fouten gemaakt, ook bij de jaarafrekening. De oude website vond ik persoonlijk prettiger, je kon meer gegevens inzien. Maar ook daar zaten regelmatig fouten in.

Uitstekende servicedesk
Ik heb de servicedesk een aantal maal gebeld en ik ben goed en vriendelijk geholpen. Krijg het gevoel dat men echt het beste voor mij wil bereiken. Dank daarvoor!!

Het gaat steeds beter
Het gaat steeds beter. De site is gebruiksvriendelijker geworden en de prijzen zijn heel goed . Ook de communicatie gaat stukken beter.

Odpowiedź od Energie VanOns
Vraag over verschil in tarieven website en app.
De gestelde vraag is goed beantwoord.
Er zal aan gewerkt worden om het verschil tussen app en website gelijk te maken.

Odpowiedź od Energie VanOns
EvO, helder, snel en vooral lokaal
EvO communiceert helder. Als ik een vraag stel krijg ik redelijk snel een antwoord. Daarnaast vind ik het fijn dat we lokale stroom gebruiken.

Plezierig en contact
Plezierig en behulpzaam contact bij het afsluiten van het contract

Odpowiedź od Energie VanOns
Ik heb geen meerwaarde mogen ervaren…
Ik heb geen meerwaarde mogen ervaren van energie van ons

Odpowiedź od Energie VanOns
Het verlengen van mijn contract verliep…
Het verlengen van mijn contract verliep prima, de instructies waren duidelijk en de keuzemogelijkheden ook

Steun aan lokale energiecoöperaties
Goed advies via de klantenservice. Daarnaast heb ik gekozen voor EvO, gelijk aan hun slogan:
Kies voor betaalbare groene stroom uit de buurt. De opbrengsten worden lokaal besteed.

Doświadczenie Trustpilot