Sikke et vidunderligt varmt menneske, Veronica er. Fra første møde i klinikken opdager man, hvor anderledes og trygt du bliver tager imod - med nips fra rejser, små historier og kærlige strøg. Alt e... Zobacz więcej
En virkelig rar oplevelse Jeg har kun rosende ord til Veronica og personalet, TAK for en rigtig god behandling. Jeg blev modtaget på en rar og behagelig måde. Skulle have fjernet 5 modermærker, alt... Zobacz więcej
Fantastiske mennesker! Man får en sublim oplevelse og service hos Ellitsgaards Plastikkirurg. Jeg fik fjernet 4 modermærker og hertil med nåleskræk. De var så søde og omsorgsfulde og hjalp m... Zobacz więcej
En mistænkelig knop skulle fjernes. Det blev klaret uden smerter. Forløbet fra henvisning fra læge til første besøg og efterfølgende operation tog ikke en måned. Fik omhyggelig orientering omkring se... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Det er klinikkens holdning, at patient og behandler bør være enige om formålet med den plastikkirurgiske behandling. Ethvert indgreb indebærer en risiko for bivirkninger, og der skal derfor være en god grund til at ønske sig opereret. Med plastikkirurgi stiles imod at skabe eller genskabe din krops naturlige harmoni.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Tryg atmosfære
Jeg har flere gange benyttet klinikken og hver gang været meget tilfreds. Søde og professionelle mennesker der skaber en tryg atmosfære. Meget informative hele vejen igennem. Tilfreds med resultatet. 5 stjerner herfra
Forfærdelig sjusket oplevelse
Jeg havde en lille talgknop på 0,5x0,5 cm der skulle fjernes og endte med dette forfærdelige tykke ar på 1,5x3 cm . Veronica skuffede utrolig meget og var så hurtigt og sjusket at jeg nu skal leve med dette kæmpe ar på ryggen. Nogle gange skal ar have en rum tid før de bliver pæne, jeg har nu givet det 1,5-2 års tid og arret er styggeligt. Er SÅ ked af det:-( Forfærdelig oplevelse - brug IKKE dette sted

Odpowiedź od Ellitsgaards Plastikkirurgi
Great experience for a surgery
Great experience for a surgery. Had a mole/growth removed from nose. Surgeon and assistant very friendly, happy and competent. Just got stitches out and seems to have healed well.
Idag d 6/3 fik jeg fjerne modersmærke i…
Idag d 6/3 fik jeg fjerne modersmærke i ansigtet og jeg har aldrig oplevet to så søde og omsorgsfulde mennesker . Jeg følte mig utroligt tryk og de havde den skønneste humør og deres arbejde er fantastisk så 5 fjerner her fra <3
Muntert og professionel stemning
Blev opereret i ansigtet, og hele vejen igennem udviste personalet en munter og professionel stemning, der gjorde det til en tryg atmosfære. Jeg nåede knap at opdage de opererede mig, da jeg ikke kunne mærke noget. Kan klart anbefales!
Varm anbefaling
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse med de dejligste mennesker, der gjorde alt for at man slappede af og følte sig tryg. Super profesionelle, med løbende oplysning om hvad de lavede. Helt klart mit førstevalg, hvis jeg får brug for plastickirurgi igen !! Kan varmt anbefales !!
Mange hilsener Yvonne Andersen
God oplevelse
Kom ind til tiden. Ingen ventetid. Trygge rammer. God atmosfære. Venligt og humoristisk personale. Tilfreds med behandlingen. Dog meget dårlige parkeringsforhold så kom i rigtig god tid.
God oplevelse
Jeg fik fjernet et modermærke og alle var yderst professionelle og søde og rarer. Kan bestem anbefale.
Meget behagelig og tryg oplevelse
Meget behagelig og tryg oplevelse! Jeg fik god information både før og efter besøget. Klinikken kan varmt anbefales.
En god og professionelle behandling
En god og professionelle behandling, og en dejlig uformel omgangstone.
En tryg og behagelig oplevelse
Jeg oplevede rigtig god information og kommunikation både før, under og efter min operation - på et niveau man kunne være med på selvom man ikke er så gammel.
Det var første gang jeg skulle opereres i lokalbedøvelse, så jeg var en smule nervøs. Men der var en virkelig behagelig atmosfære på operationsstuen med småsnak og musik, så al min nervøsitet forsvandt.
Det var en rigtig tryg oplevelse, som jeg helt sikkert vil anbefale til andre.
Kirstine (23 år)
Jeg følte mig velkommen og set
Jeg følte mig velkommen og set - og oplevede en stor kontrast til andre besøg hos speciallæger.
Derudover var det en stor oplevelse at være i så smukke omgivelser. Da jeg er en ældre dame kan jeg sige - efter adskillige kedelige oplevelser - at jeg efter forundersøgelsen for første gang glædede mig til at opleve stedet. Meget professionelt og kærligt tak.
Marianne Forsby.
Meget pæne resultater
Flot arbejde og efterfølgende meget pæne resultater på fjernelse af modermærker. De var også meget hjælpsomme med tider, så det gik op med mine ønsker. Rare mennesker, selvom de også har travlt. Igen Tusinde tak for jeres indsats! Bh. Louise T.
Jeg kan varmt anbefale klinikken
Jeg kan varmt anbefale klinikken. Har følt mig taget godt imod, er blevet behandlet venligt og professionelt.
God information før, under og efter indgrebet. Meget tilfreds med resultatet.
Operation.
Jeg blev idag d. 02.02. 2023. behandlet på Veronika Ellitsgaards Plastikkirurgi. Behandlingen blev udført yderst professionelt i en både rar og tryk atmosfære.
Super
Hej..
Har fået fjernet 4 pletter på ryggen .Super god behandling .Veronica og Assistent fik virklig en til at føle sig afslappet .Tak til jer for en dejlig oplevelse .Bedste anbefalinger .
Gode til at skabe en tryg stemning og…
Gode til at skabe en tryg stemning og sørge for man har det godt.
Rigtig godt sted
Rigtig godt sted. Jeg er igang med at få fjernet et modermærke under mit øje. Det bliver taget i flere etapper, og af det der er fjernet indtil videre er der ikke kommet ar af. De personalet virker rigtig søde og professionelle.
Tryghed
Jeg fik fjernet en stor talgansamling i den øverste del af ryggen. Følte mig tryg og godt behandlet både ved modtagelsen og under selve operationen. Omhyggeligt forberedt og klar over forløbet. Under selve operationen blev jeg hele tiden holdt ajour med hvad der blev gjort, og der var stor omsorg for at jeg ikke følte smerter. Alt forløb trygt og godt.