Ellitsgaards Plastikkirurgi Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Sikke et vidunderligt varmt menneske, Veronica er. Fra første møde i klinikken opdager man, hvor anderledes og trygt du bliver tager imod - med nips fra rejser, små historier og kærlige strøg. Alt e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En virkelig rar oplevelse Jeg har kun rosende ord til Veronica og personalet, TAK for en rigtig god behandling. Jeg blev modtaget på en rar og behagelig måde. Skulle have fjernet 5 modermærker, alt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske mennesker! Man får en sublim oplevelse og service hos Ellitsgaards Plastikkirurg. Jeg fik fjernet 4 modermærker og hertil med nåleskræk. De var så søde og omsorgsfulde og hjalp m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En mistænkelig knop skulle fjernes. Det blev klaret uden smerter. Forløbet fra henvisning fra læge til første besøg og efterfølgende operation tog ikke en måned. Fik omhyggelig orientering omkring se... Zobacz więcej

1. Klinika chirurgii plastycznej

Napisane przez firmę

Det er klinikkens holdning, at patient og behandler bør være enige om formålet med den plastikkirurgiske behandling. Ethvert indgreb indebærer en risiko for bivirkninger, og der skal derfor være en god grund til at ønske sig opereret. Med plastikkirurgi stiles imod at skabe eller genskabe din krops naturlige harmoni.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

133 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.

Blev modtaget af sygeplejerske og læge der havde fuld fokus på mig, fra det øjeblik jeg kom ind i receptionen
De gjorde meget ud af skabe en rolig og behagelig stemning.
Undervejs i operationen, var der afslapnings musik og jeg var med i operationen da jeg fik at vide hvad det næste var, der skullle ske. Samtidig var der ro til at vi fik en god samtale.
Jeg havde en pårørende med som blev orienteret undervejs, trods det kun var et lille indgreb.
Ellitsgaard plastikkirurgi er helt sikkert et sted jeg vil vælge igen.

10 sierpnia 2023

En god oplevelse - tak

Både indledende samtale med kirurgen og selve operationen foregik på en rolig og tryg måde. Man fik en grundig beskrivelse af forløbet undervejs og virkelig rare kirurger der forstod at være opmærksomme på alle detaljer uden tidspres.

16 sierpnia 2023

Usædvanlig flot

Usædvanlig flot, kompetent og behagelig behandling. Fik fjernet lidt hudkræft i ansigt. Har tidligere med stor succes fået lavet andre ting his Ellitsgård og altid med et fint resultat. Kan anbefales

15 sierpnia 2023

Mindre indgreb med lokalbedøvelse

Den 7. august 2023 fik jeg foretaget et mindre indgreb under lokalbedøvelse. Det var på alle måder et behageligt forløb, og bedøvelsen var langt mindre problematisk end bedøvelse hos tandlægen (som - for mig - kan gøre lidt ondt). Kirurg og assistent er de sødeste mennesker der kun ønsker at gøre oplevelsen for patienten så let som muligt. Jeg kan kun anbefale Ellitsgaards Plastikkirurgi på det varmeste. Mvh. Bente

7 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Virkelig behagelig og professionel…

Virkelig behagelig og professionel behandling hos Ellitsgaards Plastikkirurgi.

Tager hensyn til personlige behov i forbindelse med et ønske om at behandles af kvindeligt personale og yderst gode resultater efter operation. Kan virkelig anbefales!

11 lipca 2023

Fantastiske mennesker!

Fantastiske mennesker!

Man får en sublim oplevelse og service hos Ellitsgaards Plastikkirurg.

Jeg fik fjernet 4 modermærker og hertil med nåleskræk.
De var så søde og omsorgsfulde og hjalp mig igennem bedøvelsen så jeg kunne slappe af.
Undervejs blev der afspillet beroligende musik og samtidig var der gode samtaler, så tankerne blev ledt væk fra hvad end der var skræmmende.

Tak for god behandling.

10 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

I had a great experience at…

I had a great experience at Ellitsgaards klinik, both the treatment and performance were perfect. The staff is super nice and friendly, making sure that you are calm and have a nice experience. Thank you again!

27 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

En mistænkelig knop skulle fjernes

Fik omhyggelig orientering omkring selve forløbet samt hvad der skulle ske efterfølgende samt hvad jeg skulle undgå. Alt meget professionelt, men i en hyggelig stemning. Havde været en forretning, ville jeg have sagt: Her kommer jeg gerne igen.

26 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Veronica er den dygtigste plastik…

Veronica er den dygtigste plastik kirurg jeg kender og jeg kender en del pga, at jeg er pensioneret sygeplejerske og forhenværende kunde / patient hos Veronica. Hun er top professionel, udøver et smukt stykke arbejde og er til med et meget varmt og empatisk menneske med stor erfaring. Man kan ikke komme i bedre hænder, så jeg anbefaler varmt dette skønne menneske.
Venlig Hilsen
Margret Grøn Levring

17 czerwca 2023

Fantastisk god oplevelse

Effektiv behandling og operation af sød og dygtig plastikkirurg. Tydeligt at jeg var i kyndige og professionelle hænder. Rigtigt fint samspil mellem kirurg og operationsassistent. De gjorde det begge til en god og tryg oplevelse. Fin stemning hele vejen igennem, beroligende musik. Kan kun anbefale denne klinik. Tak til jer to.

31 maja 2023

Ventetiden værd

Ventetiden værd! Service i topklasse. Kan ikke beskrive det bedre. Smillende personale, kommunikation i øjenhøjde.

Jeg fik fjernet 4 vorter. 3 i ansigtet og en i ryggen.
Super søde personale. Jeg var virkelig tryg. Jeg fik information løbende under hele operationen, hvilket gjorde mig tryg, behageligt og glad.

Jeg anbefaler varmt dette sted!

17 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Fjernelse af "knude" i panden.

Jeg fik d. 01.05.23 opereret en "knude" væk fra min pande (lige oven over mit øjenbryn). Alt fra forundersøgelse til operation forløb upåklageligt og med god information. Operationen kunne jeg ikke mærke og den var lynhurtigt overstået. I dag har jeg lige fået fjernet stingene, og jeg kan nærmest ikke se arret, det er simpelthen så super flot lavet 👏🤩. En stor tak til Veronica og hendes team. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger og fem store stjerner herfra
🌟🌟🌟🌟🌟.

1 maja 2023

Professionel og tryg oplevelse

Jeg har fået fjernet en knop på højre kindben. Fik hurtig tid til forundersøgelse og trods lang efterfølgende ventetid på operation (< 3mdr), var Veronica professional og fik beroliget mig inden, med at det ikke var en "kritisk" knop og at jeg ikke nu skulle gå på internettet i ventetiden og læse alt muligt om modermærkekræft og blive unødigt nervøs. Selve operationen gik rigtig godt, var helt tryg og trods min frygt for et grimt ar, er mit ar, nu her 2,5 mdr. efter, helet flot og er næsten usynligt imellem mine eksisterende smilerynker. Man kan komme på venteliste og evt. komme til før tid. Det var jeg, men kunne dog ikke møde op med så kort varsel, de 2 gange jeg blev tilbudt en før-tid (og var jo også blevet beroliget med at det ikke var kritisk). (kvinde 59 år)

23 lutego 2023

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse
Venlige og imødekommende både ved telefonisk henvendelse og på stedet
Rolige omgivelser
Rigtig god information om forløb og meget professionelle

12 kwietnia 2023

en rigtig god oplevelse…

Det har været en rigtig god oplevelse hver gang jeg har været hos Ellitsgaard. Der er god stemning før, under og efter operationen.
Der ligges meget vægt i at man føler sig tryk og man ikke har ondt.

Derudover har alle mine resultater været over alt forventning.

Det er klart stedet jeg vil anbefale til alle og komme igen hvis jeg har brug for det 😊

11 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Det var en rigtig god oplevelse ved min…

Det var en rigtig god oplevelse ved min lille operation. Meget venlige personer, ingen grund til nervøsitet, alt forløb i en rigtig god ånd og gode snakke undervejs.
Jeg vil altid kunne have stor tillid til plastickirurgen og medhjælper.
Tak for det.

29 marca 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej