Sikke et vidunderligt varmt menneske, Veronica er. Fra første møde i klinikken opdager man, hvor anderledes og trygt du bliver tager imod - med nips fra rejser, små historier og kærlige strøg. Alt e... Zobacz więcej
En virkelig rar oplevelse Jeg har kun rosende ord til Veronica og personalet, TAK for en rigtig god behandling. Jeg blev modtaget på en rar og behagelig måde. Skulle have fjernet 5 modermærker, alt... Zobacz więcej
Fantastiske mennesker! Man får en sublim oplevelse og service hos Ellitsgaards Plastikkirurg. Jeg fik fjernet 4 modermærker og hertil med nåleskræk. De var så søde og omsorgsfulde og hjalp m... Zobacz więcej
En mistænkelig knop skulle fjernes. Det blev klaret uden smerter. Forløbet fra henvisning fra læge til første besøg og efterfølgende operation tog ikke en måned. Fik omhyggelig orientering omkring se... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Det er klinikkens holdning, at patient og behandler bør være enige om formålet med den plastikkirurgiske behandling. Ethvert indgreb indebærer en risiko for bivirkninger, og der skal derfor være en god grund til at ønske sig opereret. Med plastikkirurgi stiles imod at skabe eller genskabe din krops naturlige harmoni.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Tak for jer!
Veronica & Flemming er så søde og samtidigt utroligt professionelle! De sørgede for at jeg fik en tryg, god oplevelse på trods af min nervøsitet. Jeg skulle have fjernet et par indvendige fedtknuder hvor den ene var placeret centralt i mundvigen, men Veronica fik fjernet den uden komplikationer mens Flemming sørgede for at kulturere mig med lidt gammel, dansk musik som straks lettede stemningen. Alt i alt: en rar oplevelse med et godt resultat! Jeg er glad for at jeg valgte Ellitsgaards plastikkirurgi. Ingen ræv bag øret her!
Empati og professionelt
Fin, fin oplevelse. Fik fjernet en keloid på øreflippen, og alt gik så fint. Var i trygge hænder med løbende og forståelig information, mens stemningen var let og hyggelig, men stadig meget professionel og empatisk. Har fået foretaget et lignende indgreb på anden klinik, og der var en verden til forskel! Stor anbefaling herfra til Veronica og Flemming.
Super god oplevelse
Jeg skulle have fjernet et par modermærker og det var en virkelig god oplevelse. Jeg blev mødt med et smil og grundigt informeret inden indgrebet, og følte at jeg var i gode og yderst professionelle hænder hele vejen. Derudover er Veronica og Flemming rigtig gode til at gøre oplevelsen hyggelig så man næsten ikke lægger mærke til, hvad det er et kirurgisk indgreb. De varmeste anbefalinger herfra!
Veronica made me feel very safe and in…
Veronica made me feel very safe and in good hands.I was listening to classical music after my own choice. Very very well taking care off.
best rewards lena
Kæmpe anbefaling herfra 🤗
Jeg fik for 2 uger siden fjernet 4 skønhedspletter/modermærker. En i ansigtet som jeg var meget nervøs for. Men resultaterne er blevet SÅ FINE. Kan slet ikke ses.
Veronica og Flemming er super søde og man følte sig virkelig i trygge hænder. De forklarede hver lille ting de gjorde. Allerede ved konsultation følte man sig i trygge hænder.
Kæmpe anbefaling herfra.
Vil til hver en tid vælge dem igen.
Tryg og god oplevelse
Jeg fik fjernet et lille modermærke og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har følt mig velkommen og tryg gennem hele forløbet. Mere behagelige mennesker skal man lede længe efter. Kæmpe anbefaling herfra!
Veronica og flemming er et godt team
Veronica og flemming er et godt team. Deres indbyrdes forståelse skaber tryghed for patienten.
Veronica er simpelthen master of communication. Hele tiden forklarer hun patienten om det næste skridt, omfanget af indgrebet, konsekvensen, årsagen og smertegraden.
Den bløde humor får patienten til at slappe helt af.
Veronica er ikke bange for at komme ned af sin ophøjede profesionelle hest og føre en samtale i øjenhøjde med patienten, mens hendes fagkyndige hænder opererer.
Hele setuppet gør, at man ikke føler sig umyndiggjort eller objektiviseret.
Alt i alt var det hyggeligt at være “patient” hos Veronica.
Kan varmt anbefale Veronica Ellitsgaards.
Stor anbefaling
Super trygt sted at blive behandlet og venligt personale. Stort tak til Veronica & Flemming
Tryg og behagelig oplevelse!
Jeg havde en helt igennem fantastisk, tryg og behagelig oplevelse hos Ellitsgaard.
Veronica og Flemming er utrolig søde menensker, der tager sig godt af en og det var helt smertefrit. Så jeg kan varmt og stærkt anbefale dem! :)
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse - super rare og professionelle. Kan varmt anbefale Ellitsgaards Plastikkirurgi.
Jeg blev modtaget med store smil og…
Jeg blev modtaget med store smil og varme ord da jeg ankom hos Verónica og hendes søde assistent.
Behandlingen/operationen gik så fint, det var hyggeligt og personligt. Og ganske smertefrit.
Kan varmt anbefale dette sted.
Patient
Professionel, behagelig og smertefri behandling. Kan varmt anbefale Veronica Ellitsgaard.
Recomendo vivamente
Sou um português a viver em Copenhaga. Retirei dois sinais na Ellitsgaards. A minha experiência foi extremamente agradável. Fui tratado com muito cuidado e competência. Recomendo vivamente.
Tusind tak
Tusind tak for en rigtig god og professionel behandling.
Jeg blev modtaget på en rar og behagelig måde. Jeg følte mig godt tilpas og mærkedede intet under indgrebet. Blev grundigt informeret før og efter indgrebet omkring restriktioner, forbinding og helings af operationssårene. Har ingen smerte eller gener haft, her 2 uger efter indgrebet.
Kan varmt anbefale at få behandling hos Veronica Ellitsgaards.
Ellitsgaards Plastikkirurgi
Fru. Ellitsgaard er ikke alene en meget dygtig, professionel og empatisk plastikkirurg - hun er også en meget sympatisk kvinde.
Hendes "farverige indre", giver sig udslag alt omkring hende... Klinikkens medarbejdere er imødekommende og løsningsorienterede, altid med et smil på læben og glimt i øjet.
Kan virkelig anbefales!
Fjernet modermærke i ansigtet
Jeg fik for nyligt fjernet et modermærke i mit øjenbryn Hos Ellitsgaard Plastikkirurgi, og jeg kan stærk anbefale stedet.
Jeg har kun gode ord at sige om dem, sødt personale der møder en med et kæmpe smil og godt humør, og så er det super flot arbejde de leverer. Har kun et minimalt ar som man næsten ikke kan se, så en klar anbefaling herfra.
Jeg har fået den bedste behandling hos…
Jeg har fået den bedste behandling hos Verónica og Flemming! Jeg følte mig tryg lige fra starten og har fået et smukt resultat. Jeg skulle have lavet et indgreb som jeg var noget nervøs ved, men nervøsiteten blev hurtigt manet til jorden ☺️ TAK ❤️
Professionelt, omsorgsfuldt, kompetent
Professionelt, omsorgsfuldt og kompetent. Både til forundersøgelse og operation følte jeg mig set, hørt og forstået. TAK! Det var en healende oplevelse og jeg er meget taknemmelig.
Jeg følte mig i meget kompetente hænder…
Jeg følte mig i meget kompetente hænder både til forundersøgelse og til operationen. Fik at vide det var mig der bestemte. Veronica og assistent var rigtig søde og meget behagelige hele vejen igennem. Og hyggeligt med blid musik i rummet, så det ikke føltes så klinisk. Kan varmt anbefale og ville bruge dem igen hvis jeg skal have fjernet andet.
Kan varrmt anbefales
God atmosfære og utroligt venligt samt behageligt personale med god humor. Behandlingen var professionel udført og man føler sig i trygge hænder under hele behandlingen. Intet negativt at sige om hele oplevelsen.
kan varmt anbefales.