Oceniono na 2 z 5

Efter gentagende ganges infektionsbehandlinger, kom jeg den 15.08.25 i en 6 måneders forbyggende behandling; herefter var det så meningen der skulle følges op, og tages stilling til pause eller forts... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Her er man et nul Bestiller tid ved læge kommer til sygeplejerske. Mon det giver flere penge fra det offentlige??? Kun akuttider så masser af ventetid, ingen tid overholdes Kun et spørgsmål ad gan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kaotisk, useriøst og i værste fald helbredsskadelig. Jeg lider af en stofskiftesygdom. En sygdom der er næsten invaliderende hvis man ikke bliver behandlet ordentlig. Lægerne i dette lægehus vender a... Zobacz więcej

2,4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

Lægesjusk

Efter gentagende ganges infektionsbehandlinger, kom jeg den 15.08.25 i en 6 måneders forbyggende behandling; herefter var det så meningen der skulle følges op, og tages stilling til pause eller fortsættelse.
Den 02.03.26 kontaktede jeg lægehuset da der igen var generende betændelsessymptomer. Der kan da ikke her være tale om seriøs lægefaglig opfølgning. Patienten må jo selv finde ud af hvad der nu, rent lægefagligt, skal ske.

2 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Igen en super god behandling

Igen en super god behandling. Fik en akut tid hos en sygeplejerske, som tilkaldte en læge, og fik en perfekt og professionel behandling. Systemet med først at komme ind til en sygeplejerske og derefter en læge, hvis det er nødvendigt, er meget betryggende.
Mange roser til lægehuset.

8 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Dette sted fik mig til at fortryde, at jeg ikke skiftede læge noget før

Personalet er generelt utilfredse, uprofessionelle og til tider direkte fjendtlige. De nægter rutinemæssigt at give henvisninger – selv når det er tydeligt, at de ikke ved, hvad der foregår. Når man møder op med de samme symptomer år efter år og gang på gang bliver afvist uden nogen form for undersøgelse eller henvisning til en specialist, så er der noget helt galt.

Jeg brød mig ikke om at blive tildelt studerende læger til komplekse og vedvarende helbredsproblemer – især når de pludselig forsvinder en måned senere, hvilket efterlader patienten uden kontinuitet i behandlingen. Ved mere end én lejlighed har lægen haft en anden patients journal åben, mens de talte til mig, og opdagede først fejlen halvvejs inde i samtalen, hvorefter de bad om mit CPR-nummer. Niveauet af rod og uorganisering er chokerende.

Det kan måske være et acceptabelt sted at gå hen med noget meget simpelt – som forkølelse eller en hurtig receptfornyelse – men det er direkte skræmmende, hvis man har længerevarende eller komplekse helbredsproblemer.

Stemningen er deprimerende. Bortset fra tre venlige og empatiske medarbejdere virker resten af personalet kolde og uinteresserede. En gang, da mit navn blev råbt op, løb en anden patient ind i konsultationsrummet, før jeg nåede at rejse mig. Da jeg spurgte i receptionen, hvad der var sket, fik jeg at vide, at jeg allerede var blevet set. Det passede ikke. Jeg blev sat bagerst i køen på grund af deres fejl og måtte vente yderligere to timer i smerter for at blive tilset.

Denne klinik tilbyder så lidt indsigt og vejledning, at man ofte ender med at skulle gætte selv, stille sin egen diagnose – eller tage helt til skadestuen i Aarhus. Jeg har endda overhørt andre patienter i venteområdet på hospitalet i Aarhus tale om, hvor elendigt dette sted er.

Jeg fraråder på det kraftigste at bruge Ebeltoft Lægehus. Patienter fortjener bedre end det her.

20 maja 2025

ELH elendig sted

Har aftalt tid til lægebesøg,Hvor jeg ventede 1 timer 30 min for at komme ind.Undskyldningen var at de troede jeg kom ind som aftalt.Efter en timers ventetid gik jeg til receptionen og ventede 30 min mere.Det er alt under det man kan overhåvedet forventer fra et Lægehus.Ukompetente og fulstendig ligeglade personale .I få igen minus stjærner igen .

12 stycznia 2025

Aldrig mere ELH

Kl. 13 bedt jeg om hjælp hos ELH med ubehagelige smerter i ørene. Receptionist /sygeplejerske havde ikke akuttid til mig og har ”undersøgt” mig på afstand 1 m og erklæret mig ikke syg, da jeg ikke havde feber. Jeg skulle tage hjem og måle min temperatur, og event. komme tilbage. De har vist ingen termometre, hellere ikke otoskoper hos ELH ?Jeg har brokket mig, og så dukkede en læge op, på afstand 2 m kikkede han på mig og gik igen, uden at sige et ord. Jeg søgte privat hjælp efterfølgende, og fik så kontrol og medicin imod betændelse.

29 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

lægehus tæt på ødelægger fremtidsplaner

Ebeltoft lægehus, muligvis Danmarks dårligste lægehus. Tæt på at ødelægge mine fremtidige planer. Jeg ringer en uge før og bestiller tid til to blodprøver, der skal bruges til en uddannelse. Jeg får så tid og får afvide at de godt kan tage dem, blodprøver skal tages en bestemt dato som ikke kan rykkes på. Da jeg møder op og Blir kaldt ind siger lægen så de kun kan tage den ene af blodprøver og at jeg selv må booke tid ved Århus, Randers og Grenå til den anden. Så kom der stress på til at ringe rundt til de 3 hospitaler og få en akut tid til den anden blodprøver fordi Ebeltoft lægehus sagde de godt kunne tage begge og så først fortalte de ik kunne da jeg mødte op. Forfærdelig service, de var tæt på at ødelægge min mulighed for en uddandelse

16 sierpnia 2024

Dårlig oplevelse

Jeg fik sat en p-stav ind ved lægehuset. Da jeg så skulle have den ud skulle jeg vente over 1 måned på en tid. Et par dage inden den tid ringer de og siger at de ikke har noget med p-stav at gøre mere. Så skal jeg op til lægen og få en henvisning istedet også til et helt andet sted for at få den ud. Det forkert at de laver en tid til det også ringer et par dage inden og siger at jeg ikke kan få den ud der. Det ikke den eneste dårlige oplevelse jeg har haft.

23 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Havde brug for en læge i min ferie........

Jeg var på ferie i Ebeltoft og havde brug for lægehjælp ifm åndenød. Jeg kontaktede Lægehuset i Ebeltoft - jeg fik en venlig betjening i telefonen og en hurtig tid. Blev i konsultationen mødt af en meget imødekommende, venlig læge Birgit Lund, der havde god tid til at undersøge mig. Meget, meget professionel og kompetent behandling. Venlig hilsen og tak for hjælpen Ingelise Kok

21 czerwca 2024

Intet fungerer

Intet fungerer. Du kan ligeså godt snakke med en dør. Det lægehus har ikke fungeret siden Hans Lundberg.
Dårlig service. Ubehøvlet læge.
Bytter rundt på journaler.
Jeg fik besked på mail at jeg havde polio som barn, havde hammertæer og først gik da jeg var 5 år.
Jeg har ved gud aldrig haft nogle af delene. Og gik da jeg var 9 mdr.

3 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Kaotisk, stressende og useriøst.

Kaotisk, useriøst og i værste fald helbredsskadelig.
Jeg lider af en stofskiftesygdom. En sygdom der er næsten invaliderende hvis man ikke bliver behandlet ordentlig. Lægerne i dette lægehus vender aldrig tilbage med blodprøvesvar eller forholder sig til det man siger til dem, vedr symptomer mm. Jeg er nu i behandling i et andet lægehus hvor vi nu skal rette op på tingene, fortryder bare jeg gik så længe inden jeg skiftede læge.

12 kwietnia 2024

Her er man et nul

Her er man et nul
Kun akuttider så masser af ventetid, ingen tid overholdes
Kun et spørgsmål ad gange ( bliver begrundet med akuttid så folk sidder og venter.
Ingen fast læge

16 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Et lægehus under alt kritik!!

Et lægehus under alt kritik!!
Nye læger hver gang, hvis man ikke blot bliver send ind til en sygeplejerske.
Lægerne er under al kritik, de tager sig ikke tid til at færdig gøre en konsultation, hvis man som patienten har flere ting man gerne vil have undersøgt, så kan man ikke det! Man kan kun få lavet en ting ad gangen feks.Recept fornyelse og hvis man så døjer med andre ting kan det ikke bliver undersøgt ved på gældende konsultation - så skal man bestille en ny tid.
Det er for dårligt!!!!
Så kan patienten have dårligt hjerte og ikke blive undersøgt fordi man kun har bestilt tid til recept fornyelse.

18 grudnia 2023

Advarsel!!!

ADVARSEL !! Lægerne i dette lægehus er DYBT inkompetente!!
Min kæreste var gået til lægen i Ebeltoft lægehus da hun havde et stort rødt mærke på benet som så ud som mærket fra et flåt bid. Lægen sagde at det ikke lignede det, og vi spurgte om ikke hun skulle have taget en blodprøve, men nej, det var ikke nødvendigt at tage en blodprøve. Hun fik antibiotika til 10 dages behandling, - og det var dét. Nu viser det sig at hun HAR borelia, med et højt niveau af antistof.!!
Jeg havde skadet en stortå, - den var meget hævet. Jeg spurgte en af de andre læger om den kunne være brækket, men neeej det var den ikke. Det blev senere konstateret på Skejby hospital, at den VAR brækket i yderste led, og jeg står nu for at skal have en operation, grundet jeg har gået med dette for længe og det er helt ødelagt.! Det skal dertil siges at jeg har diabetes, og derfor manglende følelse i tæerne, hvilket også gjorde kirurgen jeg senere talte med meget vred, da det gør det endnu mere nødvendigt at undersøge denne type skader grundigt..
Alt dette er hændelser inden for en periode på 3-4 mdr.!
Så lægerne i dette lægehus er det ABSOLUT nødvendigt at advare imod at stole på!!!

5 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Læger ?????? - hvor blev de af ?

Man kommer helt i tvivl om der egentlig er læger i Ebeltoft lægehus !

Nye ansigter for hver konsultation og hvis man forsøger at få den samme læge skal man vente i op til en mdr.
jeg har henvendt mig mange gange igennem flere år vedr høre/øre-problemer - eksem og smerter efter biluheld .. hvor “lægerne” bebrejder mig selv for, at være skyld i mine problemer og deraf ikke fik den hjælp jeg havde brug for ..
Det startede et misbrug, hvor de bebrejder mig igen og forsøgte at give mig anti-depressiv.
Ifm. min misbrugsbehandling har jeg fået ny læge og dermed en ordentlig behandling og nu fri for de nævnte problemer samt afhængighed og ligeledes 3 år med dårlig hørelse,tinitus og infektion i kroppen.
Ingen af de behandlinger-konsultationer har hjulpet mig, men nærmest forværret mit liv - så taknemlig for jeg fik andet lægehus med rigtige læger og nu ikke skal nøjes med useriøse og fordømmende læger
Meget uprofessionelt !
Pas på !!! Søg andre veje end (elh) - Ebeltoft lægehus - du bliver syg af det.

17 czerwca 2023

Aldrig mere!

Jeg har en gensygdom som i høj grad kan forårsage blodpropper. Jeg har derfor i mange år fået hjertemagnyl/blodfortyndende således jeg forbliver rask. Jeg var tilflytter til Ebeltoft og fik derfor ny læge. Desværre begyndte jeg at få en allergisk reaktion på medicinen og en anden medicin skulle derfor findes.
Da fik jeg dén besked fra min læge ‘BL’, at jeg intet skulle have - hvilket var til stor undren for mig da hun kendte historikken. Jeg har nemlig - da jeg ikke havde kendskab til sygdomme tidligere haft alvorlige blodpropper! Under 2 måneder efter fik jeg en stor blodprop i benet som gik op i lungen! Yderst livstruende og i dag har jeg stadig gener! Jeg skulle bestemt være fortsat på blodfortyndende medicin. Jeg kan derfor INTET godt sige om Ebeltoft lægehus.

12 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Den mest ringe oplevelse.

Den mest ringe oplevelse.
Ingen svar på e-konsultation. Man kan ikke engang se om lægerne er til stede eller har læst beskeden, eller hvornår de vil vende tilbage.
Efter at have ventet 3 dage på svar, kan man så prøve telefonen, som kun er åben mellem 8 og 12.
Når man så har siddet i telefonslusen i 15-20 minutter, kan man så få at vide at man tidligst kan få en tid om 1 måned.
Det er så fuldstændigt ubrugeligt for almindelige mennesker, der mener at læger at ansat for at hjælpe folket - og ikke omvendt.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at de er stolte af deres arbejdsplads.

24 stycznia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej