Besværligheder.
Jeg bor i Djursbo og har boet i en anden bolig end den, som jeg bor i nu. Jeg har haft haft mit hyr med Djursbo. Jeg blev af en ansat i administrationen blevet beskyldt for at have begået hærværk og der stod, at min opførsel førte til forråelse i ejendommens miljø. Min nabo sagde, at man aldrig kunne høre mig. Der er altid kun mig selv i boligen, og jeg betaler altid min husleje til tiden. På det seneste har det også knebet. Jeg skulle have skiftet toilettet, og af en eller anden grund kom viceværtens søster forbi og skulle tage "et picture" af det gamle toilet. Hun er vist ikke ansat i Djursbo. Et elektrikerfirma skulle have smidt en manual til min luft-til-luft varmeblæser i min postkasse, men på trods af at det kun er mig og Djursbo, som der har nøglen til min postkasse, så var manualen ikke i postkasse. Heldigvis var de så venlige hos Punkt1 i Ebeltoft at sørge, at jeg fik en ny. Det er ved at være nogle måneder siden, at jeg fik installeret luft-til-luft varmeblæseren. Naivt troede jeg, at man bare fik den manual. Mig bekendt skal den være her, når jeg engang flytter. Jeg troede måske, at det hjalp lidt, at jeg skrev til Djursbo og spurgte, om de havde købt varmeblæserne på et russiske hælermarked siden, at der ikke var tilhørende manualer med. Men det blev det så ikke nemmere af. Men nu har jeg fået manualen. Jeg har læst samtlige manualer til de mobiltelefoner, som jeg har haft. Ellers kan jeg ikke lige greje teknikaliteter. Det viker ikke som om, at Djursbo har styr på deres medarbejdere. Af en eller grund tror viceværten i det byggeri, som jeg bor i, at jeg har tisset på hendes sukkermad. Det har jeg nu ikke. Jeg kender hende ikke, og det kommer jeg heller ikke til.
3 października 2025
Opinia niezależna