Bestilte en jakke og en vest søndag formiddag. Modtog pakken om onsdagen. Super hurtig levering! Har haft deres ridebukser gennem en længere perioder - og de holder bare. Jakken og vesten er i den skø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Produkterne er virkelig lækre og til rimelige priser. Det var desuden nemt at bestille, levering var hurtig og så var der super informative opfølgende mails.
Meget behjælpelige og sindssygt søde mennesker. Jeg skulle have ombyttet nogle ting jeg havde fået i julegave. Fik hurtigt svar pr mail, og fik hurtigt lavet aftale så jeg kunne prøve og finde korre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min datters fortrukne ridebukser og vi har ellers brugt rigtig mange penge på de dyre mærker. Trods udvalget er stort herhjemme så tager hun altid Elgorres bukser på. Super pasform og rigtig god grip.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er en familieejet virksomhed med to heste, en Clydesdale og en Islænder. De går hjemme hos os i løsdrift, og du vil måske endda støde på dem rundt omkring på webshoppen. Før vi overtog Elgorre i sommeren 2025, var vi selv kunder. Ligesom mange andre var vi trætte af alt for dyrt ridetøj, der ikke levede op til forventningerne. I dag er vi både glade og stolte ejere og stadig lige så dedikerede kunder. Vi nøjes nemlig ikke med at teste produkterne; vi bruger selv tøjet fra Elgorre hver dag i stalden, på banen, i skoven og sammen med vores heste. Derfor kan vi stå 100 % inde for den kvalitet og funktionalitet, vi tilbyder. Vores mål med Elgorre er at levere kvalitetsridetøj, der holder, til fair priser til alle typer hverdagsryttere.
Danmarksgade 8F, 4690, Haslev, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Elsker Elgorre, super god pris og god service super søde. God kvalitet til god pris.

Odpowiedź od Elgorre
Jeg er førstegangskunde hos Elgorre og har lige købt stævnetøj. Jeg var på forhånd lidt skeptisk, fordi prisen næsten var god til at være sand. Men det var helt uden grund: Tøjet er SÅ fint, og det kom hurtigt og endda fint pakket ind med en sød overraskelse i pakken.
Bukserne var for små, så jeg sendte retur til ombytning - også det gik meget nemt og hurtigt.
Jeg er virkelig imponeret og kommer helt sikkert til at handle her igen!

Odpowiedź od Elgorre
Varer i superkvalitet til gode priser, hurtigt leveret.

Odpowiedź od Elgorre
Rigtigt gode og holdbare ridebukser.
Hurtig levering.

Odpowiedź od Elgorre
Fantastisk kvalitet og virkelig god kundeservice!
Min datter har flere par Elgorre ridebukser, og kvaliteten er bare i top. Min datters dyre ridebukser mister grippen og bliver grimme i vask, men hendes Elgorre ridebukser holder bare! Og så gør det jo ikke noget, at prisen er god 😊

Nem overskuelig hjemmeside.
Flexibel afhentning.
Godt produkt.
Lynhurtig levering og gode produkter. Er meget tilfreds

Odpowiedź od Elgorre
Lille udvalg, men kvalitet. Hurtig levering. Kvalitet og pris hænger sammen.

Odpowiedź od Elgorre
Super god og hurtig service samt ikke mindst lækre ridebukser vi modtog meget hurtigt ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟

Odpowiedź od Elgorre
Så gode produkter til rigtig gode priser. Har flere ridebukser, trøjer og en støvnejakke og T-shirt der fra, og er så glad for det hele. Kommer 100% til at købe der fra igen. Produkterne er gode, holdbare og flotte.