Elgorre Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en jakke og en vest søndag formiddag. Modtog pakken om onsdagen. Super hurtig levering! Har haft deres ridebukser gennem en længere perioder - og de holder bare. Jakken og vesten er i den skø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Produkterne er virkelig lækre og til rimelige priser. Det var desuden nemt at bestille, levering var hurtig og så var der super informative opfølgende mails.

Oceniono na 5 z 5

Meget behjælpelige og sindssygt søde mennesker. Jeg skulle have ombyttet nogle ting jeg havde fået i julegave. Fik hurtigt svar pr mail, og fik hurtigt lavet aftale så jeg kunne prøve og finde korre... Zobacz więcej

1. Sklep jeździecki
  2. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu
  3. Sklep z odzieżą wierzchnią
  4. Sklep z odzieżą sportową

Napisane przez firmę

Vi er en familieejet virksomhed med to heste, en Clydesdale og en Islænder. De går hjemme hos os i løsdrift, og du vil måske endda støde på dem rundt omkring på webshoppen. Før vi overtog Elgorre i sommeren 2025, var vi selv kunder. Ligesom mange andre var vi trætte af alt for dyrt ridetøj, der ikke levede op til forventningerne. I dag er vi både glade og stolte ejere og stadig lige så dedikerede kunder. Vi nøjes nemlig ikke med at teste produkterne; vi bruger selv tøjet fra Elgorre hver dag i stalden, på banen, i skoven og sammen med vores heste. Derfor kan vi stå 100 % inde for den kvalitet og funktionalitet, vi tilbyder. Vores mål med Elgorre er at levere kvalitetsridetøj, der holder, til fair priser til alle typer hverdagsryttere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

207 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Min datters fortrukne ridebukser og vi…

Min datters fortrukne ridebukser og vi har ellers brugt rigtig mange penge på de dyre mærker. Trods udvalget er stort herhjemme så tager hun altid Elgorres bukser på. Super pasform og rigtig god grip. Alle burde have sådan nogle ridebukser. Prisen er bare i et leje hvor alle kan være med.

5 listopada 2023

Odpowiedź od Elgorre

Det var lige derfor vi startede Elgorre - Freja (datteren) var træt af dyrt ridetøj og hvad gør man så. Man starter Elgorre.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt ridetøj til billige penge - kæmpe anbefaling!

Rigtig søde mennesker bag!
Ridebukserne især er simpelthen så lækre.. man kan ikke mærke man har dem på! Gribben er noget der holder - længe!

Dato for periode er ikke gældende da jeg har oplevelsen hver dag!

5 listopada 2023

Odpowiedź od Elgorre

Tak - vi håber at udvide antal farver og størrelser

Oceniono na 5 z 5

Pasformen er også bare i top

Normalt er jeg ret kræsen med grip, men grippen herpå er bare virkelig dejlig skridsikker! Pasformen er også bare i top. De har holdt til at blive vasket mange gange uden at grippen går af eller stoffet bliver slasket som andre billige ridebukser har tendens til. Super hurtig levering og prisen var bare helt ufattelig i forhold til hvad du får.

25 sierpnia 2023

Odpowiedź od Elgorre

Ja - vi prøver såvidt muligt at give folk noget værdi for pengene

Super god service

Super god service.
Hurtig levering og besked når udsolgt vare igen er på hylderne.
Hvis der er noget som de ikke kan stå inde for, så får man sine penge retur.
De bedste anbefalinger herfra👍🏻

20 października 2023

Odpowiedź od Elgorre

Ja - vi laver også fejl i Elgorre. Når det sker så vil vi hellere indrømme det end at få en masse skuffede mennesker.

Oceniono na 5 z 5

Super fed kvalitet til pengene!

Jeg har efterhånden skaffet mig flere par ridebukser på div. messer fra Elgorre. Jeg er normalt ret kræsen med grip, men grippen herpå er bare virkelig dejlig skridsikker! Pasformen er også bare i top. De har holdt til at blive vasket mange gange uden at grippen går af eller stoffet bliver slasket som andre billige ridebukser har tendens til. Og ja prisen, den kommer vidst ikke meget længere ned

30 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

Tak for det - Jessica - hold øje med siden. Vinterridebukserne er på vej og der er ankommet nye sorte originale ridebukser som vi har haft udsolgt af alt for lang tid

5 stjerner hele vejen igennem

Lækker kvalitet, god grip på ridebukserne, god pasform og hurtig levering! Hvad mere kan man ønske sig🤩

28 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

Tusind tak for din anmeldelse Katrine, det er vi meget glade for at høre.

Vi er SUPER tilfredse

Vi er SUPER tilfredse. Sikke en skøn kvalitet til en god pris.
Lige en lille ting. De ridebukser vi bestilte i blå, ser virkelig blå ud, på billeder på hjemmesiden. De er mørkeblå (næsten sorte) Det var min datter lidt træt af.

20 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

Hej Julie, tusind tak. Vi er godt klar over nogle af billederne på hjemmesiden halter lidt, vi prøver at blive bedre til at fange farverne. Mvh Freja, Elgorre

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Især ridebukserne er vi glade for.
God holdbarhed og gode priser🙏🏼

18 maja 2023

Odpowiedź od Elgorre

Tusind tak Signe, vi er også selv meget begejstret over vores bukser.

Super god service

Super god service!!
Svare hurtigt og MEGA hurtigt fragt!! Super søde!! Kæmpe anbefaling herfra! Og mega lækker kvalitets tøj😍

26 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

Tusind tak Mathilde, selvom vi har jobs og skole prøver vi at være hurtige på tasterne, og sende samme dag som ordren tikker ind. Mvh Freja, elgorre

Kan kun anbefales

Super lækkert ridetøj mega god service og hurtig levering :)))

13 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

1000 tak Liva, vi prøver at forbedre os hver dag.

Oceniono na 5 z 5

Gode produkter til god pris

Har købt 2 par elgorre ridebukser og en trøje for et par uger siden og jeg er så tilfreds med dem, super behagelige at have på og til en Mega god pris. Også rigtig god service, kan ikke vente til den nye vinterkollektion.

26 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

Fantastisk, tak for købet. Vi glæder os meget til at sende vinterkollektionen din vej.

Mega lækkert ridetøj!

Mega lækkert ridetøj, god kvalitet og god service - vil helt klart købe herfra igen!

3 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

Skønt Helena, vi glæder os til at sende din næste ordre afsted.

Kanon kvalitet

Så lækker kvalitet til super fede priser, hvor alle kan være med. Hurtig svartid og mega hurtig levering. Kan klart anbefales herfra. Jeg køber kun tøj derfra 👍

10 sierpnia 2023

Odpowiedź od Elgorre

1000 tak Susan, det er vi mega glade for at høre.

Gode produkter

Jeg har købt derfra flere gange og hver gang har det været god kvalitet og rart at have på

3 września 2023

Odpowiedź od Elgorre

Tak for dine ordre, og glad for du synes om det.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej