Ik zocht een niet standaard oplossing, maar met de hulp van de helpdesk/technicie achter de schermen ben ik tot een juiste oplossing gekomen. Mijn vragen werden uitvoerig beantwoord, en ik kreeg zelf... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hier een nieuwe ABB groepenkast besteld, goedkoopste van Nederland (scheelde echt honderden euro's met ander aanbieders)! Keurig op tijd en netjes beschermd verpakt geleverd. Bij plaatsing bleek ik to... Zobacz więcej
Donderdagavond de stoppenkast besteld, zaterdagochtend stond de koerier voor de deur. Gelukkig, want dinsdag kwam de electriciën de stoppenkast monteren. Omdat ik vrijdag geen track&trace mail ontvang... Zobacz więcej
.De ventilator die ik nodig had ter vervanging van mijn badkamerventilator werd de volgende dag al om 10 uur bezorgd. Na montage waarbij de schroeven bij de hoekpunten zaten zodat ze ver vanaf de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Noorderstraat 17C, 1486mx, West-Graftdijk
- 075-6411790
- info@elektrooke.nl
- elektrooke.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
snel en betrouwbaar
levering binnen 2 werkdagen en dat met de kerstdrukte, ben zeer tevreden.
Snelle levering, ondanks de kerstdagen die er tussen zaten.
Enigste min puntje dat de vervoerder geen briefje had achtergelaten dat de zending bij de buren was afgeleverd, kwam ik pas achter na dat ik de trackinglink had bekeken.
Verder super service!
super service
Goede service tegen aantrekkelijke prijzen. Bestellingen worden snel geleverd en bestelling kan men volgen via track en trace.
Prima service
Heel goed geholpen er werd de tijd genomen om vragen te beantwoorden
goede prijs snelle levering
goede prijs en snelle levering, binnen twee dagen in huis, netjes verpakt.
goede service en mmedenken
Goede service en kwaliteit.
Meedenken met klant en vriendelijke benadering.
Een positieve ervaring
Het eerste tel.kontakt mbt. info over het artikel was 100 %
De site voor de bestelling te plaatsen verliep wat zorgelijk, maar lukte verder goed.
De aflevering van het artikel was over de tijd heen, maar de service met deze was
zeer korrekt en vriendelijk "een positieve ervaring"
Badkamerventilator
Uitstekend, vlot gekomen en geplaatst. Alle vocht is nu de badkamer uit.
Super service
Elektro Oke denkt echt met je mee. We hadden n bestelling gedaan van twee aardlekautomaten en werden gebeld met de vraag of dit echt de bedoeling was en we misschien aardlekschakelaars moesten hebben. Wij zijn fantastisch geholpen! (Hebben geen aandelen ofzo ;) ).
Snelle levering, goede prijs & goede telefonische hulp
Goed geholpen aan telefoon ivm voorraadstatus, kabels zelfs sneller ontvangen dan verwacht!
snel, goed, duidelijk
telefonisch vragen goed beantwoord, snel geleverd (1 dag), artikelen zoals omschreven
Betrokken en ter zake kundig
Ik heb goed kunnen overleggen; precies de expertise waar je bij fysieke speciaalzaken ook op hoopt.
uitstekende en vlotte afhandeling van de bestelling.
Uitstekende afhandeling.
jammer dat er geen aandacht word besteed aan de opmerking die je er bij zet
Ik had een opmerking bij de bestelling bestelling gezet maar dat kon niet omdat ik iets was vergeten te bestellen er is dan ook geen contackt opgenomen dat het niet kon en produckt gewoon verzonden

Odpowiedź od Elektro Oke
uitstekende levering zoals aangegeven door elektro oke
Ruim voldoende
Er is maar één de beste, OKË Elektro!
Qua prijs en kwaliteit van harte aanbevolen, perfecte duidelijke en compacte presentatie van gegevens. Vandaag besteld en (over)morgen geleverd was bij mij van belang om vaker te bestellen.
Zeer correcte afhandeling
Op zondag besteld en op dinsdag geïnstalleerd, inclusief het nodige advies. Toppie!
Een aanrader
Communicatie is helder en afspraken worden keurig nagekomen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.