Elektronista Media Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg nyder , bliver klogere og følger med stor interesse nærmest alt ,hvad Christina /Elektronista laver og udsender Således nyhedsbreve ,Podcast,s , artikler mm De ind i ml meget langhårede uf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg nyder at få et indspark gennem de mail jeg læser fra Elektronista Media om alt muligt. Allermest handler det om mennesker i en verden der forandrer sig hele tiden, men der er super mange spændende... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ikke kun den seneste - men hver eneste - Elektronista Insider-mail er noget jeg har stor værdi af. Glæder mig til at modtage den løbende "godtepose" i min indbakke. Hertil kommer podcasts fra samme af... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

God faktuel info og spændende betragtninger, der er nærende føde til de små, grå på øverste etage.

1. Dom mediowy
  2. Wydawnictwo
  3. Usługi konsultingowe
  4. Wydawca e-booków i multimediów

Napisane przez firmę

Elektronista Media befinder sig i krydsfeltet mellem mennesker og teknologi. Christiane Vejlø holder foredrag, udgiver bøger og producerer digitalt content på mange platforme. Nyhedsbrevet Elektronista Insider er gratis og tager de nyeste teknologitrends og digitale etiske dilemmaer under luppen. Fremtidsanalytiker Christiane Vejlø er forfatter til bogen Argumenter for Mennesker og bogen Arbejdslivets dilemmaer. Hun udgiver podcasten Elektronista. Laver content til instagram og LinkedIn og har 20+ års erfaring med at stå som foredragsholder på både store og små scener i ind- og udland. Se mere på elektronista.dk

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

80 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God værdi både til dig som arbejder med…

God værdi både til dig som arbejder med AI og dig som skal i gang selv. Christiane har nogle virkelig vigtige pointer om AI.

5 grudnia 2025

Tusind tak fordi du følger med Karoline. kh Christiane

Oceniono na 5 z 5

Christiane er en fantastisk formidler…

Christiane er en fantastisk formidler og meget vidende ang. udviklingen indenfor AI og tech. Vi havde Christiane på online som oplægsholder for medlemmerne i min organisation med over 1200 tilmeldte, og foredraget fik meget positiv feedback og blev vurderet med en tilfredshed på 90%. Foredraget var tankevækkende og inspirerende og en god blanding af optimisme for fremtiden og kritiske tanker om, hvordan vi kan arbejde mere ansvarligt med teknologien på samfundsplan.

26 listopada 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Mange tak for at jeg måtte være med i jeres seminar Julie. Det var virkelig nogle engagerede deltagere. En kæmpe fornøjelse! kh Christiane

Ny viden

Jeg får altid ny viden igennem nyhedsbrevet

26 listopada 2025

Det er jeg glad for du synes Lene. kh Christiane

Oceniono na 5 z 5

Christiane Vejlø (Elektronista herself)…

Christiane Vejlø (Elektronista herself) er et utroligt spændende fyrtårn i en verden fuld af techbegejstring og blind beundring. Hun stiller både de spørgsmål som så mange andre stiller, men hun er også ekspert på at gå i dybden på de spørgsmål du ikke vidste du burde stille. Hvis man vil fordybe sig videre end podcasts og nyhedsbrev kan jeg meget varmt anbefale hendes bog “Argumenter for mennesker”. Hilsen en tech-nørdet pædagog og kodepirat som elsker argumenter for mennesker - også bogen. 😊

24 listopada 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Hej Christian, tak for din fine anmeldelse. Fedt du også har læst med i bogen. Der kommer en ny i 2026! kh Christiane

Christiane er uber-cool

Jeg har arbejdet sammen med Christiane både som oplægsholder og moderator. Derudover har hun deltaget i Supertrends podcast. Hun er dygtig, velforberedt og vidende. Desuden er hun også kreativ, sjov og legende. En sjælden kombi og jeg anbefaler at følge hendes nyhedsbrev.

24 listopada 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Hej Lise Lotte, hvor pænt af dig at sige så søde ord. Det går bestemt også den anden vej. ❤️ kh Christiane

Oceniono na 4 z 5

Et godt og nyttigt nyhedsbrev

Elektronista er et af de nyhedsbreve, jeg har abonneret på længe. Det er super vigtig viden at kunne følge bare lidt med i, hvad der sker i tech.

12 listopada 2025

Tusind tak Pia. Jeg sætter pris på dit trofaste følgeskabt. kh Christiane

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk med et nyhedsbrev som giver…

Fantastisk med et nyhedsbrev som giver indblik i nye digitale trends og tendenser. Læser det med stor begejstring! :D

12 listopada 2025

Tusind tak. Jeg er rigtig glad for at du læser med Anja. kh Christiane

Inspirerende og klog formidling

Christianes måde at inspirere og gøre klogere på giver altid stof til eftertanke. Jeg sætter især pris på den "dans", hun skaber mellem humanistiske og tekniske fagområder og derved gør os som læsere klogere på dem begge.

20 października 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Hvor er det dejligt du læser med. Tak for det.

Nyhedsbrev med nyheder

Jeg læser hver gang nyhedsbrevet med stor interesse. Det giver nye vinkler, ideer, oplysninger om emner jeg havde en idé om jeg vidste meget om. Seneste herlige info om London tur satte nye idéer i gang.
Fortsæt endelig i samme spor.

20 października 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Tusind tak! Tag endelig afsted. Det hele virker!

Altid tankevækkende

Altid tankevækkende , indsigtsfuldt og til tider også modigt. Min varmeste anbefaling- følg både nyhedsbrevet og podcasten.

13 października 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Tusind tak for det. Og fordi du tog dig tid til at skrive. Christiane

Oceniono na 5 z 5

Elektronista leverer alltid et lødigt…

Elektronista leverer alltid et lødigt og kompetent bidrag i teknologi-debatten fra et humanistisk udgangspunkt. Det er endvidere velskrevet og tankevækkende. Tak for det.

7 października 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give feedback Jesper. Det sætter jeg meget pris på. kh Christiane

Altid indsigtfuld

Jeg synes at at nyhedsmails fra et rigtigt menneske altid er super indsigtfulde og giver anledning til reflektion :-)

6 października 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive Martin. kh Christiane

Indsigtsfuldt og velovervejet

Christianes nyhedsbrev er altid indsigtsfuldt og velovervejet. Et af de få nyhedsbreve jeg faktisk ofte får læst, sådan helt rigtigt :-)

6 października 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Det er jeg mega glad for du gør Mads. Mange tak fordi du følger med! kh Christiane

Oceniono na 5 z 5

Great and great delivery in English

We had Christiane deliver her talk "Arguments for Humans" in English in front of our 30 different nationalities at our latest internal conference.

The content was perfect and the delivery in English was totally flawless.

Christiane is a very confident, engaging and entertaining speaker who delivers her messages in a great way and makes the audience ponder.

Thank you Christiane. H5YR.

12 września 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Thank you so much. It was such a fun event. I was very happy to be a part of it.

Oceniono na 5 z 5

Der er ikke så meget at sige

Der er ikke så meget at sige, andet end ønsker du at give din hjerne nogle vitaminer så må du være med her.

God vind og alle tumler op.

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Super pænt af dig at skrive Jens. Tak.

Tak for indsigt

Tak for indsigt, input og updates 🙏🏼

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Min fornøjelse. Tak fordi du følger med Dorte. Og for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Christiane Vejløs nye bog "AI" er et…

Christiane Vejløs nye bog "AI" er et absolut gennemskrevet og faktuelt stærkt værk. En nuancering af teknologiens potentiale, men i højere grad de konsekvenser den bringer med sig. Skarpe overvejelser om etiske dilemmaer og samtidig en optimisme for innovation. For hvad sker der når AI begynder at infiltrere grundlaget for den menneskelige eksistens?
En uundværlig perle at have hjemme på hylden.

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Elektronista Media

Jeg er rigtig glad for du kunne lide bogen og delte din anmeldelse her.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej