Diverse pogingen om iets retour tr zenden zijn ombeantwoord en totaal mislukt. Telefoon: onbereikbaar. Email: plm 8 pogingen tot contact: geen antwoord op de vraag. Uiteindelijk het jurkje (€ 37,95)... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
10 februari badpak besteld. Bevestiging ontvangen. Maar, de website is uit de lucht en pakket is niet volgen. Zojuist met mijn bank gesproken en die raadde aan om aangifte te doen. Hoe eer mensen aa... Zobacz więcej
Geen fijne zaak. Gebruiken branding van A merken zoals Aurelien op hun website maar het is niet mee dan een veredelde dropshipper. Een product (schoenen) in maat 38 en 39 gekocht. Bestelling k... Zobacz więcej
Ik had op 17 november een jas besteld, ontvangen op 5 december. Had het niet verwacht, omdat het termijn van 5 tot 10 dagen al voorbij was en na het lezen van al de slechte reviews. Kwaliteit en preci... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Helaas zag ik de recensies te laat
Helaas zag ik de recensies te laat. Ik ben er ook ingetrapt. Ik wil de jassen, die veel te laat uit China kwamen en niet passen, terugsturen. Maar...geen reactie op mijn vragen hoe ik dit kan doen. Je kunt het retourformulier downloaden, maar helaas is er geen retouradres te vinden.
Handen af, rip-off!
Koop hier niets!
In mijn haast om nog op tijd een jasje voor de vakantie te vinden heb ik er een besteld waarbij stond dat het op voorraad was en de volgende dag verzonden zou worden. Dom, dom. Had ik maar even onderzoek gedaan: hoewel er een Nederlands adres op de site staat, komt alles uit China en duurt het 10-15 dagen. Bij thuiskomst van vakantie bleek het jasje niet zoals verwacht. Op de mail om de retour aan te melden met de vraag waar ik het naartoe kon sturen heb ik nooit antwoord gekregen. Telefoonnummer werkt niet. Een mail naar een (Duits!) retourregistratie mailadres komt onbesteld terug. Kortom, dit stinkt! De reviews hier geven eenzelfde beeld. Ik neem mijn verlies en geef het jasje aan een goed doel. Maar hopelijk voorkomt mijn melding de aankoop van iemand anders
Tot mijn spijt heb ik ook hier besteld…
Tot mijn spijt heb ik ook hier besteld en heel laat binnen gekregen. Nota bene een verkeerde kleur . Waardeloos en zeker oplichters . Wil graag retourneren maar krijg geen bericht van hun . Triest en triest . Mensen niet bestellen hier aub
Oplichters tot mijn grote spijt ook hier…
Heb tot mijn grote spijt ook hier besteld
Zolang de 14 werkdagen levertijd niet gehaald zijn ,geven ze enigzins antwoord dat de levertijd nog niet voorbij is
Maar daarna geen reactie meer
Ik ga rechtshulp inschakelen en dat moeten meer mensen doen
Bestelling betaald en retour gedaan. Nog steeds geen geld terug.
Bestelling gedaan en betaald. Bestelling kwam veel te laat binnen, waardoor ik de producten weer terug moest sturen. (Was een jurk voor het feest en de jurk kwam de dag na het feest aan). Toen moest ik met veel papierwerk retourneren. Sta ik bij de pakketdienst, moet ik ruim 30 euro afrekenen voor de retour naar China, terwijl je bedrijf in de buurt van Rotterdam zegt de zitten. Ontzettend veel contact gehad via de mail maar ze geven niet thuis en heb mijn geld nog steeds niet terug. Telefonisch niet te bereiken. Slecht bedrijf en zeeeeer onklantvriendelijk! Niet kopen zijn oplichters!
oplichters en zeer klantonvriendelijk!
De juiste maat via de website bestellen lukt niet. Want de website werkt niet. Dus je krijgt de verkeerde maat. Je kunt niet meer annuleren want het telefoonnummer werkt niet. En er wordt niet tijdig op je mail gereageerd. En dan is het al onderweg. En als je dit allemaal meldt als klacht, wordt daar niet op ingegaan. Je moet gewoon betalen. En anders 22,50 euro retourkosten. En dat kan gewoon in dit land. Niemand die daar iets aan doet. Ook klarna niet. Die zorgt er voor dat je betaalt of retourneert tegen 22.50 euro. Je mag alles 10 keer aan iedereen uitleggen en geen hond die er wat aan doet. Dikke vette pech. En voortaan beter opletten waar je bestelt!
Lijkt een Nederlands bedrijf, maar dat is het niet
Lijkt een Nederlands bedrijf met een adres in Dordrecht en een Nederlands telefoonnummer. Adres is niet van hun en de telefoon wordt niet opgenomen. Bij retour zending moet je terugsturen naar China. E-mailen met dit bedrijf levert alleen gekopieerde antwoorden op (waarschijnlijk vanuit China) die geen antwoord geven op vragen uit de eerder gestuurde e-mail.
Kortom: Oplichters en zeker NIETS BESTELLEN bij deze site.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Leveren verkeerde producten en vragen absurde betalingen om een product te laten retourneren.
Rode kuit laarsjes
Heb laarzen besteld, kwamen na 2 weken. Vantevoren gebeld met elegano medewerker om info. Zou leer zijn met stof afgewerkt. Is alleen plastic/kunststof. Uitneembaar en wasbaar bontje? Nee, zit vast in het laarsje. Kleur en vorm klopt wel met afbeelding, materiaal totaal niet. Is niet de 45 euro waard. Voortaan maar gewoon de winkelier blijven sponsoren zodat er ook geen leegloop in de stad is ipv slechte spullen online kopen. Zonde van het geld! Dus nee, geen koop meer hier en niet online!
Niet hier bestellen
Hetzelfde als de andere beoordelingen. Product werd na twee weken geleverd vanuit China. Omdat het voor mij te laat aankwam, wilde ik het nieuw in de zak terugsturen, maar dit is op eigen kosten en naar China (22,50euro!!). Niet het risico waard om niet vergoed te worden... Niet hier bestellen. Dit is ook een revamp van de oude elegano website die dezelfde kritiek heeft als hier...
Zeer onbetrouwbaar
Zeer, zeer, zeer slechte kwaliteit kleding.
Deze wilde ik terug sturen (wat mij bijna meer gekost heeft dan het product).
Slecht communicatie, reageren matig tot helemaal niet.
Slechte site echt onwijs slecht en onbetrouwbaar!
Niet bij bestellen!
Niet bij bestellen!! Je wordt opgelicht. Mijn bestelling heeft nummer #STYL1625. Ik heb een ander product ontvangen dan op een website stond. Meteen aangegeven dat ik gebruik wilde maken van herroepingsrecht, maar ze geven geen gehoor aan deze vraag. Ik lees dat ze veel slachtoffers maken.
Super slecht retour beleid
Super slecht retour beleid! Eerst moet je een foto per mail toesturen, na akkoord konden de artikelen die van slechte kwaliteit waten geretourneerd worden. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Gezien dit naar China ging heb ik daar 26 euro voor betaald. Daarna heb ik de bevestiging met track en trace code per mail toegestuurd op 3 april. Hierover heb ik mail contact gehad en nog geïnformeerd nasr de status en reactie gekregen. Nu ruim 1,5 maand later krijg ik geen reactie meer op mijn email en heb ik het bedrag niet geretourneerd gekregen. Hele slechte service, ga hier nooit meer bestellen.
Nooit hier bestellen
Herkenbare situatie zoals bij andere reviews. Onbetrouwbare bende. Had voor 65 euro besteld, producten zien er niet uit zoals op de foto en dus retourneren. Na moeilijkdoenerij het product moeten retourneren op eigen kosten(22,50euro!!!). Ben nog steeds bezig om het betaalde bedrag terug te krijgen. Pakket is nog steeds niet aangekomen op de bestemming(als dit al bestaat?). Ze verwijzen je dan om contact op te nemen met de bezorgdienst... Never, nooit hier bestellen!
Oplichtersss nooit meer
Oplichtersss nooit meer, probeer retourneren,geen reactie via mail, tel is ook niet bereikbaar...
Alles wat julie doet met andere mensen komt terug met werkende kracht 💯
Oplichters
ik wil retourneren krijg geen reactie meer toen ik op deze wep site ging kijken zag ik dat ik niet de enige was!!!!!!
Ik wilde mijn product retourneren, krijg geen reactie meer
Ik wilde mijn product retourneren. Op de site staat retour naar China, Dit voor de zekerheid gecheckt, omdat bedrijf in NL zou zitten. Zij gaven aan dat het niet de bedoeling is naar China te retourneren en vroegen mij wat er mis is met artikel. Zij boden aan dat ik tegen bijbetaling van 22,50 een ander product mocht uitzoeken. Per mail aangegeven geen belangstelling te hebben voor dit aanbod en nogmaals gevraagd
waar ik het artikel naartoe kan retourneren. Ondanks herhaalde verzoeken, krijg ik daar geen reactie meer op.
Jas - Anne waterdicht
Ik zou hier geen kleding kopen. Ik heb de jas Anne waterdicht besteld maat M maar deze is veel te klein! Dit komt omdat de jas uit China komt maar dat zie je nergens, ja na de bestelling en betaling, beetje jammer!
Als je dan vervolgens de bestelling wilt retourneren dan moet dit naar China terwijl het verkopende bedrijf in Nederland zit? Dit kost meer dan de hele jas gekost heeft.
Mijn advies, niks kopen of 2 maten groter bestellen.
Kijk dan eerst even op AliExpress want ik vermoed dat het daar ook vandaan komt......
Geen reactie na dubbele betaling
Ik had een blouse besteld. Al gauw bleek het bedrag 2 keer van mijn rekening gehaald te zijn. Een foutje, kan gebeuren. Ik nam contact op met Elegano. Op verzoek heb ik foto's van de afschrijvingen opgestuurd. We zijn een aantal weken verder, ik heb nogmaals een mail gestuurd....maar hoor helemaal niets meer. En inderdaad....het telefoonnummer bestaat helemaal niet.
Nep! Niets bestellen
Helaas.. van tevoren gecheckt waar ze zitten (Dordrecht), maar blijkt toch een Chinees nep bedrijf te zijn. Niet bij bestellen mensen..
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.