Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Geen fijne zaak. Gebruiken branding van A merken zoals Aurelien op hun website maar het is niet mee dan een veredelde dropshipper. Een product (schoenen) in maat 38 en 39 gekocht. Bestelling k... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ik had op 17 november een jas besteld, ontvangen op 5 december. Had het niet verwacht, omdat het termijn van 5 tot 10 dagen al voorbij was en na het lezen van al de slechte reviews. Kwaliteit en preci... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Even verder zoeken

Kostuum gekocht, verkeerde maat ontvangen. Retour gestuurd volgens instructies, daarna niets meer vernomen, bedrag niet teruggekregen, na herhaaldelijke mails. Gewoon geen reacties. Zeer slecht, afrader

13 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Onmogelijk contact te krijgen, gevoel opgelicht te zijn

Diverse pogingen om iets retour tr zenden zijn ombeantwoord en totaal mislukt. Telefoon: onbereikbaar. Email: plm 8 pogingen tot contact: geen antwoord op de vraag. Uiteindelijk het jurkje (€ 37,95) naar de winkel in Den Haag gestuurd met track&trace. Kosten: € 5,95. Dit adres werd vermeld op de website. Dus nu in totaal € 43,90 kwijtgeraakt of "opgelicht".
Dus nooit meer Ele-gano. Jammer dat ik dit moet schrijven, het is voor de eerste keer zo'n negatief bericht te moeten schrijven.
Op 7 jan. j.l. is de betaling gedaan voor het jurkje, weken daarna levering en daarna emails in januati tot in februari.

10 februari badpak besteld

10 februari badpak besteld. Bevestiging ontvangen. Maar, de website is uit de lucht en pakket is niet volgen. Zojuist met mijn bank gesproken en die raadde aan om aangifte te doen. Hoe eer mensen aangifte doen hoe groter de kans om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Dus, ik hoop dat ieder die iets heeft gekocht, en niet heeft ontvangen of slechte kwaliteit kleding heeft ontvangen aangifte te doen.

20 lutego 2025

Hele slechte kwaliteit

Hele slechte kwaliteit! Slechte stof en slordig in elkaar gezet. Na sturen van foto's mocht ik na veel gesteggel de kleding terug sturen. Naar China! 30 euro verzendkosten, toch gedaan, want ik ga het echt niet dragen.
Pakket is in China nooit ingeklaard door Elegano. Verschillende keren gemaild, maar volgens hun had ik een verkeerd adrss gebruikt. NOT, want ik had het adres gebruikt volgens hun eigen retour instructies.
Na 6 maanden krijg ik het pakket weer rstour! Nooit geld terug gekregen en reageren ook niet meer op mail.
Kleding gedoneerd.
Echt nooit bestellen bij deze club!

20 maja 2024

Geen fijne zaak

Geen fijne zaak.

Een product (schoenen) in maat 38 en 39 gekocht. Bestelling kwam binnen in plastic zak (geen schoenendozen oid), bleken twee identieke producten te zijn ondanks dat er andere maatlabels op zaten. Retour aangemeld en deze club verzoekt mij het naar China terug te sturen met verzendkosten van zo'n 30% van de aanschafprijs.

Zo doen we geen zaken in Nederland beste vrienden.

12 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Niets ontvangen van Ele-gano, op 26…

Bestelling gedaan bij Ele-gano op 26 januari 2025, betaald en daarna niks meer gehoord of gelezen, bedrijf is niet bereikbaar, telefoon geeft in gesprektoon, adres klopt niet en op mail wordt niet gereageerd.
Nu heb ik het bij Nietbezorgd.nl aangemeld en gaan zij meehelpen dit op te lossen.

26 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Eén en al bedrog ,ik dacht dat het…

Eén en al bedrog ,ik dacht dat het pakket uit Nederland kwam , niet dus ik wilde iets terugsturen omdat ik echt een totaal andere trui kreeg dan die ik had besteld , ik had een gebeide trui met patroon besteld en ik kreeg een hele grote synthetische sweater met daar op gedrukt het patroon van de trui(heel creatief) telefonisch zijn ze niet bereikbaar en als je het terug wilt sturen kom je voor hele hoge kosten omdat het pakketje naar China moet.
Nooit bestellen bij deze oplichters NIET DOEN!!!!!

17 listopada 2024

Nog geen 1 ster waard!

Nog geen 1 ster waard!
Product rechtstreeks uit china
Leer is geen leer terwijl dat wel op de site staat vermeld. Terugsturen kan alleen naar China wat 20 a 30 euro kost terwijl de schoenen 55 euro waren. Nooit kopen hier!!!!

15 stycznia 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Temu kwaliteit, verkeerde kleur, te late levering. Hierdoor was ik op vakantie. Nu krijg ik niks terug. Werkelijk schandalig

15 stycznia 2025

Nep fake

Passie voor kwaliteit en duurzaamheid. Prachtige marketing. De werkelijkheid is totaal anders.
Ze kopen echter Chinese kleding nadat jij deze besteld hebt. Het wordt hen gratis toegezonden.
Als je het wil terug sturen, dan krijg je een adres in China, de kosten zijn voor jou. Ze weten dat je dit niet doet, want de porto naar China is veel meer dan de aankoopkosten. Ze vergeten echter dat in hun algemene voorwaarden vermeld staat dat het artikel naar de ondernemer moet worden geretourneerd. Laat die nou in Nederland wonen. Dus allemaal nep.

13 stycznia 2025

Triest

Past het net niet , mag je meer dan 30 euro betalen voor retourneren. Als je dat aan de voorkant dat niet helder op je site aangeeft voelt het als oplichting!!

10 stycznia 2025

Leren tas gekocht...ohww niet

Leren tas gekocht, vandaag bestellen...morgen verstuurd...ja vanuit China en dan weken wachten om vervolgens een zo lijkt gebruikte niet leren tas met beschadigingen.

Heb ze gemaild, maar zijn onbereikbaar, oplichters!!

Prutsers!

Ik wil graag mijn bestelling retourneren. Dit is niet waar jullie mee adverteren. Jumpsuit met pailletten. Ik weet niet of de pailletten nog in de fabriek liggen, maar deze troep mag je zelf houden. Zsm retourlabel en mijn geld terug!

Oceniono na 1 z 5

Colbert besteld ik dacht dat het…

Colbert besteld ik dacht dat het bedrijf in Nederland zat maar blijkbaar kopen hun het in China voor een paar euro en verkopen het hier voor 60 euro.Ik heb het wel gekregen maar zeer slechte kwaliteit,ik bestel hier nooit meer.
Stelletje oplichters

6 stycznia 2025

Stop deze oplichting van Ele-gano

Reviews zijn bedoeld om feedback te geven om verbeteringen aan te brengen aan de werkwijze van een bedrijf. Voor Ele-gano heeft dit geen zin. Die staan hier namelijk niet voor open. Dit is oplichting, bewust en alleen maar voor eigen gewin bedoeld. Ze willen geen pakketjes terug of geld teruggeven en houden zich dus niet aan de wettelijke verplichtingen. Zorg dat dit bedrijf van internet gaat en doe aangifte.

5 stycznia 2025

Geen sterren waard!

Als ik geen sterren kon geven, zou ik dit bedrijf 0 sterren geven.
Contact opgenomen dat ik iets moest retourneren, hiervoor kreeg ik een code, dus ik dacht dan kan ik het retourneren. Heb alles netjes met track en trace code gedaan, het mailadres van het bedrijf er aan toegevoegd de code gemaild en foto's verzonden. Krijg ik nu een reactie jammer, je hebt van te voren geen contact opgenomen (wel gedaan), je hebt het verzonden naar een adres dus je krijgt je geld niet terug.

Hoe bedoel je oplichting? Zonde als je zo je geld moet en wil verdienen.
Als ik voor 3 januari geen geld heb ontvangen ben ik genoodzaakt aangifte te doen.

1 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej