Oceniono na 1 z 5

Jeg kan ikke give 0 stjerner ellers ville jeg, 16 februar bestilte jeg varer og fik en ordrebekræftigelse, siden ingenting?? Svindel??? Hold jer væk

Oceniono na 5 z 5

Først og fremmest gode informationer på hjemmesiden om produktet, her var det et sæt lange grill handsker, der skulle gå helt op til albuen. (Så min far ikke brænder sig mere, når han skal bage pizz... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter 35 års brug var min gamle Granitware stegeso ( i daglig tale: Tryllegryden ) efterhånden blevet så slidt i emaljen at den ikke var til at gøre ordentlig ren mere. Så en sen eftermiddag bestilte... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami kuchennymi
  2. Sklep AGD
  3. Dostawca urządzeń chłodniczych
  4. Konsultant przemysłowy
  5. Wyposażenie przemysłowe

Napisane przez firmę

Med over 25 års erfaring er Elding Nordic en førende leverandør af professionelt udstyr til storkøkkener, industrien, og private kunder i hele Norden. Vores sortiment dækker alt fra avancerede opvaskemaskiner, termokander og varmeplader til skræddersyede løsninger inden for industrielt køkkenudstyr og catering. Vi fokuserer på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Vores stærke relationer til de bedste producenter sikrer produkter, der opfylder både små og store behov. Med personlig kundeservice følger vi dit projekt fra start til slut.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, fin termokande som er nem at holde ren

23 lutego 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering og termokanden. 😊

Dejligt kvalitetsprodukt

Dejligt kvalitetsprodukt. God service. Vil anbefale til andre.

14 stycznia 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten af produktet og servicen. Tak fordi du vil anbefale os! 😊

Alt er i orden

29 stycznia 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at alt er i orden. 😊

Oceniono na 5 z 5

Ingen brændte fingre mere.nye stegesoi går ogden…

Jeg brugte min nye stegesoi går ogden er god og med ørehanke og låg med håndtag. Jeg blev glædelig overrasket over, at min osso buco blev færdig efter kun 2timer iovnen (i opskriften stod 4-5 timer. Jeg er glad for den og vil ikke anvende min gamle stegeso af tercotta, fordi jeg altid brænder mine fingre når jeg skal kigge til maden Er godt køb

3 lutego 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at stegesoen lever op til dine forventninger, og at den har gjort madlavningen lettere og mere sikker for dig. Det lyder som et fantastisk resultat med din osso buco! 😊

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. 😊

Oceniono na 4 z 5

De havde det jeg skulle bruge :o)

De havde det jeg skulle bruge :o)
Fornuftig pris og hurtig levering.

9 stycznia 2023

Tak for de 4 stjerner!

Vi er glade for, at du fandt det, du skulle bruge, og at du var tilfreds med både prisen og leveringstiden. Vi håber at kunne gøre os fortjent til den sidste stjerne næste gang! 😊

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse og dejligt med hurtigt og…

God oplevelse og dejligt med hurtigt og sikkert ! Mine vare kom til tiden, pakket omhyggelig ind det er dejligt så man ikke skal bruge tid på unødvendige ting ! Jeg er super tilfreds godt køb

15 stycznia 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne levere hurtigt og sikkert. Vi sætter stor pris på, at du er tilfreds med både pakken og købet. 😊

Oceniono na 5 z 5

Elding ringede da varen var udsolgt

Elding ringede da varen var udsolgt og kun kunne leveres efter flere uger men så kom den også!

1 stycznia 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at vi kunne holde dig opdateret, og at varen til sidst blev leveret. Tak for din tålmodighed! 😊

Alt i skønnest orden

Alt i skønnest orden! EasyClean termokander er gode og robuste.

5 stycznia 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med din EasyClean termokande og dens kvalitet. 😊

Den er regtigt god

Det er den beste termokande jeg har haft

6 stycznia 2023

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er så tilfreds med termokanden og synes, det er den bedste, du har haft. 😊

Oceniono na 4 z 5

Nem måde og handle på

Var nem og finde på hjemmeside

1 grudnia 2022

Tak for de 4 stjerner!

Vi er glade for, at du synes, det var nemt at finde det, du skulle bruge på vores hjemmeside. Vi håber at kunne gøre os fortjent til den sidste stjerne næste gang! 😊

Hurtig levering, og servicr

30 listopada 2022

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering og servicen. 😊

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og alt er som det skal være.

27 listopada 2022

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at alt levede op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig. 😊

Pænt og godt produkt

22 listopada 2022

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen og produktet. 😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, nem betalings-
metode (Mobile-pay) og levering
til døren (PostNord)
God oplevelse!
Roland Jarrels.

14 listopada 2022

Odpowiedź od Elding Nordic

Tusind tak for de 5 stjerner, Roland!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med hurtig ekspedition, nem betaling og levering. 😊

Termokande

Et super godt produkt. Nem at handle
Yderst tilfreds

26 października 2022

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er så tilfreds med både produktet og din oplevelse. 😊

Dejlig sted at handle

Dejlig sted at handle. Hurtig levering

27 października 2022

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du synes, det er et dejligt sted at handle, og at du oplevede hurtig levering. 😊

Good service

14 października 2022

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du oplevede god service. 😊

Oceniono na 1 z 5

Kanden holder ikke kaffen varm

Kanden holder ikke kaffen varm. kan ikke huske hvornår jeg købte kanden. ca august månede, Karna Faros

17 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Hej Karna,

Tak for du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Jeg kan dog ikke se, at du har været i kontakt med vores kundeservice angående kanden, som du modtog for nogle måneder siden.
Du må meget gerne kontakte os, så vi kan finde en løsning sammen.

Karina fra Elding Nordic teamet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej