Oceniono na 4 z 5

Fin service og det eneste jeg godt kunne have tænkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt beløb, men blot at det kan man regne med.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! Forklarede tingene, så det var super forståeligt. Som tak for hjælpen bookede jeg min fremtidige el-leverandør via Elberegner.dk. Så får de nemlig lidt ekstra fra leverandøren.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en absolut fornøjelse at tale med Daniel - vidende om industrien og produkterne, og villig til at dele ud af sin erfaring. Jeg vil klart anbefale at bruge dem.

1. Porównywarka cen

Napisane przez firmę

Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.

4,4

Alt ok ingen problemer

8 września 2024

Hej Jørgen

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at se, at vores sammenligningstjeneste har været til hjælp for dig :-).

Største anbefaling!

Største anbefaling!

Jeg har brugt elberegner og jeg kan kun sige, at det fungerer!

Jeg er meget tilfreds med den givne sammenligning og processen frem mod det.

Der skal lyde en betydelig anbefaling herfra!

14 sierpnia 2024

Hej

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Tak for din fine bedømmelse. Vi er glade for at se, at du har haft en god oplevelse på Elberegner.dk :-).

Oceniono na 5 z 5

Det er super godt at i laver alt det…

Det er super godt at i laver alt det arbejde med at finde de gode priser

14 sierpnia 2024

Hej Jimmy

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi sætter pris på dine fine ord, og vi er glade for at høre, at vores sammenligningsoversigt har været til hjælp for dig :-).

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt. Godt overblik

12 sierpnia 2024

Hej Johnny

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at det har været nemt at bruge vores sammenligningsoversigt :-).

Hurtig og god service

Hurtig og god service

12 sierpnia 2024

Hej Gheorghe

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Elberegner.dk :-).

Oceniono na 1 z 5

Jeg er kun interesseret i at få den…

Jeg er kun interesseret i at få den bedste pris, hvor I går alt for meget op i om det er "grøn" strøm, intet kunne interessere mig mindre.

31 lipca 2024

Hej Claus

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Det ærgrer mig at læse din anmeldelse, og jeg ville ønske, at du havde kontaktet os på mail, så vi kunne tage dialogen der.

På Elberegner.dk fokuserer vi ikke på, hvorvidt elselskaberne tilbyder grøn strøm eller ej. Formålet med Elberegner.dk er at hjælpe dig med at finde en af de billigste elaftaler baseret på dit forbrug. Hvis du udfylder vores beregner, vil du dermed få en oversigt over nogle af de billigste elselskaber afhængigt af dit forbrug.

Ud fra elselskaberne kan du se, hvad de tilbyder. Her fremgår det, hvorvidt de tilbyder månedlig betaling, grøn strøm, bindingsperiode, variabel eller fast elaftale og lignende elementer.

Overskuelighed

Let overskuelig
God beslutningsgrundlag

1 lipca 2024

Hej Ulla

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at se, at det har været overskueligt at bruge vores beregner. Jeg håber, at du har fundet et bedre elselskab til dit forbrug på baggrund af beregningen :-).

- 3 Stjerner for at skal tvinges til et nyhedsbrev for at bruge deres beregning

kan godt give 4 stjerner for den endelig oversigt.
Men giver - 3 for at få resultatet skal du indgå en aftale om at få markedsførte deres nyheder, det er dog den groveste form for forretning moral jeg har set længe.
At man skulle få den rette beregning fandt jeg ud af da jeg have indtastet og ikke valgt at få nyheds brev, kunne jeg se at der var noget der ikke stemte, kontaktede Elberegner. Og efter en del frem og tilbage fandt de ud af at jeg IKKE have valgt nyhedsbrev, og derfor fik listet de forkerte priser og forkert Transportør.
Fik denne mail:
-----------------------------------------
Hej igen

Det er desværre ikke muligt at få den fulde effekt af beregneren, hvis du ikke fuldfører alle trinene – og det forklarer, hvorfor du ikke får vist de korrekte priser, som jeg gør.

Du kan dog altid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails fra os Men det er naturligvis helt op til dig.
God dag 😊
Maria Stockfleth
Marketing Koordinator
NO WAY skrev jeg tilbage og gik ind og gik det igennem og brugte deres egen mailadresse til at komme igennem. Og fik så noget brugbart. 😂
Så nu er de meldt til deres egen nyhedbrev.

Tak for svaret og en god konspondance
Men at man tilmelde sig et nyhedsbrev for at få den fulde oplevelse, er ikke på sin plads.
Lidt hen af at du kan ikke komme på bussen hvis du ikke har røde bukser på. 🤣
Hav en pragtfuld dag.

Tak for update 💪 det virker seriøst.
Hæver stjerner

24 czerwca 2024

Hej Erik

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Det er korrekt, at vi har haft en længere dialog på mail, fordi du ikke var enig i, eller måske mere forstående overfor, de elpriser, som fremgik i vores sammenligningsoversigt. Jeg prøvede at forklare dig, hvordan priserne hang sammen, og hvordan og hvorledes priserne blev beregnet på baggrund af visse oplysninger.

Som jeg også skrev til dig, så kræver det, at man gennemgår vores beregner, hvis man ønsker at få vist de akkurate priser for ens adresse. Det skyldes, at beregneren har brug for visse informationer vedrørende din geografiske placering, din boligtype, dit årlige strømforbrug og lignende, så den kan beregne et mere præcis resultat.

Hvis man ikke udfylder vores beregner med sin adresse, så vil den vælge et bestemt netselskab som standardfunktion, fordi den ikke har en konkret adresse at gå ud fra. Det var tilfældet her. Det betyder ikke, at priserne er forkerte - det betyder bare, at priserne ikke er akkurate for din adresse, fordi du ikke har udfyldt vores beregner.

Efter en længere dialog kunne jeg se, at grunden til, at du ikke fik vist de akkurate elpriser, var fordi, at du ikke havde gennemført vores beregner, hvilket jeg også informerede dig om.

Som det sidste trin i beregneren, kan man indtaste sin mailadresse, hvorefter man får tilsendt en mail med et link til oversigten over de beregnede elpriser. Igennem denne mail er det også muligt at tilgå dit personlige resultat, når du ønsker det - og dermed skal du ikke gennemgå beregneren hver gang, du vil sammenligne priser. Dette er dog ikke et krav, og man kan derfor sagtens udfylde vores beregner uden at indtaste sin adresse. Man skal blot trykke på knappen "Spring over". Jeg beklager mange gange, at jeg havde informeret dig om, at det var et krav at indtaste din mailadresse, og det er selvfølgelig min fejl.

Nemt og bekvemt

27 maja 2024

Hej Marianne

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at det har været nemt og bekvemt for dig at bruge vores sammenligningsoversigt.

Jeg håber, du fandt et billigere elselskab :-).

god oplevelse med elberegner

jeg fik hvad jeg ledte efter

27 maja 2024

Hej Ole

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at vi har hjulpet dig med at finde det, du var på udkig efter :-).

At jeg ikke blev

At jeg ikke blev kimet ned af diverse sælgere.

21 maja 2024

Hej Sanne

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Det er nemlig helt korrekt, at du ikke bliver kimet ned af sælgere, når du besøger Elberegner.dk - vi har nemlig slet ingen sælgere, som ringer ud :-)

Oceniono na 4 z 5

Billigste selskab er desværre ikke…

Billigste selskab er desværre ikke anbefalelsesværdig, har haft dem (uigennemsigtige regninger). Prøver nu nr 2: Go`Energi som mine forældre også har og er tilfredse med.

18 maja 2024

Hej K

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg håber, du bliver tilfreds med dit nye elselskab :-)

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bruge og til at få de gode…

Nemt at bruge og til at få de gode tilbud

15 maja 2024

Hej Laila

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at det har været nemt at bruge vores sammenligningsoversigt.

Vi håber, at du har fundet en billigere elaftale gennem Elberegner.dk.

Oceniono na 5 z 5

Det var nemt at bruge beregneren 👍

17 kwietnia 2024

Hej Susanne

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at høre, at vores beregner har været nem at bruge. Jeg håber, den har hjulpet med at finde et billigere elselskab for dig :-).

Oceniono na 1 z 5

Hvorfor kan I ikke vise Vindstød ?

Er de ikke relevante for alm. forbrugere eller vil de ikke betale jer ?

20 marca 2024

Hej Jens Kristian

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg er naturligvis ærgerlig over at se, at det ikke blev til mere end 1 stjerne i denne omgang. Jeg er dog ikke helt med på, hvad du mener med din anmeldelse.

Har du mulighed for at kontakte mig på kontakt@elberegner.dk og uddybe din kommentar?

El priser mangler standartisering

Det gav et god indblik i priser. Jeg er af den opfattelser at der mangler en gennemgående standartisering. Selskaberne burde skulle opgive deres priser ud fra en fælles formular og det skulle være med samme ordvalg for deres ydelser. PT er det alt for svært at gennemskue, i hvert fald for mig - tak

18 marca 2024

Hej Jørgen

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at vi har været til hjælp. Du har dog helt ret i, at det kan være vanskeligt at gennemskue elselskabernes priser - og det er netop dét, som vi ønsker at gøre nemmere.

Oceniono na 5 z 5

det var nemt og overskueligt

11 marca 2024

Hej John

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi sætter stor pris på de fine ord, og vi er glad for at høre, at vores sammenligningsoversigt har været til hjælp :-).

God og vedholdende hjælp

26 lutego 2024

Hej Jakob

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at vi har været til hjælp :-).

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt besvarelse på spørgsmål på…

Hurtigt besvarelse på spørgsmål på mail.
Præcise svar.
Lige det jeg have brug for.

20 lutego 2024

Hej Steen

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi sætter pris på de fine ord :-).

Maria fra Elberegner.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej