Fin service og det eneste jeg godt kunne have tænkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt beløb, men blot at det kan man regne med.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Forklarede tingene, så det var super forståeligt. Som tak for hjælpen bookede jeg min fremtidige el-leverandør via Elberegner.dk. Så får de nemlig lidt ekstra fra leverandøren.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var en absolut fornøjelse at tale med Daniel - vidende om industrien og produkterne, og villig til at dele ud af sin erfaring. Jeg vil klart anbefale at bruge dem.
Reakcja na opinię
Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.
Aarhus C, 8000, Klosterport 4F, Dania
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
God mulighed for at finde det bedste produkt for mig

Odpowiedź od Elberegner
Super god service som hjalp med at skifte til billigere løsning

Odpowiedź od Elberegner
Personen jeg talte med var meget tålmodig og hjælpsom.

Odpowiedź od Elberegner
Medarbejderen var kvalificeret og hjælpsom

Odpowiedź od Elberegner
minus 10. Stopper når man har logget på mitid, dvs. at ens mitid hænger frit tilgængeligt i skyen - virkeligt betryggende.

Odpowiedź od Elberegner
I hjælper med at finde de rigtige firmaer og andet, og så får man alt set efter og måske får det billigere, tak
Hilsen Nancy

Odpowiedź od Elberegner
Jeg fik tre valgmuligheder som var nemme at overskue. Dagen efter havde jeg en ny leverandør!

Odpowiedź od Elberegner
Jeg fik et godt overblik over udbydernes ydelser, og kunne vælge en udbyder som passede mig (havde månedlig betaling ud fra faktisk forbrug, og en god app, der viser strømprisernes variation på dagen - Zapp Energy).
Jeg vil godt lige komme med en et venligt indspark til folk der skal til at vælge et nyt el selskab. Jeg kan slet ikke advare nok mod NETTOPOWER, de har absolut ikke tjek på noget som helst. De nægter at udlevere en oversigt over hvad jeg har betalt for. Jeg har aldrig fået en årsopgørelse og lige nu kæmper jeg for at få mine egne penge retur. De har spærret min adgang til deres hjemmeside log in og de prøver at spise mig af med et mindre beløb. Jeg har bedt om en opgørelse, så jeg kan sammenligne mit forbrug hos datahub, men der sker intet, de har skrevet et svar på deres trustpilot side, at deres bogholderi vil ringe, men der sker intet Jeg har desuden måtte spærre mit bank kort for at undgå de bliver ved med at trække penge. Nettopower kan ikke forklare noget som helt og det er som at banke i en pude, dybt frustrende og masser af min tid der går til spilde, på at skrive mail med dem. Jeg har desuden oprettet en sag hos KBH politi og den dokumentation jeg skal bruge for at få gang i sagen, vil de ikke udlevere. Så en kæmpe stor advarsel til alle - NETTOPOWER er systematisk svindel, så hold jer langt væk fra dem af
VH Peter Kofoed Hansen

Odpowiedź od Elberegner
Behagelig samtale med service medarbejder
Til tiden og venlig aflevering af pakke
It was very easy to compare electricity prices using elberegner.dk
I think it's a very useful service and find it very easy to use.

Odpowiedź od Elberegner
Giver et godt overblik over udbydernes priser på forskellige produkter
Godt stykke arbejde som firmaet her leverede.
Siger tak for hjælpen, til at finde min nye el leverandør.

Odpowiedź od Elberegner
Kompetent og venlig telefonisk hjælp :-) ved elselskabs-skifte

Odpowiedź od Elberegner
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.