Zamawiałam kilka razy i byłam bardzo zadowolona z ilości kosmetyków do twarzy jakie były do wyboru.Niestety ostatnio ten wybór znacznie zmalał, wchodziłam na stronę kilka razy i opuszczałam zrezygnowa... Zobacz więcej
W dzisiejszych czasach duzo jest oszustow i czlowiek zniecheca sie do kupiwania przez internet. Firma ekosmetyki.co.uk jest perfekcyjna. Szybka wysyłka nawet moglabym napisac mega szybka! Kody rabatow... Zobacz więcej
Kosmetyki, które zamówiłam, okazały się być bardzo trafione. Świetny skład, piękny zapach, jestem zachwycona. Przesyłka bardzo szybko zrealizowana, a do tego zawsze dołączone próbki, które kuszą do na... Zobacz więcej
Świetny asortyment, ceny oraz wysyłka! Paczka dotarła szybko do Irlandii Północnej z Londynu. Produkty były bezpiecznie oraz starannie zapakowane. W paczuszce znalazły się także dodatkowe próbki... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Polish natural organic cosmetics in UK. Best natural brands: Resibo, Sylveco, Biolaven, Vianek, Be Organic, BodyBoom, Iossi.
London, Zjednoczone Królestwo
- 07488448828
- shop@ekosmetyki.co.uk
- ekosmetyki.co.uk
Szybka dostawa ,wszystko bez problemu
Szybka dostawa ,wszystko bez problemu . Bardzo lubie zamawiać stąd kosmetyki . Dziekuje
Szybka wysyłka kosmetyki dotarły w…
Szybka wysyłka kosmetyki dotarły w nienaruszonym stanie i na czas :)
Bardzo zadowolona z zakupu
Bardzo zadowolona z zakupu. Szybka wysyłka. Na pewno jeszcze coś kupię na ekosmetyki.co.uk
Wszystko na czas
Wszystko na czas, pieknie zapakowane i cudne próbki 😍 mqm nadzieje, ze będzie coraz więcej firm u Was!!
Pozdrawiam
Bardzo polecam
Bardzo polecam, uwielbiam ten sklep. Kosmetyki naturalne a dotego szybka wysylka😊👍❤
Szybka wysyłka, paczka bardzo ładnie i starannie zapakowana, jak najbardziej polecam!
Szybka wysylka!
Polecam szybka dostawa
Polecam szybka dostawa , ładnie zapakowane kosmetyki i zawsze dostaje próbki kosmetyków
Szybka dostawa przed czasem mimo…
Szybka dostawa przed czasem mimo warunków pogodowych. Pięknie zapakowany kosmetyk plus dodatkowe próbki innych co tylko zachęca do ponownych zakupów. Zdecydowanie polecam.
Jestem bardzo bardzo zadowolona z…
Jestem bardzo bardzo zadowolona z obsługi. Polecam😁
Uwielbiam !szybka przesyłka ,wysoka…
Uwielbiam !szybka przesyłka ,wysoka jakość produktów pięknie zapakowane oraz próbki, jesteście godni polecenia.
Swietne produkty i ceny
Swietne produkty i ceny. Bardzo szybka wysylka. Polecam!
Ze strony ekosmetyki zamawiałam już dwa…
Ze strony ekosmetyki zamawiałam już dwa razy. Pierwszym razem bardzo długo czekałam na przesyłkę ,chociaż tak naprawdę nie z winy firmy tylko przewoznika.Biorąc pod uwagę ,że był to okres Świąteczny można się było spodziewac opóznien. Mimo to zaczęłam się martwić czy paczka w ogóle dojdzie. Napisałam do eKosmetyki,Pan uprzejmie podał mi informacje gdzie paczka jest ,przeprosił za opóznienie,wytłumaczył i dał 5% rabatu na nastepne zamówienie. Kosmetyki przyszły pięknie zapakowane,otrzymałam wiele darmowych próbek no i jakość kosmetyków...jest cudowna. Moja skóra od razu się odwdzięczyła. Przy drugim zamówieniu zero komplikacji ,szybko i sprawnie. Dla mnie osobiście dużym plusem jest to ,że sklep informuje o statusie zamówienia. Baaaardzo polecam! Patrycja

Odpowiedź od eKosmetyki
Excellent 😁
kosmetyki dostarczone na czas
kosmetyki dostarczone na czas, jestem informowana o statusie wysylki,
zawsze wysylka zgadza sie z zamowieniem, no i niespodzianki w postaci probek i to duzej ilosci ale i tez pelnowymiarowych opakowan. za to wszystko daje piec dwiazdek
Polecam w 100%
One of my favourite exfoliators
One of my favourite exfoliators and oil . Worth the money , and leaves your skin feeling amazing :)))
Profesjonalna i szybka obsługa bardzo chętnie bede wracać na zakupy 😁
Bardzo dziekuje za dodatkowy prezent :))))
Nr zam 800
Karolina D