Świetny asortyment, ceny oraz wysyłka! Paczka dotarła szybko do Irlandii Północnej z Londynu. Produkty były bezpiecznie oraz starannie zapakowane. W paczuszce znalazły się także dodatkowe próbki... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Polish natural organic cosmetics in UK. Best natural brands: Resibo, Sylveco, Biolaven, Vianek, Be Organic, BodyBoom, Iossi.
London, Zjednoczone Królestwo
- 07488448828
- shop@ekosmetyki.co.uk
- ekosmetyki.co.uk
Maly wybór
Zamawiałam kilka razy i byłam bardzo zadowolona z ilości kosmetyków do twarzy jakie były do wyboru.Niestety ostatnio ten wybór znacznie zmalał, wchodziłam na stronę kilka razy i opuszczałam zrezygnowana, praktycznie nie ma żadnych kremów z OnlyBio, a kiedyś nie wiedzialam który wybrać.Nie pozostaje nic innego jak przywozić kosmetyki z Polski, co też czynię.
Polskie kosmetyki w Uk
Kolejne bardzo szybkie zrealizowane zamówienie, expresowa dostawa, kosmetyki starannie i bezpiecznie zapakowane, miły i darmowy upominek w postaci próbki, polecam bardzo 🙂
Genialna stronka z polskimi kosmetykami
Ale perelke znalazlam! Nie wierze ze dopiero odkrylam ta stronke. Genialne polskie kosmetyki w przystepnym cenach. Szybka dostawa! Pieknie zapakowane oraz dostalam kilka probek. Bardzo zadowolona i napewno bede zamawiac od eKosmetyki!
Najlepsza firma na jaka trafilam w UK
W dzisiejszych czasach duzo jest oszustow i czlowiek zniecheca sie do kupiwania przez internet. Firma ekosmetyki.co.uk jest perfekcyjna. Szybka wysyłka nawet moglabym napisac mega szybka! Kody rabatowe, probki to takze atut tej firmy. Na 100% ponownie zakupie tutaj kosmetyki! Cieszę sie ze w koncu odnalazlam super sklep internetowy gdzie moge zakupic kosmetyki z polski. Pozdrawiam goraco i udanych zakupow wszystkim!
Szczerze polecam!
Świetny asortyment, ceny oraz wysyłka!
Paczka dotarła szybko do Irlandii Północnej z Londynu.
Produkty były bezpiecznie oraz starannie zapakowane.
W paczuszce znalazły się także dodatkowe próbki, za które jestem bardzo wdzięczna.
Na pewno będę kupować z tej strony ponownie.
Bardzo polecam ❤
Strona czytelna i opisy produktów…
Strona czytelna i opisy produktów bardzo dokładny. Dostarczono bardzo szybko. Pudełko ładnie zapakowane z dodatkowymi próbkami. Polecam i na pewno będę korzystać z tej strony ponownie.
Szybka wysylka
Szybka wysylka. W trakcie informacja na jakim etapie jest zamowienie...a opakowanie bajka! Bezpiecznie i estetycznie. Polecam !
Profesjonalna firma. Szczerze polecam.
Bardzo dziękuję za szybką dostawę. Moje kosmetyki zostały bardzo dobrze zabezpieczone i przepięknie zapakowane. Dziękuję również za próbki jakie otrzymałam. Pozdrawiam serdecznie.
Polecam!
Bardzo polecam współpracę z firmą,profesjonalizm godny polecenia.Szybka dostawa,pięknie zapakowane produkty.
Polecam! Zamawiałam pierwszy raz kosmetyki z tej strony i jestem bardzo zadowolona. Asortyment duży, obsługa bardzo szybko odpisuje na wiadomości. Dostałam jeden produkt nie właściwy ale szybko dostałam odpowiedź że przepraszają i wyślą mi na następny dzień
Bardzo polecam
Bardzo polecam, szybka wysyłka, pięknie zapakowana paczuszka w prezencie kilka próbek
Bardzo zadowolona klientka 😊
Fantastyczna i bardzo szybka obsługa, a na dodatek w przesyłce znalazłam miłe gratisy - już nie mogę się doczekać, aż wszystko przetestuję! 😊 Polecam z czystym sumieniem ❤️
Szczerze polecam!!!
Szczerze polecam! Dostawa zostala zrealizowana bardzo szybko(pomimo obecnej sytuacji).
Sama paczka z produktami byla opakowana bardzo starannie, wszystkie kosmetyki byly zabezpieczone. Strona oferuje mnostwo swietnych, eco produktow w bardzo korzystnej cenie. Musze rowniez zaznaczyc ze obsluga klienta jest bardzo profesjonalna I szybka :)
Jestem mega zadowolona, z pewnoscia bede korzystac z Panstwa strony w przyszlosci i bede ja polecac znajomym w UK :)
Chcialam rowniez podziekowac za kilka probek produktow oraz dolaczona w paczce torbe firmy Vianek-to bardzo mile! Pozdrawiam
Szybko, miło i przyjemnie
Ekspresowa wysyłka. Polecam sklep internetowy.
Sylwia
Witam mam na imie sylwia
Moje pierwsze zakupy ze sklepu "ekosmetyki "to sama przyjemnosc . Duzy asortyment ,super jakosc naturalnych kosmetykow, przesylka w expresowym tempie . Juz zamowilam nastepne cuda .
Dziekuje i serdecznie pozdrawiam sylwia reszczynska
Bardzo polecam
Bardzo szybka wysyłka, pięknie zapakowane i dołączone próbki co było miłym zaskoczeniem 😊 dziękuję i będę zamawiać regularnie ❤️
Kolejny to już raz...
Od kilku miesięcy zamawiam paczki z kosmetykami ze strony eKosmetyki. Paczki najczęściej przychodzą szybko i pięknie zapakowane. Jest dostępnych wiele fantastycznych marek, które bardzo cenię za ich skład. Jeśli lubisz kosmetyki naturalne to na pewno coś znajdziesz dla siebie.
Kosmetyki warte grzechu 😊
Kosmetyki, które zamówiłam, okazały się być bardzo trafione. Świetny skład, piękny zapach, jestem zachwycona. Przesyłka bardzo szybko zrealizowana, a do tego zawsze dołączone próbki, które kuszą do następnych zakupów, cóż chyba się uzależniłam. I jeszcze tak pięknie zapakowane. Bardzo polecam.
Cudowne
Szybka dostawa , przepięknie zapakowane i cudne próbki 😍 z pewnością będę polecać😊