Eerlijke WOZ heeft mij op een transparante wijze meegenomen in een (juridisch) proces, dat meerdere maande in beslag neemt. Zonder vooruitbetaling, wel met een overeenkomst dat bij succes er door mij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meldt dat er eisen gesteld worden aan de gsm anders kan betaling niet plaatsvinden! Indien mensen ( zoals ik) al 13 jaar geen inkomen hebben ivm mantelzorg is nieuwste apparatuur onmogelijk! Mantelzo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was het helemaal vergeten dat ik ons had aangemeld bij hen........pas veel later ontvingen wij diverse verslagen die (kennelijk) door Eerlijke WOZ uitgevoerd waren. Daarin werd heel duidelijk besch... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De no cure no pay aanpak sprak me erg aan. De begeleiding om informatie aan te leveren voor de WOZ verlaging was duidelijk. Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over de genomen stappen naar de Geme... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH, Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Eerrlijke WOZ heeft mij geholpen om de aanslag te verlagen met goed gevolg, op een zeer professionele manier.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Bij werving zou de woz terug kunnen naar 368000, uiteindelijk ging het terug naar 422000. Scheelt mij slechts €20 per jaar maar jullie strijken €440 op. Niet tevreden

Fantastisch!
Ik was aanvankelijk wantrouwend en zat met het idee dat het toch niet zou lukken gezien ook alle negatieve reacties om mij heen.
Blij dat ik doorgezet heb en zeker ook nadat ik zag hoeveel werk het team heeft verzet om de WOZ voor mij te verlagen. Ben zeer blij en dank het team voor hun inzet. Echt Fantastisch!
Hartelijke groet, Annerie Lohuis

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Accurate begeleiding in beroepprocedure tot een eerlijke onroerend goed belasting

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Een eenvoudige manier om te protesteren tegen de veel te hoge kosten die de gemeente in rekening brengt. Als je dit zelf moet doen kost dat veel tijd.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Vooral op de hoogte houden en afspraken nakomen

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Prettig contact, adequate afhandeling en prima resultaat. Niets op aan te merken dus!

Onoverzichtelijk.
Adverteren veel met gratis maar dat was niet helemaal waar.
Heel weinig van de WOZ af gekregen. Volgende keer doe ik het lekker zelf..

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Gemakkelijk verdiend. De patiënt levert de gegevens aan en u stuurt deze door naar de instantie.
Bijgevolg zullen wij in de toekomst geen gebruik meer maken van uw diensten.
Met vriendelijke groet

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
heel goed werk geleverd wat mij zelf nooit was gelukt

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Vergoeding rechtshulp vinden wij extreem hoog en vreemd! De volgende keer loont de aanvraag verlaging WOZ niet de moeite! Heel raar!!

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Ik vind dat eerst de brief had moeten komen en dan hetvgeld terugestort worden
Dit is de omgekeerse wereld

Odpowiedź od Eerlijke WOZ
Wij hadden hier voordien geen ervaring mee, u heeft ons de hele procedure uit handen genomen en ons regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Keurig netjes derhalve.

Goed werk geleverd.