Eerlijke WOZ Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Eerlijke WOZ heeft mij op een transparante wijze meegenomen in een (juridisch) proces, dat meerdere maande in beslag neemt. Zonder vooruitbetaling, wel met een overeenkomst dat bij succes er door mij... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Meldt dat er eisen gesteld worden aan de gsm anders kan betaling niet plaatsvinden! Indien mensen ( zoals ik) al 13 jaar geen inkomen hebben ivm mantelzorg is nieuwste apparatuur onmogelijk! Mantelzo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De no cure no pay aanpak sprak me erg aan. De begeleiding om informatie aan te leveren voor de WOZ verlaging was duidelijk. Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over de genomen stappen naar de Geme... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro spraw prawnych
  2. Biuro pomocy prawnej
  3. Usługi prawne
  4. Biuro obrońcy z urzędu

O Eerlijke WOZ

Napisane przez firmę

Klopt uw WOZ-waarde? Doe eenvoudig en snel onze WOZ Check en zie direct hoeveel u kunt besparen! Doe de gratis WOZ Check

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Positief resultaat

Als het bezwaar gehonoreerd wordt door de instanties dan is mijn ervaring met jullie uiteraard zeer positief. Mijn dank daarvoor.

7 stycznia 2025

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Bedankt voor je positieve reactie! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. We waarderen je vertrouwen en dank je voor het delen van je ervaring!

Oceniono na 2 z 5

De prijs die je betaalt aan eerlijke…

De prijs die je betaalt aan eerlijke woz staat vaak totaal niet in verhouding tot wat het oplevert.
Oké…. Je betaalt het niet direct zelf, maar de Gemeente. Maar uiteindelijk betalen we allemaal aan de Gemeente, dus dit is een belachelijk systeem

2 stycznia 2025

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Ik snap je punt Jose, maar de kosten voor de gemeente zijn een fractie van wat we jaarlijks aan belastingen betalen op basis van WOZ-waardes. Eerlijke WOZ zorgt ervoor dat burgers niet onnodig honderden euro’s te veel betalen elk jaar. De service is gratis voor jou, en ja, de gemeente betaalt een vergoeding als wij winnen. Maar dat zorgt juist voor controle op hun berekeningen én meer rechtvaardigheid 💪​.

Bovendien betaalden Nederlandse huishoudens vorig jaar samen ruim 312 miljoen euro te veel door foutieve WOZ-waardes. |Als je het rechtsbijstand systeem afschaft dan wordt dit bedrag vermoedelijk alleen nog maar groter.

Oceniono na 5 z 5

geven goed FEEDBACK regelmatig op de…

geven goed FEEDBACK regelmatig op de hoogte gehouden

netjes afgehandeld

26 grudnia 2024

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent. We horen graag van je als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen.

Heldere afspraken en communicatie

Heldere afspraken en communicatie. Zeer goede begeleiding.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Hartelijk dank voor de goede review! We hopen je in toekomst graag weer te helpen.

Oceniono na 1 z 5

Onbegrijpelijke communicatie

Eerst kreeg ik bericht, dat het niet gelukt was. Vandaag bleek het ineens wel gelukt.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Dank voor je bericht! Ik heb je dossier opgezocht en ik zie dat er sprake is van een ambtshalve aanvulling vanuit de gemeente. Dit gebeurt soms wanneer er alsnog correcties worden doorgevoerd na een eerdere uitspraak. Het belangrijkste is dat de WOZ-waarde is verlaagd, wat uiteindelijk zorgt voor belastingvoordeel voor jou.

Oceniono na 4 z 5

Goed maar het kan nog beter……😉

Alles duidelijk gemaakt en het was succesvol. Misschien volgende keer een lijst erbij wat je zoal aan kan leveren. Soms zie je dingen pas later. Het is natuurlijk echt van de zotte dat de waarde nog steeds veel te hoog is maar daar verdienen de banken en verzekeraars natuurlijk hun miljoenen aan. Die lobbyen bij de politiek zodat hun brood niet uit de mond gestoten wordt.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Bedankt voor de mooie review en duidelijke feedback Henk!

Oceniono na 4 z 5

Het was de moeite waard om gebruik te…

Het was de moeite waard om gebruik te maken van de dienstverlening van Eerlijke WOZ.
Het was duidelijk welke informatie/foto’s ik moest aanleveren en de rest deden zij (met een positief resultaat).

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij helpen u in de toekomst graag weer.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Indien nodig zou ik dit iedereen aanraden.

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Dankjewel Dineke! Mocht je toevallig nog mensen kennen met een te hoge WOZ-waarde, horen wij het graag!

helemaal vergeten......…

Ik was het helemaal vergeten dat ik ons had aangemeld bij hen........pas veel later ontvingen wij diverse verslagen die (kennelijk) door Eerlijke WOZ uitgevoerd waren. Daarin werd heel duidelijk beschreven wat er was gedaan en werd beslist. En terecht dat wij het bedrag dat de gemeente bij ons had gestort de kosten waren voor Eerlijke WOZ. Netjes gedaan!!

2 stycznia 2025

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Bedankt voor de mooie review! Wij hopen dat we jullie in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.

Oceniono na 1 z 5

Eerlijke woz beloofde een veel lager…

Eerlijke woz beloofde een veel lager bedrag, eindelijk was dit het betalen niet waard.

5 stycznia 2025

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Dank voor je bericht! Bij Eerlijke WOZ beloven we nooit een specifieke verlaging. Via onze WOZ-check geven we een inschatting van wat wij als een realistische WOZ-waarde zien. Dit is het bedrag waarvoor wij pleiten bij de gemeente. Vervolgens voegt de gemeente vaak extra informatie toe, zoals woningdetails, foto’s of hun eigen taxatierapport. In jouw geval heeft de gemeente ervoor gekozen om de WOZ-waarde gedeeltelijk te verlagen. We begrijpen dat dit soms niet overeenkomt met de verwachting, maar we doen altijd ons best om de verlaging zo eerlijk mogelijk te realiseren

Oceniono na 2 z 5

Woz waarde is inderdaad verlaagd mijn…

Woz waarde is inderdaad verlaagd mijn voordeel is 50 pj . Voortaan doe in het zelf wel kan ik de vergoeding zelf houden

5 stycznia 2025

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Fijn dat je WOZ-waarde is verlaagd! Het klopt dat je door een lagere WOZ-waarde vaak een besparing hebt op je jaarlijkse lasten. Toch is het goed om te weten dat je als particulier geen recht hebt op een proceskostenvergoeding van de gemeente. Die vergoeding is alleen bedoeld voor juridische bijstand, zoals die van ons, en niet als vergoeding omdat je WOZ-waarde te hoog is gewaardeerd. Als particulier heb je geen recht op deze vergoeding.

Makkelijk en simpel

Makkelijk en simpel aan te vragen via Eerlijke WOZ.
Houden je netjes op de hoogte van de stand.

23 grudnia 2024

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Hartelijk dank voor de review Dirk!

goede reclame

Ik ben erg blij met de hulp van eerlijke WOZ omdat ik op een reclame had gereageerd en eigelijk weinig verwachtingen had. Ze hebben alles super geregeld inclusief afhandeling en betaling.

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Eerlijke WOZ

Hartelijke bedankt voor de mooie review! Mocht u toevallig nog bekenden hebben met een te hoge WOZ-waarde, helpen wij ze graag verder.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej