Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

at checkout they didn't mention how much will be delivery, it turned out it was 20% of product price. package arrived really fast. Their mails are gramatically weird so it seems unprofessional a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami
  2. Sklep z walizkami i torbami
  3. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Ecipele.hr je internet trgovina s cipelama i dodacima. Nudimo pažljivo odabrane proizvode, a naš asortiman neprestano obogaćujujemo ekskluzivnim brendovima. Više od 450 brendova i 50 000 modela cipela i torbi: Tommy Hilfiger, Guess, Carinii, Calvin Klein, Furla, Ecco, Clarks, Geox i mnogi drugi. Ako želite kupiti dobre i kvalitetne proizvod, nemojte čekati.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Do NOT!!!!

The web shop ecipele.hr is a simple scam. If you return an item and ask for a refund, you must comunicate with miss Elizabeta and this is terrible expirience. They don't respond to emails, they don't answer the mobile phone that has a non-existent number, all in all - a terrible experience. If I help anyone not to buy on that thief's website, I'm satisfied. People, don't waste your money

21 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Steal and cheat web shop

The e-shoes web store is absolutely the most unprofessional web store I have ever ordered from. I was unpleasantly surprised that such a large store behaves in such a fraudulent manner as I experienced fraud. A few months ago I ordered a dark blue women's Guess bag (price around 100 euros). After a few days I realized that I had almost the same dark blue Tommy Hillfiger bag (price 150 euros). By mistake, I sent the Tommy Hillfiger bag I bought in Zalando to e-shoes as a return, and not the Guess bag I bought at e-shoes. I sent them about 15 emails to e-shoes asking them to return the bag that they had sent to their address by mistake. After 2 months, Mrs. Elizabeta sent me an email asking me to pay 15.00 euros to her account for postage, so that they could return my Tommy Hillfiger.
It's been 6 months now, I've never received a refund for my 150.00 euro Tommy Hilfiger bag, I've also paid them 15.00 euro in shipping, and there's nothing. I definitely don't recommend such a fraudulent store to anyone. Shop anywhere else, just not from them. They don't answer emails, they don't refund money, they steal and cheat.

11 maja 2026

Reklamirao proizvod

Reklamirao proizvod, prihvatili reklamaciju, tražio zamjenu za novi prozvod, odbili jer nemaju na stanju te ponudili novac. Prihvatio povrat novca, poslao mail sa upitom o stanju, rekli da su zaprimili paket te da imaju 14 dana rok od primitka.
Prošlo i tih 14 dana, još uvijek nije odrađen povrat novca.

Izbjegavati trgovinu pod svaku cijenu !!!

9 marca 2026

Jako neprofesionalna trgovina

Jako neprofesionalna trgovina. Kupila sam proizvod za koji se uspostavilo da ga nemaju! Dakle, nepostojeći proizvod se nudio kupcima. Nakon moje uplate i skidanja novca s računa, došla mi je poruka da tog proizvoda nema. Još uvijek nisam dobila povrat novca. Ovo je obmana kupaca! Nudi se nešto što ne postoji.

4 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ovo pišem jer sam zaista ogorčena…

Ovo pišem jer sam zaista ogorčena načinom poslovanja tvrtke Ecipele.hr.

Prije nekoliko godina naručila sam kod njih tenisice i tada je sve prošlo bez ikakvih problema dostava je stigla u navedenom roku. Međutim, ovoga puta moje iskustvo bilo je potpuno suprotno i osjećam potrebu podijeliti ga kako bi i drugi kupci bili upoznati s njihovim postupanjem u određenim situacijama.

Naručila sam tenisice i odmah ih platila online. Rok isporuke bio je naveden kao 2–3 radna dana. Nakon 6–7 dana, budući da se u statusu narudžbe nije ništa mijenjalo, poslala sam im e-mail – bez ikakvog odgovora. Nakon deset dana čekanja odlučila sam ih nazvati. Jedva sam uspjela dobiti nekoga tko mi je rekao da će provjeriti što se događa, no nitko mi se nije javio naredna tri dana.

Ponovno sam zvala i tada dobila osobu koja je djelovala odgovornije. Rekla je da će provjeriti i javiti se. Tijekom dana mi je poslala informaciju da isporuka neće biti moguća, bez ikakvog dodatnog pojašnjenja. Napominjem da je narudžba bila unaprijed plaćena. Rekli su mi da će me kontaktirati vezano uz povrat sredstava. Od tada je prošlo još pet dana, a jedino što sam dobila bio je šturi e-mail o pravu na povrat – sredstva na račun do danas, 16.11., još uvijek nisu sjela.

Želim istaknuti da čak i manje tvrtke, kada nemaju raspoloživu robu, kupca obavijeste i riješe situaciju u roku od 2–3 dana. Ovo što sam doživjela smatram izrazito neprofesionalnim. Posebno razočarava činjenica da se isti model tenisica nalazi na Modivo.hr, koji je u partnerstvu (odnosno vlasništvu) istog poduzeća, a nitko nije pokušao problem riješiti na način da povuku taj artikl i pošalju ga meni, iako je greška bila njihova.

Iskreno sam ogorčena i sigurno znam da kod njih više neću kupovati. Ovo pišem kako bi i drugi kupci bili svjesni koliko (ne)cijene svoje kupce i njihovo vrijeme, novac i povjerenje.

3 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

NE KUPUJTE NA E-CIPELE ONLINE…

NE KUPUJTE NA E-CIPELE ONLINE TRGOVINI!!! ČEKAM POVRAT NOVCA VEĆ MJESEC DANA ZA VRAĆENE TENISICE. NA POZIVE, PORUKE NITI NA CHATU NE ODGOVARAJU!!!NARUDŽBE FUNKCIONIRAJU, POVRATI NE!!! NEKADA JE OVA TRGOVINA BILA POUZDANA, NO U POSLJEDNJE VRIJEME ČITAM SAMO NEGATIVNE RECENZIJE, KAO I DA NE VRAĆAJU NOVAC TE SAM I SAMA KUPAC KOJEM JOŠ UVIJEK NIJE IZVRŠEN POVRAT NOVCA!!! IZBJEGAVAJTE E-CIPELE!!!

29 października 2025

Dana 28.11.2025

Dana 28.11.2025. godine kurir je pokupio pošiljku za povrat- PUMA tenisice broj narudžbe 990001043573. Na moj upit o povratu novca tri dana nakon upita nakon nekoliko poslanih mailova sam zaprimila povratnu informaciju kako "proizvod PUMA izgleda kao da je bio korišten". Tenisice sam doslovno samo isprobala, u svrhu odgovara li mi veličina ili ne, i vratila sam ih iz razloga jer su bile premale. Kakve sam zaprimila takve sam i vratila. Ukoliko je tragova korištenja i bilo, nije s moje strane. također proizvod sam zaprimila u e-cipele kutiji a ne Puma original kutiji, što dovodi u pitanje autentičnost proizvoda . Nadam se da će povrat sjesti što prije kako ne bi morala dalje postupati. Naručila sada i nikad više.

28 października 2025

Neozbilna firma

Sve je u redu dok vam ne zatreba povrat. Ne poštuju rokove, a sva komunikacija preko robota sve dodatno otežava. Nemojte uopšte naručivati.

10 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Vrlo loše iskustvo s trgovinom eCipele

Vrlo loše iskustvo s trgovinom eCipele. Vratila sam proizvod još u lipnju 2025., a do danas nisam dobila ni povrat novca ni konkretan odgovor. Na upite i žalbe ne odgovaraju tjednima, postupaju neprofesionalno i ignoriraju potrošače. Ne preporučujem.

24 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ne kupujte u ecipele.hr, ne vracaju novce povrata

Ne kupujte u ecipele.hr
14 zakonskih dana za povrat novca je proslo, a novci jos uvijek nisu vraceni.Podnio sam prijavu Državnom Inspektoratu RH
Vidim zadnjih mjesec dana da se dosta ljudi žale na problem kao što je u mene. Prije su uvijek bili uredni, ali izgleda nesto je krenulo po krivom

9 października 2025

Ordered running shoes 15 days ago

Ordered running shoes 15 days ago, still no feedback regarding delivery. The site says delivery 2-5 days.
Tried to contact them several times bit no answer.
Delivery company says that they didn’t recieved package for delivery.
ALL in all, my worst experience.
Avoid alltogether

23 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Najgore online shopoing iskustvo ikad

Najgore online shopoing iskustvo ikad. Narucila sam 2 ruksaka i jedne japanke. Jedan ruksak sam zadrzaka, drugi ruksak i japanke koje su bile premale sam spremila u kutiju za povrat. Kurir koji je pokupio kutiju mi rekao da si je uslikam jer mi on nema sta za dati u obliku potvrde. Ja nisam imala mobitel jer sam iztrcaka iz stana za vrijeme sastanka. Nisam puno marila za tim jer zadnji put kod vracanja paketa nije bilo pitvrde ali sam vidjela kako kurir lijepi nalhepnicu za povrat na kutiju. I sada krece saga sa njihovom korisnickom pidrskom koja je katastrofalna. Povrat novaca sam dobila samo za vraceni ruksak a za japanke ne. Sad ima skoro vec 2 mheseca da ta prica traje. Ne mozete stuputi sa nikim u kontakt, samo naki Ai chat koji govori da ostavim poruku i oni ce odgovoriti mailom. Nikad ni jedan mail nisam dobila. Jednom sam uspijela se dopisivati sa nekim iz podrske. Osoba mi rekla da moraju pogledati nadzorne kamere pa ce se javiti. Ja pitam dobro, kada to mogu ocekivatu. Receno je 7 dana. Naravno nikad me nitko nije kontaktirao. Pikusala sam im i pislati mali na njihovu info adresu. Tu isto nije bilo odgovora. Ovo je najgore iskustvo do sada koje sam imala sa od kurira do podrske. Ja na ovome necu stati!

30 maja 2025

Povrat

Loše iskustvo povrata novca, ni nakon 3 tjedna ne vračaju novce,a povrta zaprimili, na mailove nitko neodgovara

23 czerwca 2025

Prevarantska firma

Prevarantska firma. Cipele se ne mogu vratiti jer GLS kurir ne dolazi po paket već preko mjesec dana i ne mogu dobiti povrat novaca.
IZBJEGAVATI!!!

14 stycznia 2025

Be careful with ecipele

got several pairs of shoes and one pair returned the same day as size did not fit. They cent currier to pick up them but my money never was deposited to my account after 20 days. I tried to contact them but no one reply. I called them yesterday and talked with Elizabeth and she promised she would get me my mone back. Today I followed up with her and she was extremely rude and incompetent. I

27 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

I ordered shoes a month ago and still…

I ordered shoes a month ago and still haven't received them. The only thing I receive are stupid AI answers. After my first complaint, they wrote my sandals would be sent within two days. Three weeks later, no sandals, no explanation, no apologies, and, of course, no money. The worst online shopping experience ever!

22 sierpnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej