Jeg bestilte et start kit til levering den 20 marts kom dog aldrig. Søndag den 22 marts ankom buddet kunne desværre ikke modtage min pakke. Efterfølgende frem og tilbage med kundeservice er min pakk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mega fed Butik stort udvalg, Super dejlige medarbejde / Butikschef som er stående i butikken' Altid hyggeligt og komme forbi og få Følgende snak omkring de diverse ting. Mange råd til Både Coils Væske... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig god oplevelse her! Jeg havde bestilt for cirka 1000 kroner og glemte selv at købe små blandeflasker med. Jeg skrev til kundeservice, om de kunne nå at få dem med inden det blev pakket og se... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb billig E cigaret med nikotin, ✔ Kvalitets el cigaret ✔ Hurtig Levering ✔ Alt i e juice og tilbehør ✔ Fysisk butik.
Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Dania
- ecigaretland.dk
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg vil varmt anbefale E-cigaret Land
Jeg vil varmt anbefale E-cigaret land, som en selvblander af ejuice er denne ebutik den bedste jeg har handlet med (ud af 6-7 andre jeg har prøvet) de har ikke det største udvalg, men de har gjort det nemt, uden at skulle betale extra for nikotin vg/pg og deres kundeservice er super.
Mange tak for en god handel, der vil blive mange flere. Hilsen Morten
Jeg er i tvivl.
Jeg har bestilt væske, jeg får ingen bekræftelse, eller noget som helst pr mail eller sms.
Jeg har så modtaget min pakke i dag, der er ikke nogen følgeseddel, der ligger bare en lille rød lap papir, hvor der med håndskrift står, at de sidste vil blive eftersendt???
Der står intet på min ordre på jeres side om, at jeg har vare tilgode.
Hvis det hele bare går sin gang og jeg modtager de sidste vare, så vil jeg tilføje stjerner til min anmeldelse, men lige nu er jeg i tvivl.
Opdateret.
Jeg har fået det sidste væske i postkassen, så trods den meget uformelle forretningsgang, så er tingene iorden og jeg giver selvfølgelig stjerner derefter.

Odpowiedź od Ecigaret Land Roskilde
Bestilte 2 produkter
Bestilte 2 produkter som begge havde en rigtig fin pris. Dagen efter ringer de fra Ecigaret-land og fortæller at den ene af varerne desværre ikke var på lager, så jeg kunne vælge en anden vare til samme pris eller få pengene tilbage. Super fedt at de lige ringer og hører ad, og det var en rigtig flink gut jeg snakkede med!
Fremragende.
Fremragende.
Det er første gang jeg handler på siden, men ikke sidste.
Jeg fandt nemt den vare jeg søgte og jeg havde pakken i hånden under et døgn efter min bestilling var lagt.
Super
Super priser, super udvalg, super kundeservice og lynhurtig levering
Alt perfekt
Har handlet der for første gang rigtig god hjemmeside og super hurtig levering det bliver ikke sidste gang 👍
Jeg får altid rigtig god service
Jeg får altid rigtig god service. Er der pakket noget forkert eller en enkelt gang har jeg oplevet utæt væske. Så løser kundeservice med det samme problemet. Jeg har kun positive ting at sige om dette sted. Og så har de forresten mega hurtig levering. Så tak ecigaret land for altid god service!
Altid gode oplevelser!
Jeg har efterhånden handlet her i nogle år, både fysisk i butikken, og i deres online shop.
Online leveringen er super hurtig, og den ene gang DAO mistede min pakke, blev der sendt en ny afsted samme dag som jeg kontaktede dem.
I butikken kom jeg en dag afsted med det forkerte, hvilket jeg først opdagede da jeg var hjemme. Da jeg kom ned i butikken blev mine coils byttede med det samme uden omkostninger, på trods af at jeg havde åbnet pakken, jeg havde haft med hjemme.
Jeg stopper bestemt ikke med at handle her!
Der er altid en dejlig stemning i deres…
Der er altid en dejlig stemning i deres butik og en rigtig god Service.
Den bedste damp butik jeg har været i...
Fantastisk kundeservice!
Bestilte online, køling var ved en fejl ikke kommet med og de sendte en ny med det samme jeg skrev.
Super service, kan klart anbefales!
Kan ikke anbefale denne butik
Kan ikke anbefale denne butik! Har fået virkelig dårlig vejledning, personalet virker ligeglade og dårlige åbnings tider.
Fantastisk service
Fantastisk service, efter bestilling af e-væske, bliver pakke væk hos dao, ny pakke bliver tilsendt og dagen efter modtager jeg begge pakker. Da jeg spørger indtil hvad den ekstra pakke jeg har modtaget skal koste, kan jeg blot beholde den pga lang leveringstid. Ikke sidste handel jeg gør her 👍👍👍😊😊😊
Bliver glædeligt overrasket hver gang…
Bliver glædeligt overrasket hver gang jeg handler her. Bestiller altid de samme e-væsker (og her finder jeg dem billigst og de er altid på lager) - og det er som om at de er i konkurrence med sig selv om, hvor hurtigt de kan sende dem afsted 😅😍... pakken kommer SÅ hurtigt efter jeg har bestilt HVER gang. Jeg er fan. Fuld plade herfra.
Meget professionelt!!
Fantastisk web shop! Virkelig god kundeservice! Lynhurtig levering med DAO! Hvad mere kan man be om??
Anbefaler klart denne butik til alt og alle!
Det er et sted man handler flere gange
Det er et sted man handler flere gange, aldrig problemer, og så bruger de DAO365 som leverer lynhurtig lige til døren. Post Nord burde tage navneforandring til "Post Hvor" for de kan gøre en syg snegl flov.
Bedste oplevelse
Bedste oplevelse.
Super go service
Danmarks bedste og billigste
Godt udvalg og sødt personale.
Søde ekspedienter og god stemning
Søde og rare ekspedienter der ved hvad de snakker om og som altid står klar til at hjælpe mig og svare på mine spørgsmål. Går altid derfra med et smil på læben
Kan helt klart anbefales :-)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.