Fantastisk service, efter bestilling af e-væske, bliver pakke væk hos dao, ny pakke bliver tilsendt og dagen efter modtager jeg begge pakker. Da jeg spørger indtil hvad den ekstra pakke jeg har modtag... Zobacz więcej
Jeg bestilte et start kit til levering den 20 marts kom dog aldrig. Søndag den 22 marts ankom buddet kunne desværre ikke modtage min pakke. Efterfølgende frem og tilbage med kundeservice er min pakk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Virkelig god oplevelse her! Jeg havde bestilt for cirka 1000 kroner og glemte selv at købe små blandeflasker med. Jeg skrev til kundeservice, om de kunne nå at få dem med inden det blev pakket og se... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb billig E cigaret med nikotin, ✔ Kvalitets el cigaret ✔ Hurtig Levering ✔ Alt i e juice og tilbehør ✔ Fysisk butik.
Ringstedvej 73, 4000, Roskilde, Dania
- ecigaretland.dk
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Stort udvalg og rigtig god service
Stort udvalg og rigtig god service. De har altid et smil på læben og er klar til god og kyndig rådgivning.
Super god butik kan anbefales og god…
Super god butik kan anbefales og god betjening
Dejlig god service har lige købt min…
Dejlig god service har lige købt min første e-cigaret her nede og de så søde og hjælpsomme:)
God og professionel service.
God og professionel service.
Altid en fornøjelse at handle med dem i butikken.
Tilbagevendende kunde gennem flere år.
Hurtig levering og god service!
Hurtig levering og god service!
Levering dagen efter bestilling, samt god service som altid.
Klart den bedste ecigaret butik efter min smag!
Super god vejledning og god service
Bredt udvalg
Bredt udvalg, god service og hurtig levering. Hvad mere skal man bruge??
Virkelig en lækker forretning.
flot butik
flot butik, hvor man rent faktisk kan se produkterne og ikke er gemt væk bag glas, samt et personale som er imødekommende.
Som altid utrolig god service og…
Som altid utrolig god service og levering!
Bestilte nogle forskellige varianter fra hjemmesiden, som allerede blev leveret dagen efter. Kan kun anbefale ecigaretland, klart mit favoritsted at handle e-cigaretter og smag (:
Mega fed Butik stort udvalg
Mega fed Butik stort udvalg, Super dejlige medarbejde / Butikschef som er stående i butikken' Altid hyggeligt og komme forbi og få Følgende snak omkring de diverse ting. Mange råd til Både Coils Væsker Mg Tanke osv. - Anbefaldning herfra.

Jeg har bestilt en Voopoo TPP
Jeg har bestilt en Voopoo TPP - X og kun fået glas og topstykket. Men betalt for hele tanken. Og de svarer åbenbart ikke på telefon eller mail. Nå men der kom da svar med en påtale om, at de havde fået en stjerne herinde. Og så sendte de den. På en eller anden måde kom den i postkassen allerede dagen efter. Hvordan det kan lade sig gøre er mig en gåde? Og så prøver de at få fjernet anmeldelsen. Til trods for en ændring til 4 stjerner. Derfor kun 1 stjerne
Modtog forkert leverance
Modtog forkert leverance, som blev returneret. Betaling trukket og ikke refunderet. Dette sket 2 gange.
Anmeldelse til Forbrugerstyrelsen.
Ecigaret land Roskilde oplyser ikke telefon nr eller e-mail adresse og forhindre derved kommunikation om sagen.
Banken oplyser at betalingen ikke kan blokeres eller trækkes tilbage da der er brugt dankort.
Banken anbefaler Mastercard da det letter tilbageføring af den uretmæssige trukkede betaling.
Ecigaretland har ikke returneret betalingen selvom varerne er returneret.
forkerte varer returneret ingen refusion
Virksomheden leverede forkerte varer, som jeg returnerede, men virksomheden returnerede ikke betalingen og svarede ikke på henvendelse.
Ecigaret land Roskilde oplyser hverken telefon nr eller e-mail adresse, derfor kan firmaet ikke kontaktes med henblik på at få betalingen retur

Opringning
Venter spændt på mine varer. Havde en super service i telefonen lige før med sælgeren og fik desuden svar på diverse. :)
Fantastisk Service i butikken...!
Fantastisk Service i butikken...!
Og rigtig god service via online handlen, samt hurtig levering...
Alt i alt. Den bedste butik jeg har været i og købt online fra af ecigaretter.
Det største udvalg jeg har set til dato i jeres butik.
det bedste sted
det bedste sted, at købe fra.
køber kun der, fra nu af.
alt var bare godt
Deres egen fejl men kundes ansvar🤷
Har været godt tilfreds med dem, smag var god, hurtig levering. Men så lige indtil i dag. Jeg havde bestilt 3 væsker. 2 var ok men den sidste var pakket lidt for hurtig for de havde glemt den tud under proppen🤔 så min gode lakrids smag var løbet ud i posen som så har huller i. Jeg henter pakken og ligger den på min sæde i bilen. Da jeg til aften når hjem ser jeg det er løbet ud over alt igennem de to små huller i posen. Jeg skriver til dem at jeg ønsker en ny væske. Det er ok. Men jeg ønsker også mit sæde renset. Så de kunne give mig nogen kompensation så skulle jeg nok selv køre ned og få det sæde ordnet. Men NEJ. Det vil de ikke. Og hvad jeg syntes er skylden fuld ud på deres side. Da de glemme og få lukket en væske tæt.
Om det bare er mig ved jeg ikke. Jeg lever kun af og lave barnevogne og autostole til dagligt. Og glemmer jeg at monter sikkerheds udstyr så folk ender med deres barn kommer til skade eller mister livet i en ulykke. NEJ det gør jeg ikke. Men tænk over det frem over når man skal gøre sit arbejde. Gør det ordentligt så folk og folks baby ikke kommer til skade. Min bil er min baby. Som jeg ønsker og passe på og håber da også de vil passe på deres egen baby🤷
Jonas winberg.
De stjæler fra deres kunder.
Det er første og sidste gang jeg handle hos ecigaretland.dk, da de efter min opfattelse stjæler penge fra deres kunder. Det er ikke i orden at sende en billiger vare, og sælge den dyre end den koster.
Jeg fik ikke et valg og uanset om jeg valgte at få 1 liter i stedet for 500 ml, skal jeg da ikke betale mere for det. Det er dem der ikke har det på lager jeg bestiller, derfor er fejlen hos dem.
Det er en rigtig dårlig måde at drive forretning på og behandle sine kunder på.
Jeg har bestil følgende, på deres hjemmeside:
Ordrereference OAIWBOUZG - afgivet den 20-08-2022.
1. stk. Nikotin Base Kit - 50VG/50PG 1 liter.
Reference: 5050-1000ml. - 89 kr.
6. stk. Nikotin Base Kit - 50VG/50PG 500ml.
Reference: 5050-500ml. - 59 kr.
I alt. 443 kr.
Jeg modtog i stedet 4 x 1 liter Nikotin Base af 89 kr.
Der lå en seddel i kassen der jeg åbne den hvor der stod:
Hej Sif, vi er desværre udløbet for 500 ml flasker, derfor 1 liter flasker.
Mit regnestykke siger så, at det ville blive billiger, da 1 liter flasker kun koster 89 kr, så det vil blive 356 kr. i stedet for 443 kr.
Så der er en restance på 87 kr, som jeg har betalt for meget.
Jeg skriver til dem at de har trukket for meget og jeg gerne vil have det resterende.
De svare mig:
Vi har samme udgifter uanset hvad du køber af størrelse. Alternativt havde vi annuleret ordren.
Men du er velkommen til at returnere dem, så du kan få den rigtige størrelse flaske da de er på lager nu, eller pengene retur.
Kundeservice
————————————-
Svar til Ecigarets kommentar til min anmeldelse:
Jeg indrømmer at bruge ordene “at I stjæler fra kunderne”, er hårde ord og det vil jeg gerne tage til mig.
Men hvad skal jeg så kalde det? At I tager flere penge for jeres vare end de koster?
Jeg fik ikke mulighed for at vælge, I spørger ikke engang jeres kunder om de vil have en anden vare.
Havde jeg bestilt det I sendt, havde det været billiger. Men jeg kunne jo osse bare have returneret dem og bestilt dem igen, sikken en gang rod.
Jeg sagde til jer at det var helt i orden, at I havde sendt 4 liter i stedet for, men jeg ville bare ikke betale mere for dem. Jeg forstår virkelig ikke, at I ikke kan se at der er noget galt her?
Hvis du bestiller en vare et sted og de ikke har den vare, og de så bare sende en anden vare der er billiger uden at spørge dig, men samtidig mener at du skal betale det sammen, hvad ville du selv sige til det?
Når jeg så venligt henvender mig til jer, bliver jeg mødt med at jeg bare kan sende den retur.
Helt ærlig, syntes du ikke det er for langt ude? Skulle jeg sende det retur og så bestille det igen for at får mine 89 kr? – Jeg tror vidst det er dig der er “MY Way, or no Way”
Du kan kalde mig hvad du vil og tro om mig hvad du vil, men jeg syntes at det er vigtig at fortælle andre kunder at det er den behandling, man kan få hos jer.
Nu kan de også se hvordan man behandler kunder der ikke bare acceptere at betale mere for en vare en den koster Mr. My Way!

Odpowiedź od Ecigaret Land Roskilde
Fantastisk firma som har alt indefor…
Fantastisk firma som har alt indefor e-cig.
Billige priser + utrolig hurtig service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.