Easyshoes

Oceniono na 3 z 5

Forleden bestilte jeg et par sko hos Easyshoes.dk. Der gik noget galt under bestillingen, så jeg startede forfra og fik en bekræftelse på, at min ordre var gået igennem. Men den anden bestilling - som... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Exceptionel service! Virkelig en virksomhed der kan anbefales. De forstår at behandle deres kunder til mere end fuld tilfredsstillelse. Havde købt et par super fine støvler, som jeg desværre måtte rek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte sko online lørdag. Jeg ringede mandag morgen for at høre om skoene var på lager, fordi hjemmesiden tager forbehold. Der var ingen ventetid på telefonen, jeg kom direkte igennem og fik opl... Zobacz więcej

1. Sklep z butami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen til Easyshoes.dk. Her har du muligheden for at finde lige de sko, du går og drømmer om. Vi har alle de kendte mærker til damer, herre, piger og drenge fx Rieker, Ecco og Vagabond. Vi også et meget stort udvalg af Angulus både til voksne og børn. Shoppen fyldes hele tiden op med aktuelle nyheder og masser af gode tilbud. Du kan søge på kryds og tværs, efter mærke, str, farve m.m. Mangler du noget i shoppen, så send os en mail, og vi prøver at skaffe det.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra Easyshoes.dk!!

Købte tilbud hos groupon og bestilte et par sko men hørte ingenting fra dem. Når man prøvede og ringede til dem i hverdag kl. 10.30 så sagde tlf-svarer at man har ringet udenfor tlf-tiden ( gad vide hvornår har de så tlf-tiden). Skrvev en email hvor man nærmest truet dem men en anmeldelse til forbrugsrådet så fik jeg endelig et email fra dem at de har travlt og varer er ikke på lageret. Nu undrer mig så over hvor langt tid vil det så gå før de får deres varer på lageret igen??? Nu er der næsten gået 3 uger siden så jeg er nærmest opgivende at se de skoene. Jeg handler aldrig nogensinde hos dem mere eller hos groupon.

26 maja 2013
Oceniono na 1 z 5

Ikke noget easy over easyshoes

Købte via Groupon en deal d. 8. maj og hvor jeg dog fortryder. Både at jeg købte via Groupon, men også at jeg valgte at handle ved easyshoes.
Jeg købte skoene d. 8. maj og har i dag d. 23. maj endnu ikke modtaget mine sko, som der skulle være en leveringstid på 3-5 dage på :(
Har prøvet at ringe og skrive adskellige gange, men de svarer ikke og Groupon vil ikke give pengene retur før jeg har fået svar fra easyshoes. Sikke engang lort. Købte handlen for at det skulle være let og da min datter så meget mangler sko, men hun har nu ventet 15 dage, ikke okay.

Har så i går fået en standard opdatering:
Din ordre bliver desværre lidt forsinket.
Vi havde ikke flere af varen på centrallager, så vi forsøger at skaffe varen i en af vores fysiske butikker.

Hold da op, hvor lang tid kan de så trække den. Jeg har bedt om at få annulleret ordren, men de lader bare være med at svare!

Jeg er ked af det og troede egenligt de benyttede en deal, for at opbygge et godt ry...

23 maja 2013

Virkelig uhørt ringe.......

Kan man virkelig ikke give 0 stjerner ???? Hold kæft hvor er Easyshoes ringe, bestilte 2 ordre d. 3/5-13, alle bestilte varer stod som værende på lager. Har lige her d. 22/5-13 modtaget den ene ordre (19 dages leveringstid for en lagervare, det er vist ikke helt på højde med webshops anno 2013). Den anden ordre (som også var lagervarer) står stadig i status afventer ???? I hele forløbet har jeg gentagende gange rykket deres såkaldte kundeservice og hver gang har jeg fået et svar i øst og vest, det mest brugte har været at de var langt bagud på grund af stor succes på deres kampagne. Endvidere er kundeservice utrolig inkompetente, forespurgte flere gange på et specifikt ordre nummer og fik alle gange af vide at det stod som status ekspederet hos dem :-( men det var det andet ordrenummer jeg forespurgte på, det som står i status "afventer" men det er endnu ikke gået op for dem ???? Kan ikke anbefale andre at benytte denne webshop medmindre skoen er gratis og man først skal bruge den til en familiefest året efter........

22 maja 2013
Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice ud over det sædvanlige!!!

Jeg bestilte et par sko d. 3 maj. Leveringstiden stod at være 3-5 dage. I dag er det d. 20 maj og jeg har stadivæk ikke fået mine sko. På min konto på easyshoes.dk står ordren stadigvæk som afventer. Jeg har skrevet mail til dem 2 gange og har efter ca. en uge fået svar om at de har travlt pga. kampagner og at de beklager den lange ventetid, men de venter stadigvæk på at få mine sko til centrallageret!! Det er alt for dårligt, da der stod at de havde skoene på lager og at det ville 3-5 dage at få dem.
Jeg vil ikke anbefale nogen anden at købe sko herfra! Skoene når jo at blive umoderne før de når frem. Det er alt for ringe.
Så hold jer væk fra denne side, der findes mange andre gode sider, der sælger de samme sko OG overholder deres leveringstider.

21 maja 2013

Ikke eksisterende kundeservice

Har lagt en ordre hos dem for halvanden uge siden og skrevet til dem 5 gange på mail, på Facebook og via deres kontakformular på deres hjemmeside. Jeg har intet hørt fra dem, og ingen varer modtaget = virkelig ringe kundeoplevelse. Dér handler jeg aldrig igen....

Fantastisk servie

Har efter godt 1 år fået penge retur for støvler, som desværre må have haft en defekt. Trods min lange responstid fik jeg omgående svar og returnerede støvlerne. Efter modtagelsen hos Shoeworld bad man om mit kontonummer for at overføre beløbet til mig. Det er absolut ikke sidste gang, jeg handler hos Soeworld. Karen Stenholt

de havde fortjent 0 stjerner

denne hjemmeside kan ikke anbefales til nogen, jeg bestilte et par sandaler i str. 44 med et goupon tilbud, jeg måtte for det føste bede om en ordre bekræftelse efter 3 dage, 8 dage efter skrev de at den ikke var på lager.
Ok det kan ske for de bedste men det behøver ikke tage 8 dage at finde ud af at man er løbet tør for varen.
Nå men jeg bestilte så sandalen 1 nr. mindre, den bekræftede de efter 1 dag (god service) Men den er ikke kommet endnu, så nu frygter jeg at den også er "udsolgt"
jeg vil sammen ligne denne shop, med de billige og utroværdige kopi kina butikker

HVIS DU BESTILLER BØRNE SKO, SÅ ER MIT RÅD AT DU SKAL KØBE DEN 1 STR. STØRRE, FOR NÅR DU ENDELIG FÅR SKOEN, ER BARNET VOKSET 1 STR.

Oceniono na 1 z 5

Difficult Shoes ville være mere passende

Kunne man give nul stjerne, så fik EasyShoes det. Det undrer mig meget, at de under deres tidligere navn Shoeworld har fået så fine anmeldelser her på TrustPilot, for min købsoplevelse har nok været den ringeste, jeg endnu har haft på nettet - og jeg handler næsten udelukkende online. Jeg skulle den 3. maj købe sandaler til min mand, og væbnet med et Groupon-bevis begyndte jagten. På forsiden så det ud til, at der var et par fine Ecco-sandaler (et såkald "åbningstilbud") til kr. 495 i str. 47. Klikkede man på skoene, ændrede prisen sig imidlertid til kr. 795, og str. 47 fandtes ikke længere. Ja, og sådan var det så hele vejen igennem. Sko viste sig og forsvandt i ét væk - størrelser og priser ændrede sig alt afhængigt af, hvor man befandt sig på sitet. Under "OUTLET", som jo burde indeholde sko til meget nedsatte priser, fandt man sko nedsat med sølle 10 % (det har da ikke noget med "outlet" at gøre), og da vi endelig havde fundet et par sko, kunne købet ikke gennemføres. Deres system kunne åbenbart ikke håndtere betaling via rabatkupon på trods af feltet, der ved markering skulle klare denne betalingsmetode. De reagerede dog på min første kontakt og beklagede besværet med at gennemføre ordren, men nu her 12 (ja 12!!) dage senere har vi stadig ikke modtaget skoene eller hørt videre. Jeg har igen skrevet - både via deres hjemmeside og via email, men intet hørt - under min konto på deres websted står der blot, at ordren behandles. Men hvor lang tid skal det lige tage?? Sandalerne skulle jo have været med på ferie i næste uge.

Så alt i alt kan jeg kun på det allerkraftigste opfordre andre til nøje at overveje, om det er her, de skal handle. Selvfølgelig, hvis de godt kan lide at vente i urimelig lang tid og synes om at blive holdt hen i det uvisse om statussen på deres ordre, så er Easyshoes stedet. Personligt er jeg begyndt at tvivle på, at vi nogensinde modtager vores ordre. Jeg opfordrer også Easyshoes til at tage på studietur over til zalando.dk for at se, hvordan det bør gøres - enten det, eller også omdøbe deres websted til det mere passende difficultshoes.dk. Min tålmodighed er brugt op - og der skal et mirakel til, for at jeg handler her igen.

15 maja 2013

Super service.

Jeg har købt flere par sko på Easyshoes.dk. Ja, der var lidt længere leveringstid end de skriver. Men de kører kampagnetilbud lige nu, så man får til gengæld billige sko. Super god service. Jeg vil helt bestemt købe sko der for fremtiden!

Man optjener oveni købet point, ved køb af sko, som giver rabat på de næste par sko man køber. Super!
Jeg snakkede med en medarbejder idag. Han var meget imødekommende og venlig. Jeg havde set sko billigere et andet sted på nettet. Straks blev min pris reguleret til samme pris. Jeg kan varmt anbefale Easyshoes.dk.

14 maja 2013

Dårlig levering!!

Jeg bestilte søndag d.05 Maj et par sko. Der stod, de ville være 3-5 hverdage om levering. Her d.14. har jeg stadig intet motaget og valgte derfor at ringe til dem. Svaret jeg fik? "De er ekspederet i dag, så du skulle gerne modtage dem i morgen". Hvad? Først ekspederet i dag? Det er da super dårlig service. når de lover en leveringstid på 3-5 hverdage! Helt ærligt!

14 maja 2013

Super super handel

Hej..
Jeg har led efter disse sandaler meget længe... Og er SUPER glad for dem....
Vil klart anbefale jer.. Super hurtig levering..

29 kwietnia 2013

Super køb

Jeg bestilte et par sko, der var 300 kr. billigere end samme model i butikkerne, og de blev allerede leveret et par dage senere. Upåklagelig service!

3 kwietnia 2013

Snyd !

Mange produkter står som på lager - de er billige, men når du ligger den i indkøbskurven er de pludselig ikke på lager!

27 marca 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej