Banner for Easy Life dienstencheques - Hasselt | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Hasselt | Huishoudhulp via dienstencheques Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Villerspark 5, 3500 Hasselt, Limburg, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Easy Life levert zeer goede, betrouwbare poetshulpen aan. Met geen enkele hebben we problemen ondervonden en onze huidige poetshulp, die 3 uur per week komt, hebben we een zéér goede band. De helpers... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

no problems just cleaning good talk correct and friendly new relations geen problemen er wordt gepoetst een leuk gesprek correct en vriendelijk nieuwe relaties

Oceniono na 1 z 5

Totaal geen communicatie nemen nooit de telefoon op antwoorden niet op.mails. sturen altijd foute lensen die dan ook niet komen opdagen Een brok miserie en daar moet ik dan service kosten coor bet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzątanie domów
  2. Usługi sprzątania
  3. Usługa sprzątania
  4. Mycie okien

Napisane przez firmę

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Hasselt gezinnen en alleenstaanden in Hasselt en de omliggende gemeenten met betrouwbare huishoudelijke ondersteuning. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis, wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen naar een oplossing die bij u past. Vanuit ons kantoor in Hasselt kennen we de regio goed. Hierdoor kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U mag rekenen op een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een proper en aangenaam thuis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1889

Napisz recenzję

Moeilijk telefonisch contact.

Moeilijk telefonisch contact met klantenservice.

Logo Easy Life dienstencheques - Hasselt | Huishoudhulp via dienstencheques

Odpowiedź od Easy Life dienstencheques - Hasselt | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor uw fijne score. Jammer om te lezen dat het telefonisch contact met de klantenservice moeilijk verloopt. We nemen uw opmerking mee en bekijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Zeer vriendelijk kennismakingsgesprek…

Zeer vriendelijk kennismakingsgesprek met Shahid en onmiddellijk geholpen.
Vervolgens hele fijne, enthousiaste en hardwerkende hulp gekregen van Nargis alsook administratieve ondersteuning van Katrien.
Ik ben ontzettend tevreden, dank je wel Easy Life!

15 lipca 2026

Bedankt voor uw mooie woorden! 😊

Leuk om te lezen dat u tevreden bent.

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening

14 lipca 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review! 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

goede service

goede service

15 lipca 2026

Bedankt voor uw mooie woorden! 😊

Leuk om te lezen dat u tevreden bent.

Grondig!

Met de nieuwe poetshulp, voelde ik me eerst ietwat ongemakkelijk dat ze ook mijn kasten open trok i.p.v. enkel te poetsen. Maar nu ik aan haar begin te wennen, ben ik er enorm blij mee dat al mijn diepvriesbakjes terug op soort gesorteerd staan met het juiste dekseltje bij i.p.v. dat ze op één hoop gesmeten lagen!

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling 😊
We zijn blij dat u tevreden bent met Easy Life.

Prima geregeld !

Beste,

Bedankt voor uw mooie woorden 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Oceniono na 4 z 5

Verwittigen altijd tijdig als de…

Verwittigen altijd tijdig als de poetshulp niet komt!!!!

Bedankt voor uw fijne review 😊

Het is leuk om te lezen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor!

Goede poetshulpen, beperkte communicatie

Goede poetshulpen, maar communicatie vanuit easylife niet top.

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze huishoudhulpen. We nemen uw opmerking over de communicatie ter harte en blijven werken aan een duidelijke en vlotte opvolging.

Bedankt voor uw fijne review 😊

Het is leuk om te lezen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor!

Oceniono na 3 z 5

Zeer slecht telefonisch te contacteren

Zeer slecht telefonisch te contacteren! Ik woon gelukkig niet ver en besluit altijd om naar het bureau te wandelen omdat de telefoon niet opgenomen wordt.

30 stycznia 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen dat een vlotte bereikbaarheid belangrijk is en dat het vervelend is wanneer u ons niet meteen telefonisch kunt bereiken. We nemen uw opmerking ter harte en blijven werken aan een betere opvolging en bereikbaarheid.

Steeds aanwezig!

Beste,

Bedankt voor uw positieve woorden 😊

Het doet ons plezier te weten dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Oceniono na 5 z 5

Zéér duidelijk en overzichtelijk…

Zéér duidelijk en overzichtelijk antwoord op mijn vragen en over de onderhoud dame en de Buro van Hasselt

Beste,

Bedankt voor uw warme woorden. Dat doet ons veel plezier! 😊

Oceniono na 4 z 5

Alles hangt af van de poetshulp

Alles hangt af van de poetshulp!
Sturen jullie een slechte dan is het om zeep
Sturen jullie een goede/ fijne/beleefde…dan is dat prima.
Slechte poetshulp= 0 voor firma
Goede prima poetshulp= 4/5 voor firma

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

We begrijpen dat een goede match met uw huishoudhulp een groot verschil maakt. Daarom blijven we ons inzetten om voor elke klant een passende huishoudhulp te vinden en de samenwerking zo goed mogelijk op te volgen.

Altijd behulpzaam

Altijd behulpzaam

23 czerwca 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review. Dat doet ons veel plezier! 😊

Oceniono na 5 z 5

Ik ben al maanden klant en ben écht…

Ik ben al maanden klant en ben écht zeer tevreden. Ik heb een heel bekwame poetshulp. Voor hem is echt niets teveel en hij kuist erg goed!

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! 😊

Betere communicatie

Betere communicatie

Bedankt voor uw review!

Oceniono na 4 z 5

Omdat alles correct verloopt en ik…

Omdat alles correct verloopt en ik tevreden ben van de dienstverlening.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Oceniono na 5 z 5

Goede poetshulp en goede communicatie…

Goede poetshulp en goede communicatie met het kantoor.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej