Easy Life levert zeer goede, betrouwbare poetshulpen aan. Met geen enkele hebben we problemen ondervonden en onze huidige poetshulp, die 3 uur per week komt, hebben we een zéér goede band. De helpers... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
no problems just cleaning good talk correct and friendly new relations geen problemen er wordt gepoetst een leuk gesprek correct en vriendelijk nieuwe relaties
Reakcja na opinię
Totaal geen communicatie nemen nooit de telefoon op antwoorden niet op.mails. sturen altijd foute lensen die dan ook niet komen opdagen Een brok miserie en daar moet ik dan service kosten coor bet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Hasselt gezinnen en alleenstaanden in Hasselt en de omliggende gemeenten met betrouwbare huishoudelijke ondersteuning. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis, wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen naar een oplossing die bij u past. Vanuit ons kantoor in Hasselt kennen we de regio goed. Hierdoor kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U mag rekenen op een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een proper en aangenaam thuis.
Villerspark 5, 3500, Hasselt, Limburg, Belgia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Easy Life dienstencheques - Hasselt | Huishoudhulp via dienstencheques
Zeer vriendelijk kennismakingsgesprek met Shahid en onmiddellijk geholpen.
Vervolgens hele fijne, enthousiaste en hardwerkende hulp gekregen van Nargis alsook administratieve ondersteuning van Katrien.
Ik ben ontzettend tevreden, dank je wel Easy Life!

Met de nieuwe poetshulp, voelde ik me eerst ietwat ongemakkelijk dat ze ook mijn kasten open trok i.p.v. enkel te poetsen. Maar nu ik aan haar begin te wennen, ben ik er enorm blij mee dat al mijn diepvriesbakjes terug op soort gesorteerd staan met het juiste dekseltje bij i.p.v. dat ze op één hoop gesmeten lagen!

Verwittigen altijd tijdig als de poetshulp niet komt!!!!

Goede poetshulpen, maar communicatie vanuit easylife niet top.

Zeer slecht telefonisch te contacteren! Ik woon gelukkig niet ver en besluit altijd om naar het bureau te wandelen omdat de telefoon niet opgenomen wordt.

Zéér duidelijk en overzichtelijk antwoord op mijn vragen en over de onderhoud dame en de Buro van Hasselt

Alles hangt af van de poetshulp!
Sturen jullie een slechte dan is het om zeep
Sturen jullie een goede/ fijne/beleefde…dan is dat prima.
Slechte poetshulp= 0 voor firma
Goede prima poetshulp= 4/5 voor firma

Ik ben al maanden klant en ben écht zeer tevreden. Ik heb een heel bekwame poetshulp. Voor hem is echt niets teveel en hij kuist erg goed!

Omdat alles correct verloopt en ik tevreden ben van de dienstverlening.

Goede poetshulp en goede communicatie met het kantoor.